|
|
|
| Autor |
Správa |
Mastros Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.09.2007 Príspevky: 109 Bydlisko: Madunice Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 15:36 Predmet: |
|
|
Na SE je mozne menit drivery ci uz akusticke, kamerove alebo displejove cez FARManager (zastarale) alebo cez XS++ (najrychlejsie, najjednoduchsie).
Pytam sa Vas: Da sa nejak vymenit akustika na Nokii 3110c alebo by sa bejakym sposobom dala zvysit aspon hlasitost zvonenia?
Moj otec, inak aj majitel spominanej Nokie, si totiz stazuje, ze to slabo vyzvana a chcel by som mu urobit radost tym, ze by so mu ten telefon tymto sposobom "vytuningoval".
Vedeli by ste mi poradit? Mozte na mna vbafnut rovno aj navod. Usetri sa tym kvantum casu a postov.
Ubezpecujem Vas, ze zakladne kroky v Nastaveniach a v Profiloch som uz vykonal, vsetko na maximum (hlasitost), ale stale sa to tomu nespokojnemu otcovi zda malo.
//autoeditácia príspevku ( 09 May 2008, 15:36 )
To naozaj nik nevie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Schre! Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 226 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 18:07 Predmet: |
|
|
Nedá. Nokia a SE majú úplne iné platformy (to ti je, samozrejme, jasné) a také zásahy ako do SE v Nokii neurobíš. Teda čo ja viem ti hovorím... Možno sa mýlim. Je mi lúto  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mastros Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.09.2007 Príspevky: 109 Bydlisko: Madunice Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 20:52 Predmet: |
|
|
No nic, nejak to rozchodim. Dakujem.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|