|
| Autor |
Správa |
mi-chau Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 3000 Bydlisko: Why so serious? Karma: 
|
Zaslal: 08 Júl 2007, 20:47 Predmet: Žilina - Praha hl.n. Vlakom |
|
|
| Asi som vadny ale nemozem to na nete najst. Kolko ma vyjde listok, orientacne osobak alebo rychlik a ine expresy. Dik. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Reli.C Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.02.2006 Príspevky: 299 Bydlisko: Humenné Karma: 
|
Zaslal: 08 Júl 2007, 20:57 Predmet: |
|
|
skús sa popozerať na www.studentagency.sk tam by si mal niečo nájsť. ... šiel som touto linkou tiež do Prahy, išiel som z KE, cez Žilinu. máš tam na nich aj kontakt. tak keby niečo stačí zavolať  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Monako2 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.05.2005 Príspevky: 1014 Bydlisko: 971 01 Karma: 
|
Zaslal: 08 Júl 2007, 20:57 Predmet: re |
|
|
autobus vychadza okolo 500 sk
| Kód: |
| http://www.studentagency.cz/mainpage.php?switch=101509&SET_jazyk=slovak |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 2009 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 09 Júl 2007, 17:40 Predmet: |
|
|
vlak bude o dost drahsi ako bus... niet nad studentagency (alebo Nobles Line)... v SA mas kozene sedacky, pustaju filmy, hudbu (kazdy dostane sluchatka), rozdavaju casopisy, napoje atd... ked mam ist do prahy, tak nad nicim inym ani neuvazujem a hned kupujem "otevřenú jízdenku"  |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 7159
Zaslal: 09 Júl 2007, 19:16 Predmet: |
|
|
jj.. akurát jediná nevýhoda SA v prospech vlaku je, že si nemáš kde poriadne vystrieť nohy, pokiaľ je bus plný.. a vo vlaku sa môžeš v pohode hocikedy poprechádzať (porovnávam EC Košičan)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 3000 Bydlisko: Why so serious? Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2007, 5:33 Predmet: |
|
|
| Ludia to je sice krasne ale uz by som rad vedel tu cenu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2163 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2007, 5:47 Predmet: |
|
|
taky detail ze ak by si dvihol zadok a zasiel sa pozriet na vlakovu stanicu ktora je skoro v kazdej dedine tak by si to uz davno vedel aj s moznostami vlakov.
Dokonca ani zeleznicny ELIS vyhladavac neposkytuje ceny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2982 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2007, 6:17 Predmet: |
|
|
Mi-chau chce ísť vlakom. Takže ódy na student agency a nobles line skladajte a vzývajte niekde inde, ok? Môže to byť neviem aký autobus. Vždy to bude IBA autobus.
Mi-chau - Zisti si cenu lístka zo Žiliny po št.hranicu na www.vlaky.net , or www.slovakrail.sk , a od štátnej hranice po Prahu hl.nádraží na www.zelpage.cz . Vyjde ti cena lístka. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pedrosino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.08.2006 Príspevky: 538 Bydlisko: Litle ITALi Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2007, 10:03 Predmet: |
|
|
| co ja som isiel do prahy na hl. stanicu zo Ziliny tak som isiel s kamaratom a platili sme za listok 1600 .- tak ze pre jedneho 800 .- a listok bol tam aj spät a bola tam nan niaka studenska zalava alebo co si take |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Addict

|
Zaslal: 10 Júl 2007, 16:58 Predmet: |
|
|
| dair napísal: |
taky detail ze ak by si dvihol zadok a zasiel sa pozriet na vlakovu stanicu ktora je skoro v kazdej dedine tak by si to uz davno vedel aj s moznostami vlakov. |
Ak by si ty zdvihol rit a pracoval od piatej do piatej do vecera mohol by si si zaplatit net ktory prave pouzivas. A myslim ze by si nemal chut behat po staniciach.
Dnes som tam volal, vravela ze 800 aj so spiatocnym, a ISIC plati len po hranice a neda sa dat spiatocny cize ISIC je mi nanic. Tentoraz. Tak dik vsetkym. Lock |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|