Zeny verzus technika
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No, po 2 rokoch oprasim tuto temu, svet opat pokrocil dopredu a zaujimalo by ma, ci sa trochu zmenili vase nazory, alebo je vsetko postarom?
My sme hned 2 pokope so sestrou co s technikou problemy nemame, ona sa venuje tomu profesionalne, u mna je to skor hobby. Keby si mam opat vybrat strednu skolu, tak je to urcite elektrotechnika-informatika a vobec by som sa necitila divne, keby mam nieco prebrat za pultom a dokonca to aj opravit. Ked viem, tak viem. Ci som chlap alebo zena. A dnes sme technikou obklopeni z kazdej strany a stale viac a viac bab sa vybera tym smerom.
Na druhej strane, zase iny extrem je, ked postavia do obchodu s elektrom nejaku 50-nicku, od kt. ked chcem nieco poradit a pri 1.otazke jej klesne sanka, uteka zhanat kolegu. To sa vtedy aj ja radsej hned zvrtnem a idem o dom dalej.
Ale davam moznost A
My sme hned 2 pokope so sestrou co s technikou problemy nemame, ona sa venuje tomu profesionalne, u mna je to skor hobby. Keby si mam opat vybrat strednu skolu, tak je to urcite elektrotechnika-informatika a vobec by som sa necitila divne, keby mam nieco prebrat za pultom a dokonca to aj opravit. Ked viem, tak viem. Ci som chlap alebo zena. A dnes sme technikou obklopeni z kazdej strany a stale viac a viac bab sa vybera tym smerom.
Na druhej strane, zase iny extrem je, ked postavia do obchodu s elektrom nejaku 50-nicku, od kt. ked chcem nieco poradit a pri 1.otazke jej klesne sanka, uteka zhanat kolegu. To sa vtedy aj ja radsej hned zvrtnem a idem o dom dalej.
Ale davam moznost A
-
Mateq
Medium Professional
Pokiaľ sa žena rozhorne študovať nejaký technický alebo IT smer, je to úplne v pohode, určite by som nepochyboval že vie čo robí. Takže žiadna nedôvera, alebo tak.
Opačne to však vidím v bežnej populácii dievčat 15-22 a pod. s čím sa stretávam vo svojom okolí, bežná práca z PC a podobne to väčšine nejde na vyššej ako minimálnej úrovni, bohužiaľ..
Opačne to však vidím v bežnej populácii dievčat 15-22 a pod. s čím sa stretávam vo svojom okolí, bežná práca z PC a podobne to väčšine nejde na vyššej ako minimálnej úrovni, bohužiaľ..
-
olololwtfomg
Expert
kamaratka je administratorka jedneho nemenovaneho CS NS serveru. ked si pozriem skore, tak je vzdy niekde hore.Retsko napísal:Nooo tak nakoniec sme sa zhodli, ze kocky su fajn, kocky su super a dokonca existuju aj take, ktore by nas v CS-ku porazili
co sa tyka zien a techniky, tak v tom nevidim az taky velky problem. zeny narozdiel od muzov vedia aspon odhadnut, ci na to maju alebo nie. ked sa na to necitia, tak sa do toho nepustaju. uz som videl chalanov "opravovat" neopravitelne a nakoniec to aj tak skoncilo v servise a este v horsom stave ako pred samotnou "opravou"
no pozri podla mna za sociku mali zeny vacsi zaujem o techniku ako je tomu teraz, teda aspon co vidim po tablach a tak, ak dnes studuju holky na technickych skolach tak vacsinou Tisky a take podobne odbory.pryja napísal:No, po 2 rokoch oprasim tuto temu, svet opat pokrocil dopredu a zaujimalo by ma, ci sa trochu zmenili vase nazory, alebo je vsetko postarom?![]()
Ale davam moznost A
ako vobec mi nevadi ci tu vec bude opravovat zena alebo muz to je jedno, ale je pravda ze sa pohybujem v pocitacovej sfere a este som nikdy nevidel nejaku zenu pri opravovani kompu alebo prechadzani sa po pokazenom plosaku a tak podobne, iba som pocul ze kamosova mama robi v nejakom IT helpdesku resp. robi servis, ale ked mal komp pokazeny tak na diagnostiku som prisiel ja
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
Fabo
Hardcore addict
Retne: To ja tiez
Ale zase druha ucitelka informy na nasej skole (ano, mame 2 zeny) sa vyzna dost dobre.
Ja si myslim, ze takisto ako je bezne ze dievcata vedia dobre ovladat a zle ovladat PC tak vedia aj chlapci. Lenze dievcatam nerobi problem otvorene sa pytat na verejnosti co s tym, zatialco chlapec sa bude umarat u seba doma a ekd tak poziada o pomoc sukromnymi kanalmi typu telefon, icq.
Mimochodom, mozno niekto z vas pozna web http://polopate.jakpsatweb.cz/ alebo http://jednoduse.interval.cz/ - aj tieto weby robi zena.
Ja si myslim, ze takisto ako je bezne ze dievcata vedia dobre ovladat a zle ovladat PC tak vedia aj chlapci. Lenze dievcatam nerobi problem otvorene sa pytat na verejnosti co s tym, zatialco chlapec sa bude umarat u seba doma a ekd tak poziada o pomoc sukromnymi kanalmi typu telefon, icq.
Mimochodom, mozno niekto z vas pozna web http://polopate.jakpsatweb.cz/ alebo http://jednoduse.interval.cz/ - aj tieto weby robi zena.
-
in your world
Light Star
Minule som videl vo fabrike kamion. RENAULT MAGNUM, proste kolos ako svet, pri vodicovi ta ŠPZ s menom ANNA a vystupila z neho taka pohladna brunetka s vlasmi az po pas, mala asi 165 cm
a chlapi - ostatni kamionisti - len nechapavo pozerali
my tiez
Nie preto, ze by sme ju odcudzovali, ale preto, ze je to nezvyyyyyyk
-
luculiiik
Light Star
Prečo by sa žena nemohla rozumieť do techniky?
Ak chápe a dobre ovláda svoje remeslo, nevidím v tom žiadny problém. Zopár takých šikovných žien na svete určite pobehuje. Síce ja sa medzi ne nezaraďujem, bo keď sa niečo dostane do mojich pazúrov, zvyčajne sa všetko tak samovoľne pokazí
Ale tak netreba hádzať všetky ženy do jedného vreca 
tiež si myslím že je to individuálne lebo poznám dosť báb čo by ma stričili do vačku a to sa pokladám za technický typ ale vo väčšine prípadov baby nepatria medzi technicky zdatné, oni sú lepšie zase v niečom inom
a z tých možností neviem ešte som sa nestretol s tým že by ma v servise obslúžila baba, väčšinou si to dokážem opraviť sám alebo tam bol výhradne chlap
a z tých možností neviem ešte som sa nestretol s tým že by ma v servise obslúžila baba, väčšinou si to dokážem opraviť sám alebo tam bol výhradne chlap
-
JohnFrusciante
Star