|
|
|
| Autor |
Správa |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1869 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 21 Mar 2007, 21:19 Predmet: Zlomeny penis |
|
|
| Citácia: |
Brit si pri sexe zlomil penis
21.03.2007 19:28 - LONDÝN
O tom, že láska môže skutočne bolieť, sa bolestne presvedčil 38-ročný Brit, ktorému sa počas milovania s manželkou zlomil penis. Horúce chvíle sa pre Roberta McClenahana z Essexu skončili tak neopísateľnou bolesťou, až sa musel podrobiť operácii, pri ktorej mu lekári dali poškodené genitálie opäť do poriadku.
Hovorí jeho 32-ročná manželka: "Práve sme sa milovali, no Robert netrafil a zlomil si ho. Zažali sme svetlo - a bol skutočne ohnutý. Dnes sa na tom smeje, no vtedy mu do smiechu nebolo. Mal skutočne veľké bolesti." |
http://www.aktuality.sk/pikosky/pikosky/brit-si-pri-sexe-zlomil-penis |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 3000 Bydlisko: Why so serious? Karma: 
|
Zaslal: 21 Mar 2007, 21:23 Predmet: |
|
|
podla mna je to blbost, moc kosti v penise aspon ja osobne nemam tak ako to mohli nazvat zlomeninou... a pochybujem ze je to anatomicky mozne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
sigot Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.09.2005 Príspevky: 67
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1869 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 21 Mar 2007, 21:26 Predmet: |
|
|
| mi-chau napísal: |
podla mna je to blbost, moc kosti v penise aspon ja osobne nemam tak ako to mohli nazvat zlomeninou... a pochybujem ze je to anatomicky mozne  |
kosti v penise nie su, takze nie si sam, anatomicky to je mozne tak, ze sa ti vlastne odtrhne dutinkate teliesko od koze, alebo sa "pretrhne" na polovicu. hovori sa tomu ale zlomenina |
|
| Návrat hore |
|
 |
hornblower Medium Star

Stav:  Založený: 08.11.2005 Príspevky: 348
Zaslal: 21 Mar 2007, 21:34 Predmet: |
|
|
Kost ma v penise pes zlomit to ide relativne v pohode ak sulozite ako divy a sa netrafite.
Ten typek nie je ani prvy ani posledny. Po operacii by mal byt v poho avsak bude to viditelne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|