Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 24 Júl 2014, 16:43



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 19 ] 
zistenie hesla do Windows Vista
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.1.2008
Príspevky: 1042
Bydlisko: Poprad
Karma: Level +2
Príspevok zistenie hesla do Windows Vista
dopredu sa vam ospravedlnujem bo viem ze je niekde tato tema no neviem ju opatovne najist ..
potrebujem sa dostat do Win je zaheslovany ... myslim ze cez nejaky linux sa to dalo ..
poradte mi prosim dakujem Vam vopred


15 Okt 2008, 14:12
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.1.2008
Príspevky: 4165
Bydlisko: Praha
Karma: Level +5
Príspevok 
Co sa potrebujes? dostat do windowsu, alebo do pocitaca? to je rozdiel


15 Okt 2008, 14:25
Profil  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.1.2008
Príspevky: 1042
Bydlisko: Poprad
Karma: Level +2
Príspevok 
potrebujem sa dostat do Windowsu .... dik

//autoeditácia príspevku ( 16 Oct 2008, 9:38 )
to mi nikto nevie poradit ? :(


16 Okt 2008, 9:38
Profil  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.1.2006
Príspevky: 594
Karma: Level +1
Príspevok 
Neviem ako vista funguje, ale tak cez nudzovy rezim, alebo cez administratora, ktory nemoze byt zaheslovany.


16 Okt 2008, 10:10
Profil  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.1.2008
Príspevky: 1042
Bydlisko: Poprad
Karma: Level +2
Príspevok 
no nieco potrobnejsie by som potreboval dakujem


16 Okt 2008, 11:20
Profil  
Light Star
Light Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.9.2006
Príspevky: 294
Bydlisko: Košice
Karma: Level +2
Príspevok 
Ultimate Boot CD

http://www.ultimatebootcd.com/

Neviem teda ako presne sa tam chceš dostať. Pomocou toho sa dá zmeniť alebo resetovať heslo ktorémukoľvek užívateľovi, aj administrátorovi. Ale keď sa tam chceš dostať bez toho, aby to dotyčný vedel, tak to nie.


16 Okt 2008, 13:25
Profil  WWW
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.6.2005
Príspevky: 534
Bydlisko: Trnava
Karma: Level +2
Príspevok 
stiahnut http://ophcrack.sourceforge.net/downloa ... ype=livecd napalit na cd, nabootovat z cd a pockat kym vyzisti heslo ;) 100% ucinne, odskusane


16 Okt 2008, 13:37
Profil  ICQ  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.1.2008
Príspevky: 1042
Bydlisko: Poprad
Karma: Level +2
Príspevok 
oki idem vyskusat ked pojde mas u mna K plus posledny prispevok

//autoeditácia príspevku ( 16 Oct 2008, 14:35 )
Hextall píše:
Ultimate Boot CD

http://www.ultimatebootcd.com/

Neviem teda ako presne sa tam chceš dostať. Pomocou toho sa dá zmeniť alebo resetovať heslo ktorémukoľvek užívateľovi, aj administrátorovi. Ale keď sa tam chceš dostať bez toho, aby to dotyčný vedel, tak to nie.
nie nie ja potrebujem zistit bo znamy zabudol heslo po dlho nepouzivani


16 Okt 2008, 14:35
Profil  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.1.2006
Príspevky: 594
Karma: Level +1
Príspevok 
No niekto mi dal -karma, díky :D, to už aby sa tu dávala negatívna karma, aj v prípade, že sa niekto snaží pomôcť, no úsmevné :)

Ten čo mi dal -karmu píše:
praveze administrator by mal byt zaheslovany :D
Ano mal by byť, ale nie každý musí byť. Respektíve, nie všetci majú zaheslovaného admina, lebo bežný užívatelia ani nevedia, že taký účet existuje. :wink:


17 Okt 2008, 7:40
Profil  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.1.2008
Príspevky: 1042
Bydlisko: Poprad
Karma: Level +2
Príspevok 
butthead píše:
No niekto mi dal -karma, díky :D, to už aby sa tu dávala negatívna karma, aj v prípade, že sa niekto snaží pomôcť, no úsmevné :)

NO ja som ti urcite nedal K- :?

//autoeditácia príspevku ( 17 Oct 2008, 11:01 )
Schyl2o píše:
stiahnut http://ophcrack.sourceforge.net/downloa ... ype=livecd napalit na cd, nabootovat z cd a pockat kym vyzisti heslo ;) 100% ucinne, odskusane
ono mi to spusti a potom mi nacita nejaky Browser .. ze si mam vybrat nejaky priecinok .. aky pricinok ?? mam vybrat co tam treba ukladat ? ... bo mi to nejde ani mi to nazvy neukaze tych pricinkov tak poprosim podrobnejsi navod

//autoeditácia príspevku ( 17 Oct 2008, 11:06 )
Hextall píše:
Ultimate Boot CD

http://www.ultimatebootcd.com/

Neviem teda ako presne sa tam chceš dostať. Pomocou toho sa dá zmeniť alebo resetovať heslo ktorémukoľvek užívateľovi, aj administrátorovi. Ale keď sa tam chceš dostať bez toho, aby to dotyčný vedel, tak to nie.
ktorym programom konkretne je ich tam aspon 200

prosim prosim Vas podrobne mi to napisat


17 Okt 2008, 11:06
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.1.2008
Príspevky: 4165
Bydlisko: Praha
Karma: Level +5
Príspevok 
Schyl2o píše:
stiahnut http://ophcrack.sourceforge.net/downloa ... ype=livecd napalit na cd, nabootovat z cd a pockat kym vyzisti heslo ;) 100% ucinne, odskusane
Prepacte trochu OT: Prosim vas co presne roby toto? (nemam k dispozicii Vistu na odskusanie)


19 Okt 2008, 12:17
Profil  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.1.2008
Príspevky: 1042
Bydlisko: Poprad
Karma: Level +2
Príspevok 
rad by som dostal odpovede na moje otazky potrebujem to naozaj surne lebo na tyzden odchadza do GB


19 Okt 2008, 20:20
Profil  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.8.2009
Príspevky: 9
Karma: Neutrál
Príspevok 
Kamaratka zabudla na viste svoje heslo skusal som ophcrack ucet guest a administrator heslo nemaju a do jej konta heslo nenaslo len neviem ako sa dostan na prihlasenie ako administrator aj v normalnom aj v nudzovom rezime hodi hned jej konto a pyta heslo ako sa da prepnut aby som sa prihlasil ako administrator? Ctrl alt del nic nerobi


12 Aug 2009, 14:45
Profil  
King
King
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.2.2008
Príspevky: 1801
Bydlisko: Pod mostom
Karma: Level +2
Príspevok 
CTRL ALT DELETE stlačiť 2x.


12 Aug 2009, 14:55
Profil  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.8.2009
Príspevky: 9
Karma: Neutrál
Príspevok 
to som skusal aj v normalnom aj v nudzovom rezime a nic sa nedialo stale tam svietil nazov jej uctu a pytal heslo

a este otazka robim dobre ked to ctrl alt a del mackam ked uz pyta to heslo?


12 Aug 2009, 14:58
Profil  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.1.2009
Príspevky: 623
Bydlisko: Šaľa
Karma: Level -1
Príspevok 
ja som zmenil heslo cez bios konkretne Phoenix Award 6.00 na zakladnej doske ECS nforce 3A 250 kn default od dosky foto nemozem poskytnut niesom doma som v zahranici


12 Aug 2009, 16:59
Profil  Skype  Facebook  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.8.2009
Príspevky: 9
Karma: Neutrál
Príspevok 
Heslo do windowsu zmenit v biose???


12 Aug 2009, 17:23
Profil  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.1.2009
Príspevky: 623
Bydlisko: Šaľa
Karma: Level -1
Príspevok 
mne to slo


12 Aug 2009, 18:11
Profil  Skype  Facebook  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.8.2008
Príspevky: 583
Karma: Level -4
Príspevok Re:
Schyl2o píše:
stiahnut http://ophcrack.sourceforge.net/downloa ... ype=livecd napalit na cd, nabootovat z cd a pockat kym vyzisti heslo ;) 100% ucinne, odskusane


napisalo ze not found ....


12 Sep 2010, 12:02
Profil  Skype  Facebook  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 19 ] 


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2014
[ Time : 0.174s | 12 Queries | GZIP : On ]