Zistenie typu Ramky v notebooku

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
oliq
Light Expert
Light Expert

prosba

Príspevok od používateľa oliq »

zdravim!
prosim mam tento notebook:
http://asus.katalog-notebookov.sk/notebook/asus-a6vm/
WinXP
chcem si dokupit este aspon 512MB RAM..
prosim nevedeli by ste mi povedat aku si mam kupit?
tam nizsie na stranke pisu toto:
...
Notebooky sú postavené na platforme procesorov Intel Pentium M s čipsetom Intel 915PM podporujúcim technológiu Centrino. Pre pamäť sú k dispozícii dva SO-DIMM sloty umožňujúce osadiť až 2GB DDR2 pamäte. V základnom prevedení je použitý jeden alebo dva 256MB moduly. Radič pamäte je dvojkanálový, čo pri osadení páru pamäťových modulov zdvojnásobuje priepustnosť pamäťovej zbernice.
...
Velka vdaka!
-alebo co robit, aby som to zistila...
7kacenka25
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

DDR2 SODIMM

Príspevok od používateľa 7kacenka25 »

Zdravim, ja by som chcela nakolko som trosku novice v tychto zalezitostiach vediet co znamena SODIMM.Ja mam ACER ASPIRE 5720Z a ramku DDR2 .. myslite, ze ked si kupitm tu DDRAM2 SODIMM spapá to notebook?...POtrebujem este 1govu a mam 1govu .. avsak tym program CPU-Z som si asi vsimla ze mam len 2 sloty.V jednom je 1gigova a uz mam len jeden volny.Myslela som si, ze su 4 :roll:
Dakujem vopred
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dudo02 »

Najlepsie by bolo,ak by si kupila presne rovnaku RAM aku mas v booku-myslim znacku...A zisti si kolko ti podporuje max.pamete notebook...
SODIMM-jedna sa o standardnu DIMM RAM,kde pismena SO znamenaju SMALL OUTLINE-v podstate to znamena male prevedenie urcene pre notebooky...
Napísať odpoveď