|
| Autor |
Správa |
okonenipica Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.02.2006 Príspevky: 1091 Bydlisko: Homeforum.sk Karma: 
|
Zaslal: 22 Aug 2006, 16:52 Predmet: Ziskanie hesla s Outlok Express |
|
|
Mam nastavene, aby mi do Outloku isli majli, ale potrebujem ist kvoli nastaveniam majlu cez www, ale ani za boha neviem heslo. Uz som skusal rozne kombynacie, ale nic...
Neviete o niecom, ako by som mohol ziskat z Expressu heslo ?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 7378 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 22 Aug 2006, 16:57 Predmet: |
|
|
| no podľa všetkého máš nastavené aby si pamätalo heslo. Daj si teda zobrazenie účtov (tuším v nástrojoch) a upraviť existujúci. Potom použi nejaký program na prečítanie obsahu za hviezdičkami. Niekde sa to tu už riešilo aký program na takéto veci použiť (vtedy tuším v súvislosti s ICQ) tak pohľadaj.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 7159
|
| Návrat hore |
|
 |
Mek Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.03.2005 Príspevky: 2082 Bydlisko: Trenčín Aglomeration :)) Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
mirinko Expert

Stav:  Založený: 22.03.2005 Príspevky: 173
Zaslal: 22 Aug 2006, 17:32 Predmet: |
|
|
pouzi caina (zapni sniffer) a je to
|
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.02.2006 Príspevky: 1091 Bydlisko: Homeforum.sk Karma: 
|
Zaslal: 22 Aug 2006, 17:38 Predmet: |
|
|
diky, pomohol mi jeden program
A najvetsia haluz na tom je, ze aj som to spravne heslo zadal, ale namiesto login som nedal nick@mail.sk a pritom v navode na tej stranke pisu ze musis zadat len nick bez @mejl.sk
Ale nadarmo to nebolo, program sa mi bude urcite hodit
|
|
| Návrat hore |
|
 |
jjhacker Medium Star

Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 370 Bydlisko: Brno Karma: 
|
Zaslal: 23 Aug 2006, 11:18 Predmet: |
|
|
| naco sniffovat... zapni cain, otvor listu "protected storage" a klikni na "add to list" (take +) a vypise ti hesla v outlooku
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 26 Aug 2006, 19:06 Predmet: |
|
|
Tak mam tu dalsi problem. Potrebujem zistit heslo na Gmaile. Pristup k nemu mam, heslo mam ulozene v Opere, ale potrebujem zistit co to je heslo. Email ktory mam uvedeny v Gmaile uz nepouzivam a nemozem sa tam dostat lebo tiez neviem heslo. A tusim uz je aj zrusene. Ziaden program nepomaha.
Pripominam este, ze heslo mam ulozene v Opere, pristup k Gmailu mam ale potrebujem zistit ake je to heslo. Sekundarni email mam nastaveny ten co je uz zruseni. Bezpecnostna otazka je niaka stupidita, dal som si niaku divnu otazku ktoru nemozem vypatrat
|
|
| Návrat hore |
|
 |
jjhacker Medium Star

|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 27 Aug 2006, 18:38 Predmet: |
|
|
| jjhacker napísal: |
| http://www.freshee.info/Opera_password_wand_23756.html |
Heslo nezobrazi... Je tam napisane ze Nezobrazuje v trial verzi
|
|
| Návrat hore |
|
 |
jjhacker Medium Star

|
Zaslal: 28 Aug 2006, 11:58 Predmet: |
|
|
| okonenipica napísal: |
Heslo nezobrazi... Je tam napisane ze Nezobrazuje v trial verzi
 |
mas internet? tak si to "odtrialuj"...
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 28 Aug 2006, 13:02 Predmet: |
|
|
Ou yeah, nakonec mi trial pomohel. Nasel som svoje heslo v jednom stratenom logine. Dakujem tym co mi pomohli (hojko.com) a mozte locknut
cmuk
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|