Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Zmena mobilu.
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Mobilné telefóny, PDA, Smartphone  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
2neo
VIP
VIP

Stav: Odhlásený
Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 20 Mar 2006, 11:48    Predmet: Zmena mobilu. Odpovedať s citátom  

Chcem vymenit moju N6600 za nieco lepsie.Rozhodujem sa medzi N70 a N90.Poradte co je podla vas lepsie.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 03.10.2004

PríspevokZaslal: 20 Mar 2006, 12:05    Predmet: Re: Zmena mobilu. Odpovedať s citátom  

2neo napísal:
Chcem vymenit moju N6600 za nieco lepsie.Rozhodujem sa medzi N70 a N90.Poradte co je podla vas lepsie.

no ja by som ti radil n90 uz len kvoli tomu fotaku ale zase n70 je taky krajsi a nie je to vecko Smile oba maju symbian ale zase teraz som dost cital ze z n70 su same problemy... vrzga kryt, mrzne, restarty... proste este to nie je dotiahnute ... cize radim ti n90 aj ked mne sa strasne paci n70 ale radsej nieco s cim nie su problemy...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 14.12.2005

PríspevokZaslal: 20 Mar 2006, 17:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

pockaj si este chvylu napr. na N80 - N90 by som si uz nebral hlavne kvoli tomu ze ma velke rozlisenie displaya a na to zatial nejak vela programov nezozenies a ak aj pojdu stare tak budu v malom
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
Gizmoo
Medium Star
Medium Star

Založený: 16.02.2005

PríspevokZaslal: 21 Mar 2006, 14:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

ockaj na N91.. ma 4gb pamat.. ja by som si vybral ten.. Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Curtis Jackson
Expert
Expert

Založený: 17.01.2006

PríspevokZaslal: 23 Mar 2006, 14:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja N-Gage QD sam ho mam a lepši mobil som ešte nedržal(držal ale tento je taky pre mna)
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 14.12.2005

PríspevokZaslal: 23 Mar 2006, 16:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

Gizmoo napísal:
ockaj na N91.. ma 4gb pamat.. ja by som si vybral ten.. Very Happy
n91 uz je a ta 4GB pamat je na HDD, cize ked ti spadne tak bye bye (no mozno nieco vydrzi) - ale ked uz tak radsej N92
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
kpt
Novice
Novice

Založený: 27.11.2005

PríspevokZaslal: 01 Apr 2006, 14:58    Predmet: zmena mobilu Odpovedať s citátom  

ja chcem tiez vymenit moju nokiu 6230i s 512 mmc kartou za nieco ine...chcem symbian lebo tato tupa skatula ma omrzela...strasne mam problemy s operou nece mi ist furt mi vypisuje ze overte nastavenia siete neviete ako sa to da spravit????
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: 01 Apr 2006, 15:31    Predmet: Re: zmena mobilu Odpovedať s citátom  

kpt napísal:
ja chcem tiez vymenit moju nokiu 6230i s 512 mmc kartou za nieco ine...chcem symbian lebo tato tupa skatula ma omrzela...strasne mam problemy s operou nece mi ist furt mi vypisuje ze overte nastavenia siete neviete ako sa to da spravit????

no ja som mal operu mini na 6230i a bezala vpohode ... akeho mas operatora ? mas aktivovane GPRS ? skus si preposlat z nokia stranky nastavenia na GPRS
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
kpt
Novice
Novice

Založený: 27.11.2005

PríspevokZaslal: 05 Apr 2006, 8:54    Predmet: Re: zmena mobilu Odpovedať s citátom  

ob3l1x napísal:
no ja som mal operu mini na 6230i a bezala vpohode ... akeho mas operatora ? mas aktivovane GPRS ? skus si preposlat z nokia stranky nastavenia na GPRS
ja mam orange vsetko ide v pohode mam orange world ale na aplikacii mi nedovoli povolit gprs
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

PríspevokZaslal: 05 Apr 2006, 9:28    Predmet: Re: zmena mobilu Odpovedať s citátom  

kpt napísal:
ja mam orange vsetko ide v pohode mam orange world ale na aplikacii mi nedovoli povolit gprs

hmmm ... a posielal si si aj nastavenie internetu z nokia stranok ? myslim ze to je APN a toto je vlastne profil na pripojenie aplikacii na net cez GPRS Smile
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Mobilné telefóny, PDA, Smartphone
Strana 1 z 1

Prejdi na: