(a niektori este roznejsi)
Zlomene srdce
-
midnight_man
Guru
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
a ja som vždy tvrdil, pán boh zaplať, že je to také pestré! Keby boli všetci dobrí a milí a inteligentní, bola by to nuda a to je 100%... Niekto proste musí byť divný, niekto bars inteligentný a niekto si musí myslieť že je hyperboss a všetci okolo sú dementi, lebo nemajú ku všetkému taký istý prístup...midnight_man napísal:Ano srnec, cim viac sa clovek pohybuje pomedzi ludi zistuje, ze ludia su vseliaki... Preto stale vravim, ze na ludi si proste treba davat pozor!
-
nejakymarko
Addict
-
Nik_kuSh :)
Amateur
hmm, poviem ti takto, aj jeden moj kamarat sa strasne opil.. porozpraval somariny priatelke a ona sa s nim rozisla...vies, alkohol robi svoje..a proste ani ona mu neodpustila, a myslim si že to by ziadna baba neodpustila keby jej chalan vynadal do pi... a tak podobne..proste je to tvoja priatelka, a tej by si nemal povedat slovo pi... ani keby si totalne opity..ved nemas dovod, lubis ju..tak nechapem preco si to urobil..ale jedno viem..musis na nu nejako zabudnut..neboj to ta prejde.. len uz prosim nepi.. alkohol vacsinou pokazi vela vztahov.. aaa nikdy nic nevyriesi... 
-
midnight_man
Guru
Tak a vies co teraz? Kupis Mirke najvacsiu kyticu kvetov aku v meste najdes. To co si teraz dostal si váz a nikdy na to nezabudni. Myslim ze lepsi dokaz z jej strany si dostat nemohol. Tak si to neposer !!!!ateista napísal:Tak cakanie je u konca po velmi dlhom rozmyslani a zvazeny celej situacie sa Mirka rozhodla ze my teda da este 1 sancu i ked s par ultimatmy ale sme zasa spolu.Takze sa ted budem musiet snazit tak aby som uz o nu neprisiel.
Diky za rady pocas tochto dlheho mesiaca
-
forgottten
Medium Star
WoW! To ako fakt? Fíha, tak no v prvom rade congatulations man, aj keď nebudem radšej hovoriť o budúcnosti a tak ďalej, hlavne veci neser a snaž sa jej teraz neliezť do prdele, kvôli tomu, čo sa stalo, lebo by si si to u nej posral.ateista napísal:Tak cakanie je u konca po velmi dlhom rozmyslani a zvazeny celej situacie sa Mirka rozhodla ze my teda da este 1 sancu i ked s par ultimatmy ale sme zasa spolu.Takze sa ted budem musiet snazit tak aby som uz o nu neprisiel.
Diky za rady pocas tochto dlheho mesiaca
-
triple
Guru wannabe
je to tiež dosť možné ale teda dúfam že to tak nieje..mystique napísal:skor to vidim tak ze niekto sa na nu vysral tak sa vratila k tutovke, sry za priamociarost
si jeden z mála čo tú 2-hú šancu dostal.. moja obľúbená fráza: ludia sme takí sprostí, že si uvedomíme čo sme mali až ked to stratíme..
ty si to stratil a dostal spať tak si toho kur*a váž a neposer si to ..
držím palce
-
cORP.
Addict
je nas viactriple napísal:je to tiež dosť možné ale teda dúfam že to tak nieje..
si jeden z mála čo tú 2-hú šancu dostal.. moja obľúbená fráza: ludia sme takí sprostí, že si uvedomíme čo sme mali až ked to stratíme..
ty si to stratil a dostal spať tak si toho kur*a váž a neposer si to ..
držím palce
//autoeditácia príspevku ( 02 Sep 2008, 22:02 )
pocuvaj zamyslal si sa niekedy nad svojou gramatikou chlapce ? pretoze je strasnaTommyno napísal:omg a co tak som mu napisal abi vedel;)
k teme viem si presne predstavit ako sa citis po navrate je to nieco krasne podobne ako na zaciatku ten osial a vsetko ale vanze poviem naj.bany clovek povie vela blbosti ale len normalny clovek si bud vie korigovat prisun chlastu alebo sa vie v opilosti ovladnut natolko aby neublizoval