im sorry man, pre mňa slovo ženská nemá vôbec zlý význam, zanedbal som, že z uhlu cudzého človeka to môže vyznieť zle. Svojej bývalej som tiež sem-tam povedal ženská, lebo ona vie, že to je u mňa skôr pomenovanie pre šílene geniálnu babu. Proste ženská = ci pana! Tak sorry again.ateista napísal:kafiatko jej ani nemuselo rozpravat o tejto teme radsej som jej to povedal sam aby to nemusela pocut od niekoho ineho aj tak mam pocit ze som sa o dost nesnazil i ked sme sa uz aj videlz + vcera sme spolu telefonovaly skoro 40 minut a dost sme sa nasmial preberaly HEROES a tak ze si snad dakedy zahrame monopoly bo to vraj nikdy nehrala a tak ze ratam kazdy den kym neskonci august a uvidim ako sa rozhodla takze este 28 dni do 1.9 tak dovtedy snazit sa a snazit sa
MimKoRn:
A neni to zenska tak nabuduce troska ucty ked sa budes vyjadrovat na jej adresu
Mimochodom z toho, čo píšeš... mám pocit že až moc vyhľadávaš jej spoločnosť... nerobil by som to... proste stalo sa, čo sa stalo, ona povedala koniec, je koniec a keď je koniec, netreba sa stertávať moc často, pretože by to mohlo viesť ku jej ťažšiemu sa vyrovnávaniu, alebo nedajbože návratu a... nechcem byť drsný, ale vzťah, ktorý sa raz skončil.. pravdepodobne ak sa znova zlepí, nevydrží ... Teda jasné, výnimky jestvujú, ale myslím, že štatisticky ee. Keď mal raz vzťah koniec, potom repete vzťahu bude nasledované repete koncom