Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Zmiznutie temy
Odoslať novú tému   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Pripomienky a návrhy  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
schw33k
Guru
Guru

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 24.05.2006

PríspevokZaslal: 01 Okt 2006, 12:05    Predmet: Zmiznutie temy Odpovedať s citátom  

Zalozil som topic problem s Limewire , proste specificky problem , ktory sa neriesi v ziadnej z tem o Limewire ..
Topic sa ale prepadol pod zem, nedalo by sa nabuduce aspon oznamit ss o zruseni , pretoze som prehladaval kos a vsetko ine ..
Dakujem za odpoved
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
t0m4s3
Admin
Admin

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 01 Okt 2006, 12:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

ak ti topic zmizne, mozes si byt na 99,99% isty, ze to bolo kvoli poruseniu pravidiel. Warez sa tu nepropaguje. Koniec diskusie.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
Odoslať novú tému   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Pripomienky a návrhy
Strana 1 z 1

Prejdi na: