Ved do toho okna napises cmdmartinrozok napísal:no ok spustit som nasiel (srry) ale cmd?to je nejaka skratka?
a potom sa ti spusti konzola a tam napises to co chces resp. to je prikazovy riadok.
boze moj dalsi expert... a co ak mam staticku, a co ak idem do netu cez router? a co ak...?h0l0tn1k napísal:omg vy ste lolci:D
Start -> Spustiť -> napisete do toho CMD to neni ziadna skratka proste napisete CMD vybehne vam take okienko a napisete do neho
ipconfig/release odpoji vas od netu
A potom ipconfig /renew pripoji na net s novou Ip
Omg ked este dakto napise ze mu to nejde ta mna je*** o zemLOOL :Dmate to za 30 sek ani tolko ne
v pripade ze mysilis public IPCyber napísal:lol čaute mne tie príkazy ako odpoja net aj pripoja ale ip mám stále tú istú ale ide mi menit ip ked reštartujem ruter ale to sa mi stále nehce tagže v čom je chyba? mám net od t-comu konkrétne turbo 3 díky..
u chella si mozes zmenit IPku tak, ze si zmenis MAC adresu na routry (ak si cez router a podporuje MAC cloning/spoof), alebo ak si na priamo, existuju softy, ktore ti dokazu zmenit MAC adresu sietovky, napr SMAC.Mek napísal:u Chella, ak dobre viem, sa meni IP raz za pol roka alebo rok, a nedokazes ju zmenit sam. Ktovie, ako to maju nastavene...
napis providerovi (poskytovatelovi internetu), kedze len on ti to moze zmenit.kenny-mito napísal:prosim mam iternet od conected a chcel bi som dinamicku ip pls da sa to