|
| Ziskavaju zo stranky hesla ??? |
| ano |
|
72% |
[ 18 ] |
| nie, len nieco testuju |
|
28% |
[ 7 ] |
|
| Celkom hlasov : 25 |
|
| Autor |
Správa |
chrono VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 5165
Zaslal: 22 Jan 2007, 15:42 Predmet: |
|
|
| Takýto spôsob je možný (ide o toľko pretriasaný "phishing"). |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2005 Príspevky: 1986 Bydlisko: Trenčín Aglomeration :)) Karma: 
|
Zaslal: 22 Jan 2007, 17:10 Predmet: |
|
|
| no kedze to maju na SZM, kde nie je PHP ani MySQL tak nehrozi, ze by nieco niekam ukladali. Pokial si ofsem nekupili u nich ten hosting (plateny totiz php podporuje). Hento musi byt nejaka haluska ale i tak by som tomu neveril. |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2263 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 22 Jan 2007, 18:08 Predmet: |
|
|
toto tu uz bolo niekolko krat...
vzdy niekto vypisuje n plochu, novy lepsi pokec, da tam link a ked sa tam pozriete presna kopia uvodnej stranky pokecu. je to take priehladne... a snazit sa tam prihlasit mozu len poriadne lamy...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2782 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 22 Jan 2007, 20:06 Predmet: |
|
|
Ja sice na pokec nechodievam, ale myslim, ze by nebolo zle spravit script, co by im tie falosne formulare plnil nahodne generovanymi heslami Nehas to bezat pol dna a DB is FULL  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spiro Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.01.2006 Príspevky: 575 Bydlisko: Košice-Juh Karma: 
|
Zaslal: 22 Jan 2007, 20:39 Predmet: |
|
|
nezapisuje sa to do db ale do txt suboru  |
|
| Návrat hore |
|
 |
neppo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 652
Zaslal: 22 Jan 2007, 21:12 Predmet: |
|
|
btw na jednej stranke som videl ze ponukali "rychle" prihlasenie na RP ... odosielali sa udaje prv na ich odkaz a az neskor na pravy azet... no ked som ako nick dal ze "ste_k***oti" a pass "mozete_ma_b*zat" tak na druhy den bola v novinkach pisana moja IP a k nej isty komentar na moju osobu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Runes Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 1297 Bydlisko: Tatoine Karma: 
|
Zaslal: 23 Jan 2007, 0:01 Predmet: |
|
|
| neppo napísal: |
btw na jednej stranke som videl ze ponukali "rychle" prihlasenie na RP ... odosielali sa udaje prv na ich odkaz a az neskor na pravy azet... no ked som ako nick dal ze "ste_k***oti" a pass "mozete_ma_b*zat" tak na druhy den bola v novinkach pisana moja IP a k nej isty komentar na moju osobu  |
hmm tak toto som spravil asi pred 5 minutami aj ja na tom pokeci no tak uvidime  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2782 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 23 Jan 2007, 18:34 Predmet: |
|
|
| spiro napísal: |
nezapisuje sa to do db ale do txt suboru  |
To mas v pazi, ucel to splni aj tak. Uz len z toho pohladu, ze kto sa tam bude medzi tym prehrabovat a skusat, ze ktore je spravne?? Chapes, kam smerujem, nie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spiro Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.01.2006 Príspevky: 575 Bydlisko: Košice-Juh Karma: 
|
Zaslal: 23 Jan 2007, 20:48 Predmet: |
|
|
jasne musime tu zlobu pobit |
|
| Návrat hore |
|
 |
warezman Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.02.2006 Príspevky: 1486
Zaslal: 24 Jan 2007, 19:23 Predmet: |
|
|
| nakolko na szm neni php tak asi tazko |
|
| Návrat hore |
|
 |
GeeKoon Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.11.2006 Príspevky: 140 Bydlisko: ...tam, kde sa zije... Karma: 
|
Zaslal: 25 Jan 2007, 18:30 Predmet: |
|
|
poviem ti presne ako sa to da, len musis mat dve veci: zdrojovy fungujuci kod pokecu (fungujuci na 100%) a potom znalost html aspon trochu, aby si si ho vedel prestavit na to, aby sa neprihlasil do databazy (pokecu) ale aby ti pekne meno a heslo posielalo do e-mailu...je to jednoduche, ale zase clovek, co tomu trosku rozumie sa pozrie na address bar a zisti, ze to nie je azet a si potom v riti...ale take 14ky, 15ky na tie mozes skusat hocico...
...a este ma napadlo, ako by sa to dalo jednoduchsie...urobis iba meno a heslo a napises, ze stranka je momentalne vo vystavbe...a das link na azet.sk (uz na prihlasenu stranku) ale najprv si to posles do mailu (javascript)...LUDIA, TOTO NIE JE NAVOD A NERAD BY SOM SA DOZVEDEL, ZE SOM NA TO NIEKOHO NAVIEDOL
EQ |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6935 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 25 Jan 2007, 18:45 Predmet: |
|
|
| GeeKoon: no to by som chcel vidieť ako si to javascriptom pošleš do mailu.. nijak. Jedine cez php. Tak isto to prvé riešenie kompletného zdrojáku pokecu vyžaduje php. A ako už bolo niekoľkokrát napísané: na szm nebeží php, takže je to všetko jeden veľký podvod. Nič to nerobí, deti sú iba šťastné že majú návštevnosť keď cez ich stránku ide niekto na pokec. |
|
| Návrat hore |
|
 |
IMI King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.01.2005 Príspevky: 1765 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 25 Jan 2007, 19:57 Predmet: |
|
|
| Sajmon napísal: |
Pred par rokmi som poznal jedneho admina na nejakom chate (nie pokec).Pytal som sa ci by vedel zistit heslo na nick.Povedal ze ano.Poslal mi web, na ktory mam nalakat daneho cloveka,ten sa prihlasi na ten web (obsah presne taky isty ako pokec/azet )....
Dany clovek sa prihlasil,informoval som o tom toho admina. A nasledovne mi zaslal heslo+nick a vsetko bolo funkcne.
Viem,take veci sa nemaju robit,len ma to zaujmalo ci to vazne vie zistit. |
jasne ze viem chces moej hesla a mena ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
MayDaySK Medium Star

Stav:  Založený: 27.12.2006 Príspevky: 375 Bydlisko: Galanta Karma: 
|
Zaslal: 27 Jan 2007, 15:22 Predmet: |
|
|
Ináč aj mne prišla RP že aktivujte si niektoré služby Azetu na stránke ..... bola to nejaká stránka na freehostingu čo mala v názve aj ,,azet-hacks" no a bola na nej presná kópia úvodnej stránky azetu a keď som sa tam prihlásil tak sa nič nestalo. Iba to zobralo login a blikla a znova boli políčka prázdne... Avšak žiadne zmeny som nezbadal, že by mi niekto kutral v účte.
Horšie to bude ak toto budú robiť s elektronickým bankovníctvom. Preto ja takéto veci neuznávam že len ,,klikneš a platíš" potom ťa niekto hackne a stiahne ti celú výplatu z účtu. Prídeš do banky a povedia ti: Však ste si za tie peniaze nakúpili cez internet...
| Citácia: |
| ale aj tak azet je jeden velky bordel skoda ze ho nedali dole min rok ako slubovali |
To slubovali ackeri alebo to mali oficiálne zrušiť? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|