|
| Autor |
Správa |
shanoy Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.09.2006 Príspevky: 455 Bydlisko: Brezovapolis Karma: 
|
Zaslal: 20 Jan 2007, 21:38 Predmet: zmenšenie velikosti mp3 |
|
|
Dobrý den.. Nenasiel som tu taku tému tak neviem..
Chcem sa opýtať to že či existuje taký program čo mi zmenší velikosť mp3. Ďakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 6595 Bydlisko: Vault 13 Karma: 
|
Zaslal: 20 Jan 2007, 21:42 Predmet: |
|
|
Velkost mp3 znizis iba tym, ze ju skonvertujes na nizsi bitrate. Pouzi nejaky mp3 converter. napr. Easy cdda extractor
//fikus-kikus: s ogg je problem, ze nie je az tak podporovany mp3 prehravacmi alebo mobilmi, cize ak to chce zmensit pre pouzitie v mobile/prehravaci tak pomoze jedine ten nizsi bitrate
audiotrack: prepac  |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 7378 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 20 Jan 2007, 21:42 Predmet: |
|
|
existuje, stačí keď zmeníš bitrate
//edit: boha, zakaždým ma niekto predbehne.. ja som tu už úplne zbytočný  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2295 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 20 Jan 2007, 21:43 Predmet: |
|
|
To nedáš, jedine na úkor kvality.
No môžeš prejsť na formát OGG Vorbis, ktorý je o niečo menší pri rovnakej kvalite zvuku. O trošku viacej zatažuje CPU pri prehrávaní, ale pri dnešných strojoch to nie je postrehnuteľné a nepovažujem to za problém.
//add: z prvého príspevku som si nedomyslel, že ho chce vopchať do mobilu |
|
| Návrat hore |
|
 |
shanoy Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.09.2006 Príspevky: 455 Bydlisko: Brezovapolis Karma: 
|
Zaslal: 20 Jan 2007, 21:46 Predmet: |
|
|
| no ja to prave potrebujem dat do mobilu, ktory prehrava iba mp3 a midi a pod.. takze ked je to v mobile tak asi o kvalite nemozeme hovorit ze? A ten Bitrate sa da ako zmensit? Iba cez program? |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 7378 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 20 Jan 2007, 21:48 Predmet: |
|
|
| keď do mobilu, tak sprav mono namiesto sterea a ušetríš veľa |
|
| Návrat hore |
|
 |
shanoy Medium Star

|
Zaslal: 20 Jan 2007, 21:50 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
| keď do mobilu, tak sprav mono namiesto sterea a ušetríš veľa |
a to mono ako mozem spravit? |
|
| Návrat hore |
|
 |
ppt Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.05.2006 Príspevky: 1548
Zaslal: 20 Jan 2007, 21:58 Predmet: |
|
|
| Zalezi od softveru, ktorym konvertujes na mp3. Musis to nastavit niekde v nastaveniach. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nehmesis Light Expert

Stav:  Založený: 10.01.2007 Príspevky: 52
Zaslal: 20 Jan 2007, 23:21 Predmet: |
|
|
Poznas mp3 audio converter?. Podla mna super program. Jednoduchy na ovladanie a mozes si tam nastavit kopu veci, ktore ti zredukuju velkost mp3 az 6 nasobne a pritom kvalita je este celkom slusna. Skus:
| Kód: |
| http://www.download.com/3001-2140-10372877.html |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Runes Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 1472 Bydlisko: Tatoine Karma: 
|
Zaslal: 21 Jan 2007, 14:32 Predmet: |
|
|
stiahni si stadeto cdex http://cdexos.sourceforge.net/download.html je to prednostne na ripovanie CD ale to nevadi. ked ho nainstalirujes stlac tusim F4 alebo si naklikaj nastavenia tam si daj mp3 a nastav si vystupne parametre napr to mono a itrate atd proste ako to ces mozes experimentovat ked ces potom zober tu mp3 ktoru ces skonvertovat a prenes ju do programu malo by ti to vyhocit taku tabulku ty das s tyc 4 moznosti tu vpravo hore tusim encode alebo tak daco mozno to bude uz ine lebo ja mam ale 2 roky staru verziu.
inak ked ces robit s toho zvonenia tak si stiahni aj program audacity lebo je zbytocne mat 3 min pesnicku ako zvonenie ked dlhsie ako 40 sek z nej neodzneje tam usetris vela miesta http://audacity.sourceforge.net/
oba programy su free tak smelo tahaj (pri tom audacity treba stiahnut aj kniznicu na vystup mp3 ale da sa robit aj tak ze vystup ako waw a potom cez ten cdex spravis mp3) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 9392 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 21 Jan 2007, 14:35 Predmet: |
|
|
normalka si stiahni cdex je to freeware.. Mptrojky ked chces do mobilu si daj do 64kbps a mas..
das si nastavenia a nastavis si to nejak takto...
//obrázky pridávajte do príloh
a potom do hlavneho okna CdEX si pretiahnes nejaku MP3 WMA OGG alebo nejaky hudobny format a das kodovat
//obrázky pridávajte do príloh
... a ulozi sa ti ta MP3 tam kde mas ulozene nech sa ti uklada.. defaultne do dokumentov |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|