Zmeranie teploty CPU a harddisku
66 stupnov na procesore sa za optimalnu urcite povazovat neda, ani zdaleka. Ostatne su v pohode. Ked to mas zaplombovane, tak sa obrat na firmu od ktorej si ho kupoval a vysvetli im aky mas problem, pretoze ak ti odide, tak to bude ich problem. Ale na druhej strane ti to nemusi ukazovat spravne, ak by bolo cidlo zle nakalibrovane, pripadne aj programy mozu mat odchylku urcitu. Kazdopadne navstiv tych, od ktorých si to kupoval.
-
Waper
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
aky mas procesor? ak by si mal AMD athlon xp tak by 66 stupnov nebolo nieco co by robilo problemryty napísal:diki uz mam free verziu a zistil som nove merania po starte PC (bol zapnuty asi 2 minuty):
Základná doska: 31C
Procesor: 51C
Disk: 29C
a po 5 minutach zacal hucat ventilator a teploty boli nasledovne:
:arrow:Základná doska: 34C
Procesor: 66C
Disk: 31C
Smutne ze?![]()
Chcel by som sa este spytat ze ake su optimalne teploty pre jednotlive merania?
-
Waper
Amateur
takto ja ked som mal amd athlon xp tusim palomino verzia to bola ona znesie az do 84 stupnov lenze to nie je idealne lebo sa tym procesor nici(opotrebuvava) kazdopadne by si mal kupit lepsi vetrak nech sa mu to znizi na takych 60-70 to je na amd normalna teplotapato83 napísal:Lenze po 5 minutach, na prvej strane meral teploty a mal 78 C. To v pohode moc nemoze byt ?
este dodam ano to urcite ze moze byt pravda ze nieco je s cidlom alebo program nie je spravne nakonfigurovany s tym s tebou suhlasim, ale ventilator huci a huci, ze sa PC bojim aj zapnutpato83 napísal:66 stupnov na procesore sa za optimalnu urcite povazovat neda, ani zdaleka. Ostatne su v pohode. Ked to mas zaplombovane, tak sa obrat na firmu od ktorej si ho kupoval a vysvetli im aky mas problem, pretoze ak ti odide, tak to bude ich problem. Ale na druhej strane ti to nemusi ukazovat spravne, ak by bolo cidlo zle nakalibrovane, pripadne aj programy mozu mat odchylku urcitu. Kazdopadne navstiv tych, od ktorých si to kupoval.
-
krija
VIP
max. pripustna teplota na povrchu v zavislosti na type patice je 67 az 68 stupnov celzia pre tvoje cpu.
-pozri vytazenie procesora v task liste. to, ze si prebehol pc nod-om32 neznamena, ze je vsetko ok. skor naopak. lebo ten chudak sa na spyware...nechytá.
-mohol by si uviest aj typ MoBo. moze to byt sposobene aj nie prave 100% kompatibilitou medzi mobo a cpu. hlavne ak sa jedna o paticu = sct. 478. nieco by poriesil mozno aj novy bios.
-pozri vytazenie procesora v task liste. to, ze si prebehol pc nod-om32 neznamena, ze je vsetko ok. skor naopak. lebo ten chudak sa na spyware...nechytá.
-mohol by si uviest aj typ MoBo. moze to byt sposobene aj nie prave 100% kompatibilitou medzi mobo a cpu. hlavne ak sa jedna o paticu = sct. 478. nieco by poriesil mozno aj novy bios.