|
| Autor |
Správa |
slay Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.07.2006 Príspevky: 1050 Bydlisko: california, los angeles Karma: 
|
Zaslal: 13 Aug 2006, 20:57 Predmet: Zmena IP |
|
|
Ako si mam zmenit IP, ak mam router a ADSL .... pricom dopredu vravim ze take srandy ako ipconfig/flushdns ... , alebo odpojit a pripojit nefunguju .
pozn.(teda ak som odpojeny 10-15 min tak ano)
ps za efektiny a rychly sposob - pol kralovstva do daru  |
|
| Návrat hore |
|
 |
R1k1nko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 2419 Bydlisko: Sladkovicovo-city- Karma: 
|
Zaslal: 13 Aug 2006, 21:01 Predmet: Re: Zmena IP |
|
|
| slay napísal: |
odpojit a pripojit nefunguju .
|
ale funguje .. len vypni ICQ a ine veci co sa tykaju netu a potom sa skus pripojit..
mne to ide na sto pro.
ale niekedy to moze blbnut ako si pisal. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MirecPB Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.07.2006 Príspevky: 391 Bydlisko: PB (19) Karma: 
|
Zaslal: 13 Aug 2006, 21:11 Predmet: |
|
|
| hlavne hamachi vypni.. ak ho pouzivas. to ma samizda stale taku istu IP. |
|
| Návrat hore |
|
 |
funny102 Light Star

Stav:  Založený: 07.01.2006 Príspevky: 237
Zaslal: 17 Aug 2006, 15:02 Predmet: |
|
|
| skus hide ip platinum a tam ti napise aj co mas vipnut cize ta upozorni ze mas este nieco zapnute |
|
| Návrat hore |
|
 |
slay Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.07.2006 Príspevky: 1050 Bydlisko: california, los angeles Karma: 
|
Zaslal: 17 Aug 2006, 20:21 Predmet: |
|
|
to HIde IP je f poho.... akurat ze to je stara znama vec, len ta to hodi cez proxynu, co f podstate nic neriesi, lebo to pouziva milion ludi a ked chces nieco tahat cez rapid alebo tak ,,,,, tak uz su vsetky IP obsadene alebo vytahane
, ale zhanam nieco fakt jednoduche.. a ked to najdem ... tak budem machrovat , mamu uz par nadejnych tipov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
slay Medium Professional

|
Zaslal: 20 Aug 2006, 8:39 Predmet: ??? |
|
|
Aj ked vypnem skoro vsetky programy f pozadi a vymazem fsetky srandy ako cookies ap. , tak aj tak ked sa odpojim a pripojim ostane mi stara IP!
Asi mi ju drzi neaky windowsacky proces, alebo proces NOD32, ktory sa neda zabit... Neviete o neakom takom procese? Alebo o inom dovode pre ktory sa mi po odpojeni nemeni IP???
ps: ip sa mi zmeni len ak restartujem komplet PC |
|
| Návrat hore |
|
 |
osvaldo Medium Expert

Stav:  Založený: 15.11.2005 Príspevky: 103
Zaslal: 21 Dec 2006, 19:20 Predmet: |
|
|
tiež by ma zaujimalo ako si zmenim ip ak mam chello s káblovym modemom...
kvoli rapidu..
dikes |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2005 Príspevky: 3648 Bydlisko: Trash-Can Karma: 
|
Zaslal: 21 Dec 2006, 19:28 Predmet: Re: ??? |
|
|
| slay napísal: |
Aj ked vypnem skoro vsetky programy f pozadi a vymazem fsetky srandy ako cookies ap. , tak aj tak ked sa odpojim a pripojim ostane mi stara IP!
Asi mi ju drzi neaky windowsacky proces, alebo proces NOD32, ktory sa neda zabit... Neviete o neakom takom procese? Alebo o inom dovode pre ktory sa mi po odpojeni nemeni IP???
ps: ip sa mi zmeni len ak restartujem komplet PC |
IP ti prideluje DNS server ISP (tipujem) ... a ten moze byt kludne nastaveny tak ze ti bude pridelovat stale tu istu IP .... ale v principe staci restartnut modem ... nie cele PC .. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aladin Amateur

Stav:  Založený: 15.09.2005 Príspevky: 31
Zaslal: 25 Dec 2006, 16:32 Predmet: |
|
|
Staci sa ti dostat do Routra, samozrejme ak vies jeho heslo. A nemusis nic mazat, ziadne cookies, vypinat ICQ no nic... normalne napises do prehliadaca 192.168.1.1 (aspon u mna je to tak) zobrazi sa ti okno kde musis zadat pristupove meno a heslo do routru a ak sa tam dostanes tak jedna z moznosti je restart systemu... Mne to funguje na 100% a nikdy na rapidshare necakam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
21tomy21 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2006 Príspevky: 468 Bydlisko: MI Karma: 
|
Zaslal: 25 Dec 2006, 16:35 Predmet: hmm |
|
|
| a ked mám WiFi tak mám robiť čoo ?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
pershing Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 2127 Bydlisko: Vraňare Karma: 
|
Zaslal: 25 Dec 2006, 16:55 Predmet: |
|
|
ten NOD zabiješ pomocou inych programov na procesy
try this napr.
| Kód: |
| http://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/monitoring/ultimate-task-manager/ |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 5570
Zaslal: 25 Dec 2006, 17:24 Predmet: |
|
|
Ako už napísal gwixt, tú IP prideľuje poskytovateľ internetového pripojenia (teoreticky môže počítač požiadať o nejakú konkrétnu IP, ale Windows túto možnosť pravdepodobne nepoužíva, a ak aj áno, ISP to môže ignorovať).
Keď sa rýchle odpojíš a znovu pripojíš, dostaneš zvyčajne tú istú adresu. Ak sa medzitým niekto pripojí, môže dostať túto IP. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|