|
| Autor |
Správa |
BBomBer Amateur

Stav:  Založený: 07.03.2005 Príspevky: 24
Zaslal: 11 Sep 2006, 17:45 Predmet: |
|
|
Peniaze nedlzim...teda zatial Len proste som rozmyslal proste nad takym extremom ze by niekto len tak sa snazil zmiznut, jediny kto by ma hladal je rodina
Najlepsie je podla mna odletiet niekde do nejakej rit krajiny a tam zmiznut v lesoch a zivit sa ako bača.... poto m este prezit nejaky akcný kus ivota a poa 10 rokoch sa vratit   a najst svoj hrob ako po dvoch rokoch vyhlaseny za mrtveho 
proste len z cistej srandy...ale niekto ais tieto akcne chutky zdielat nebude... prida sa niekto na divoke cesty   |
|
| Návrat hore |
|
 |
johnykilla Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.08.2005 Príspevky: 62 Bydlisko: BB zoo North Street Karma: 
|
Zaslal: 12 Sep 2006, 21:33 Predmet: |
|
|
| Samozrejme ze sa pridam.....nad tymto som us velakrat uvazoval..mohla by to byt celkom sranda....ale treba vela veci kolo toho |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|