|
| Autor |
Správa |
ivoralik Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.07.2006 Príspevky: 556
Zaslal: 15 Máj 2007, 13:01 Predmet: Zlomena noha v clenku |
|
|
zlomil som si nohu v clenku priecne,a zaujimalo by ma,za kolko by to mohlo byt v poradiadku a ci este budem moct skakat Le-Parkour..za odpovede dakujem viem ze by som sa tieto otazky mal spytat lekara,ale bohuzial taka moznost nieje |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2709
Zaslal: 15 Máj 2007, 13:23 Predmet: |
|
|
http://www.poradna.sk/
MUDr.Jozef Kobela
Chirurg
Praktický/Všeobecný
Ortopéd
Športový lekár
Rehabilitačný lek
tam mu proste napíš mail a on Ti zaručene odpíše |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.09.2006 Príspevky: 1318 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2007, 14:09 Predmet: |
|
|
Akože nie je možnosť opýtať sa lekára??? Veď niekto sa ti na tú nohu predsa musel pozrieť...
Ale myslím, že bez odborného pohľadu na tvoje zranenie ti na fóre nikto nepomôže. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MurphY Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 1296
Zaslal: 15 Máj 2007, 14:25 Predmet: |
|
|
| Preco taketo problemy riesite na fore ? nechapem jednoznacne ze vam s tim pomoze nekdo kto videl urcity problem.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ivoralik Star

Zaslal: 15 Máj 2007, 14:30 Predmet: |
|
|
ale jasne ze sa mi pozreli ale nic nepovedali iba ju mam v sadre ale viete ja sa teraz strachujem doma a bojim sa ze uz si nikdy nezaskacem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stilo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.02.2006 Príspevky: 532 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2007, 14:52 Predmet: |
|
|
nechapem preco si sa nespytal lekara ktory ti to osetroval, aj keby tu na fore bol nejaky doktor tak by ti nevedel nic povedat lebo kazda zlomenina je ina , jedine co ti moze obycajny clovek poradit je nohu nenamahat nech sa kost poriadne zahoji |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 3000 Bydlisko: Why so serious? Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2007, 15:05 Predmet: |
|
|
| to ti ziaden lekar nepovie konkretne, po mesacnych intervaloch robia rentgeny a sleduju ako zrasta a ked bude ofkej pojdes zas lamat nohy na steny a zrucaniny.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

|
Zaslal: 15 Máj 2007, 16:37 Predmet: |
|
|
| Nejaký čas to bude trvať, kým sa ti to zahojí a potom zrehabilituje, ale myslím, že sa nemusíš obávať, že by si už nikdy neskákal... Pokiaľ tú nohu nebudeš počas liečby namáhať, tak to bude OK. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ivoralik Star

Zaslal: 15 Máj 2007, 17:01 Predmet: |
|
|
dakujem ze ste ma ukludnili a este nieco co ma stve ze teraz som volaky strasne nervozny ked mi niekto nieco povie hned ho okriknem,,neviem ako to vydrzim aa viem ze mi to nikto presne nepovie,,,ale podla vas za kolko bude fungovat tak ako pred tym?no teda tak fungovat nebude uz nikdy ale aspon tak ze budem moct robit aktivne sporty |
|
| Návrat hore |
|
 |
Skolacik Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2006 Príspevky: 1373 Bydlisko: Svit/Poprad Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2007, 18:01 Predmet: |
|
|
Myslim ze ked nohu nechas pocaj liecby poriadne oddychnut a budes ju nasledne poctivo rehabilitovat, noha by sa mohla daj aj dopowodneho stavu. Ale to bude xiet cas....Aby bola na upne 100% taq to mozno potrva aj rok..lebo aj ked ti daju dole sadru, budes kryvat a noha ti postupne bude silniet a taq...ale myslim ze pokila to nebola extremne narocna zlomenina..(z vyvrtnutim alebo trietiva alebo nieco podobne) malo by sa to dat doporiadku
drzim palce |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

|
Zaslal: 15 Máj 2007, 18:01 Predmet: |
|
|
Ivoralik, počuj, jasné, že sa bojíš, či bude noha v poriadku, ale takto cez PC ti naozaj nikto nedá odbornú radu. Po prvé, nikto tu nie je lekár (česť výnimkám) a po druhé, aj keby bol, tak bez toho, aby sa ti na to osobne pozrel, ti nič bližšie povedať nevie.
Takže jediné, čo ti môžem odporúčiť je, aby si tú nohu nezaťažoval a bol trpezlivý. Stávajú sa aj horšie veci, neboj, budeš v poriadku.
Skoré uzdravenie!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|