mozog12 napísal:ja myslim ze som vzdy pocuval len to co fri a je in.. stare vykopavky, metal punk regeea a ine sracky su pre fetakov a ne normalnich ludi..
treba cekovat hitparady (ne slovenske bo tu je vsetko neskoro ) najlepsie Viva, MTV musicbox este, no.... a v teen casopisoch su najnovsie noviny, takze som stale v obraze...
mozog12 napísal:ja myslim ze som vzdy pocuval len to co fri a je in.. stare vykopavky, metal punk regeea a ine sracky su pre fetakov a ne normalnich ludi..
treba cekovat hitparady (ne slovenske bo tu je vsetko neskoro ) najlepsie Viva, MTV musicbox este, no.... a v teen casopisoch su najnovsie noviny, takze som stale v obraze...
takze ty pocuvas to co je v mode a to co pocuva vacsina ludi?nemas svoj vkus?kde mas vlastny rozum?co mas 5 rokov?
no neviem ci ty si ovela lepsi... vlastne aby som sa opravil, si o dost horsi ked iba ides s dobou a zeres to co ti donesu hotove na tanieri... ale trik je v tom ze niekedy to vyzera pekne a chuti to ako riadna sracka ale vsak to ta prejde
Vesper napísal:no neviem ci ty si ovela lepsi... vlastne aby som sa opravil, si o dost horsi ked iba ides s dobou a zeres to co ti donesu hotove na tanieri... ale trik je v tom ze niekedy to vyzera pekne a chuti to ako riadna sracka ale vsak to ta prejde
jeden mesiac pocuva to co ide v hitparade.o mesiac to s tade vypadne,pride druha sracka tak sa vrhne na tu,pretoze sa to teraz nosi.na tu staru zabudne alebo na nu nadava lebo je to stare.totot je co za rozum.a co k*rva ked som emo.doteraz som to ani nevedel a co.ty si disko bez vlastneho nazoru...to je podla mna horsie
to mozog12 ... dobytku ty co sa tu rozdrapujes ... si myslis ze ked si tu vyskocis na niekoho s tym ze taka a taka hudba je o nicom a ze ju pocuvaju iba fetaci , ze ti porastie karma ??? .. si fakt prizemny .. cerve ... doteraz tu bol za obrazne ciernu ovcu safan, ale menim nazor su ludia ktori su este horsi ... takí co pocuvaju výlučne iba mainstream a nemaju vlastny nazor na hudbu, sú taki lenivi, ze nevedia ani zistit co sa im paci, nechaju sa sprosto krmit bullshitmi bez ozajstnej hudobnej hodnoty ... ( podla mna sa z teba vyvinie obet nazorovej prostitucie a budes taky cely zivot ...) ... takym degeneratom ako si ty by mali klavesnicu zhabat ... a radsej aj mys ... nepochopim ako ty mozes dojst a napisat do temy tykajucej sa vyvoja hudobneho vkusu od detstva az po teraz, taku somarinu, z ktorej nikto nevycita co si pocuvat ked si bol maly a ako si sa stylmi prebijal ..
mozog12 napísal:12? ty co sy dovolujes ked ani neves kto som?!! uz davno nemam 12 to skor ty mas 11!
zasrany diskac co ty tu vymyslas?si tam pocuvaj svoje RnB kkciny a Emily a O zone ti tak poviem.safan kvoli svojim nazorom by sa mi pozdaval sto krat viac ako ty ty zasran.
safan rulez lebo ma svoj styl a vie sa zan postavit.nie ako ty co pocuvas daco co ti ponukne nejaky ziskuchtivy producent.hamba vsetkym ako si ty
Vesper napísal:no neviem ci ty si ovela lepsi... vlastne aby som sa opravil, si o dost horsi ked iba ides s dobou a zeres to co ti donesu hotove na tanieri...
Damn POP culture (a všetkým "normálnym" ľuďom) .
K téme: ja si radšej vypočujem nejaký poriadny metal, rock, swing, jazz, blues, klasiku, ako nejakú novopečenú hitovku od XY, čo práve frčí na MTV, ktorá je hitom iba kvôli tomu, že predchádzajúca pieseň od XY bol trhák a tým pádom aj tá druhá musí byť skvelá (a komerčné TV stanice a rádia sa mi to intenzívnou rotáciou vo svojom éteri snažia "naznačiť").
inac tymi prispevkami predtym so zase nechcel povedat ze vsetkyn klipy co bezia v TV musia byt nutne zlo... aj ked 90% hej to mozog12 pre tvoje vlastne dobro dufam ze ked sa tvoj hudobny vyvoj posunie dalej (ak sa posunie) tak si sam povies aky si bol blby ze si sa tu hadal o veci v ktorej proste objektivne nemas pravdu...
nechapem preco mozog12 neignorujete.... takto, ked sa do neho tolko navazate a je okolo neho tolko rozruchu, jeho snazenie sa mu vyplatilo... mam taky pocit ze svojimi prispevkami chcel dosiahnut presne toto..
k teme: cely zivot som pocuval rock/metal, ale samozrejme ked som bol mladsi nemal som este vlastnu hudobnu tvar a tak som pocuval vsetko na co som v toychto styloch narazil... viem ze asi v 13 som bol maniak do Marilyna Mansona (cim nechcem povedat ze teraz sa mi nepaci... naopak, ma dost specificku a zaujimavu hudbu s fakt perfektnymi textami. teda aspon stare albumy, jeho posledne veci su uz fakt shity).. potom moj hudobny vyvoj pokracoval skor do minulosti a nastal aj odklon od komercie... objavil som aj punk, ska, reagge....
momentalne mam dost rozmanity vkus.. od old school rock`n rollu AC/DC az po progresivitu a temnotu Tool.. od svk punku az po orientalne a ethno veci...