Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Zmena/hladanie pratnerstva
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku 1, 2  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Stav: Odhlásený
Založený: 28.03.2006

PríspevokZaslal: 12 Dec 2006, 21:07    Predmet: Zmena/hladanie pratnerstva Odpovedať s citátom  

Ako myslite, ze ma clovek bez vztahov, ktoremu sa nedari ma na sebe zapracovat, aby si nejaky casom vybudoval?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
r4wMUnt34q
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 29.09.2006

PríspevokZaslal: 12 Dec 2006, 21:16    Predmet: Re: Zmena/hladanie pratnerstva Odpovedať s citátom  

JumperAL napísal:
Ako myslite, ze ma clovek bez vztahov, ktoremu sa nedari ma na sebe zapracovat, aby si nejaky casom vybudoval?
Na zaciatok sa spytam.. Mas rodicov ? Surodencov ? Kamosov ? Kamosky ? Starych rodicov ? Aspon niekoho z nich v meste/dedine/oblasti kde byvas ?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
pinco
King
King

Založený: 29.12.2005

PríspevokZaslal: 13 Dec 2006, 0:37    Predmet: Re: Zmena/hladanie pratnerstva Odpovedať s citátom  

JumperAL napísal:
vsetok volny cas travit v spolocnosti ludi. Nebyt doma zavrety a sediet pri pocitaci, ale namiesto toho sa snazit zoznamovat s novymi ludmi...
Návrat hore
erytrocyt
Moderátor
Moderátor

Založený: 10.08.2006

PríspevokZaslal: 13 Dec 2006, 0:50    Predmet: Re: Zmena/hladanie pratnerstva Odpovedať s citátom  

pinco napísal:
vsetok volny cas travit v spolocnosti ludi. Nebyt doma zavrety a sediet pri pocitaci, ale namiesto toho sa snazit zoznamovat s novymi ludmi...

Toto je aj moja rada.
A ešte: Ak sa budeš doma utápať v žiali, že si sám ako paleca a že ťa žiadna nechce, tak takto aj ostaneš. Choď von, hľadaj si kamarátov, zoznám sa s kým môžeš a skúšaj a skúšaj.
Len neseď doma, spoznávaj, nechaj sa spoznávať. A život bude krásny a sám dlho nebudeš. A ak si predsa len frajerku tak skoro nenájdeš, aspoň sa nebudeš doma utápať myšlienkami, že si to aspoň neskúsil.
Návrat hore
pinco
King
King

Založený: 29.12.2005

PríspevokZaslal: 13 Dec 2006, 1:01    Predmet: Re: Zmena/hladanie pratnerstva Odpovedať s citátom  

eritrocit napísal:
Toto je aj moja rada.
A ešte: Ak sa budeš doma utápať v žiali, že si sám ako paleca a že ťa žiadna nechce, tak takto aj ostaneš. Choď von, hľadaj si kamarátov, zoznám sa s kým môžeš a skúšaj a skúšaj.
Len neseď doma, spoznávaj, nechaj sa spoznávať. A život bude krásny a sám dlho nebudeš. A ak si predsa len frajerku tak skoro nenájdeš, aspoň sa nebudeš doma utápať myšlienkami, že si to aspoň neskúsil.
Je to tak, neboj sa oslovit hocijaku zensku na diskoteke, pri bare, kdekolvek. Co sa ti moze stat najhorsie? Ze ti povie aky si trapny? No a co, ved zijeme len raz a mozno ju uz ani viackrat neuvidis, tak nemas dovod sa strachovat.
Návrat hore
zuzkazuzka
Moderátorka
Moderátorka

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 01.09.2006

PríspevokZaslal: 13 Dec 2006, 9:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pripájam sa k už vyjadreným názorom.
Chodievaj viac do spoločnosti, užívaj si život, skúšaj nové veci a hlavne sa nesústreď na to, že si sám a chcel by si mať niekoho po svojom boku!
Mám veľa kamarátov, ktorí boli sami a chceli si niekoho nájsť. No keď sa príliš sústredili na hľadanie životného partnera, tak nikoho nestretli a len boli z toho viac zdeptaní. Ale akonáhle sa prestali na to sústrediť, tak im do cesty prišiel niekto, kto im zrazu rozžiaril celý svet! Myslím, že takéto veci prichádzajú v živote nečakane a v tom je to čaro.
Pokiaľ sa človek neizoluje od spoločnosti, ale je milý, usmiaty, spoločenský a má nejaké záujmy, tak nie je možné, aby jedného dňa nestretol niekoho, s kým si padne do oka!
Tak držím palce a hlavne si ver! Raz tú správnu osôbku určite stretneš! Wink
Návrat hore
Emerger
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 30.07.2006

PríspevokZaslal: 13 Dec 2006, 10:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

zuzkazuzka napísal:
Pripájam sa k už vyjadreným názorom.
Chodievaj viac do spoločnosti, užívaj si život, skúšaj nové veci a hlavne sa nesústreď na to, že si sám a chcel by si mať niekoho po svojom boku!
Mám veľa kamarátov, ktorí boli sami a chceli si niekoho nájsť. No keď sa príliš sústredili na hľadanie životného partnera, tak nikoho nestretli a len boli z toho viac zdeptaní. Ale akonáhle sa prestali na to sústrediť, tak im do cesty prišiel niekto, kto im zrazu rozžiaril celý svet! Myslím, že takéto veci prichádzajú v živote nečakane a v tom je to čaro.
Pokiaľ sa človek neizoluje od spoločnosti, ale je milý, usmiaty, spoločenský a má nejaké záujmy, tak nie je možné, aby jedného dňa nestretol niekoho, s kým si padne do oka!
Tak držím palce a hlavne si ver! Raz tú správnu osôbku určite stretneš! Wink

Velmi pekne povedane...aj ja sa stotoznujem s tymto nazorom Wink a drzim palec..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
JumperAL
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 13 Dec 2006, 15:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

No ja neviem, chodim von dost casto a viem sa bavit s hocikym, pokial ma dotycny neignoruje, ale nejako mi to envychadza. Bud stretnem opitu babu, ktora si ma na druhy den ani nepamata alebo sa to proste nijako nevyvinie. Samozrejme, ze poznam aj baby co idu s hocikym, ale o to mi nejde....
Návrat hore
erytrocyt
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: 13 Dec 2006, 15:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jumper: Asi by si mal zmeniť partiu, ľudí s ktorými sa stretávaš. Nehovorím aby si na kamarátov zabudol. Ale skús si nájsť nových, ktorý ťa zoznámia s novými a možno typovo inými ľuďmi.
Návrat hore
JumperAL
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 13 Dec 2006, 15:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

No to by som robil nerad.... prave s touto som dostal mozno najviac prilezitosti spoznat novych ludi. No problem je asi aj v tom, ze som v prostredi, kde su odo mna o dost schopnejsi ludia, takze mne nic moc nezostane.
Návrat hore
canopus
Guru
Guru

Založený: 07.11.2005

PríspevokZaslal: 13 Dec 2006, 15:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

JumperAL napísal:
No ja neviem, chodim von dost casto a viem sa bavit s hocikym, pokial ma dotycny neignoruje, ale nejako mi to envychadza. Bud stretnem opitu babu, ktora si ma na druhy den ani nepamata alebo sa to proste nijako nevyvinie. Samozrejme, ze poznam aj baby co idu s hocikym, ale o to mi nejde....

tak na zaciatku zacni s hocikym a potom to uz pujde,zivot je kratky,zacni si uzivat
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
JumperAL
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 13 Dec 2006, 15:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

nie zeby som si ho neuzival, ale co sa tyka skusenosti s babami, tak toho som moc nezazil zatial, hoc sa snazim tak nejako prirodzene postupovat....
Návrat hore
erytrocyt
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: 13 Dec 2006, 16:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jumper, aký si typ? Máš rád piatkovú debatu pri pivku s kamarátmi v slušnej pivárničke, alebo radšej chodíš s kamošmi von do parku s pálenkou v ruke vyvetrať si mozog?
Ale napíš pravdu.
Návrat hore
JumperAL
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 13 Dec 2006, 16:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

No tak ja to striedam, najma podla toho s kym idem a kam chcu kamosi. ALe skor niekde v podniku- no nie len pivko. Very Happy Na disco nechodim, jedine koncerty, ale to je pre mna lepsia nahrada...
Návrat hore
UrSuS
Light Expert
Light Expert

Založený: 08.11.2005

PríspevokZaslal: 13 Dec 2006, 18:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

eritrocit napísal:
Jumper, aký si typ? Máš rád piatkovú debatu pri pivku s kamarátmi v slušnej pivárničke, alebo radšej chodíš s kamošmi von do parku s pálenkou v ruke vyvetrať si mozog?
Ale napíš pravdu.

alebo chodis so zenami za palenkou Laughing
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Strana 1 z 2

Prejdi na: