Joxxo napísal:nordkapp_pb ale preco sa potom na konci zimi chvalia kolko usetrili na posypoch,pohonnych hmotach....radsej nech neusetria nic a nech netrepu v mediach bludy ale nech robia co najviac...
ano a chvalili sa minulu alebo predminulu zimu, ked snehu nebolo co ? ... neber to len tak lokalne ... v BA isto usetria .. u nas hore asi moc nie ...
u nas poriadna zima nebola, ale z predchadzajucich rokov, mozem povedat ze to neni az take spatne hlavne taky a centrum mesta je viacmenej v pohode, je jasne ze ostatne "bocne" ulice sa budu robit az po odpratani hlavnych.....
BTW: ak vidim ze je to na cestach spatne idem peso
v BA tu zimu vidiet len rano po napadani, potom to tie masy aut prejazdia a zbytok je len o zodpovednosti vodicov, co bohuzial chyba. celkovo ale zima posledne roky bola mierna, teda v BA ani tak nevadi.
zimne gumy a rozum riesia vsetko.
Ciastocne su na vine cestari, ale viac soferi. som vodic zaciatocnik a stacilo mi, ked husto snezilo, smyklavo ako hrom a isiel som 60kmh. nejaky magor ma obiehal na alhambre a isiel aspon 90... to co mu odfrkavalo od kolies mi taj za*ebal okno ze som nic nevidel... to bolo ako dvojcentimetrova omietka. takych somarov mam fakt rad... u nas, na kopceku(sidlisko v TN) sa ani neda dostat hore ulicou, pokila nemam zapnute 4WD. Auto bez tohto pohonu nechcem, na zimu je to super, drzi ako pribite...
Ked som sa rano zobudil (okolo druhej na obed xD), tak bolo snehu uz len na trave a stromoch, cesty boli sice mokre, ale ziadny problem. Poobede som jazdil na aute aj cely vecer a nebol problem, teplota 3 stupne vonku, vozovky uplne v pohode. Zatial sa da.
no jasne zatial to ide v poho.ale neznasam televiziu ked zacnu p...t ze nemaju kamiony zimne pneu. no neoworim ze ne!!pomoze to urcite !!ale 40 ton na ceste na snehu alebo lade je to iste ci na letnych abo zimnych
//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 5:08 )
naves
Te-wei napísal:toto bude moja prva zima na aute, tak som zvedavý, ale mám v plane ísť niekam trenovať smyky,,, nech viem, ako sa kedy moje auto správa,,,
Te-wei napísal:toto bude moja prva zima na aute, tak som zvedavý, ale mám v plane ísť niekam trenovať smyky,,, nech viem, ako sa kedy moje auto správa,,,
ked pojdes napis kde si bol, ja si chcem tiez nacvicit.