|
|
|
| Autor |
Správa |
Xaredon Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.06.2005 Príspevky: 354 Bydlisko: Topíky Karma: 
|
Zaslal: 05 Sep 2006, 11:20 Predmet: Zoznam uzivatelov |
|
|
| Mohli by ste trosku prerobit pracu so zoznamom uzivatelov. Napriklad pridat tam vyhladavanie, ze sa da nick napisat a hned ho vyhlada. Dost by to ulahcilo pracu. Diky.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Aristox Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 196
Zaslal: 05 Sep 2006, 12:38 Predmet: |
|
|
Viem co mas na mysli (Search in memberlist)...Aj ja sa pridávam k tejto zmene určite by to uľahčilo prácu.Avšak rozhodnúť musí vedenie
|
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6747 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2257 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 05 Sep 2006, 21:20 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
| daj si vyhladať, nájde ti plno príspevkov/tém (samozrejme ak má veľa príspevkov, nováčik čo má jeden post je iný prípad) a potom si daj zobraziť niektorý čo má málo odpovedí aby si ho rýchlejšie našiel. Klik na meno, a máš jeho profil |
no to je jasne, ale treba sa tam dostat do okola.
urcite nie som sam ktoremu chybaju veci zo stareho hojka. nemaslim warez, ale rozne funkcie. zadavanie pohlavia, veku (to nie je az take dolezite)
ale hlavne statistiky, to sa mi fakt pacilo
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Aristox Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 196
Zaslal: 05 Sep 2006, 21:25 Predmet: |
|
|
| will.i.am napísal: |
no to je jasne, ale treba sa tam dostat do okola.
urcite nie som sam ktoremu chybaju veci zo stareho hojka. nemaslim warez, ale rozne funkcie. zadavanie pohlavia, veku (to nie je az take dolezite)
ale hlavne statistiky, to sa mi fakt pacilo  |
Mas na mysli rozsireny profil tzv. profil control panel...Veľa modifikácií bolo podľa mňa odstránených kôli vysokej záťaži servera a pochybujem,že sa PCP nahodí späť
|
|
| Návrat hore |
|
 |
bax Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.04.2006 Príspevky: 424 Bydlisko: Orava Karma: 
|
Zaslal: 06 Sep 2006, 16:44 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
| daj si vyhladať, nájde ti plno príspevkov/tém (samozrejme ak má veľa príspevkov, nováčik čo má jeden post je iný prípad) a potom si daj zobraziť niektorý čo má málo odpovedí aby si ho rýchlejšie našiel. Klik na meno, a máš jeho profil |
to je príliš zložité a zdĺhavé tan search in memberlist by bol ideálnym riešením...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
dudinko Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.08.2006 Príspevky: 854 Bydlisko: Bratislava, LZIB Karma: 
|
Zaslal: 27 Sep 2006, 19:42 Predmet: |
|
|
| bax napísal: |
to je príliš zložité a zdĺhavé tan search in memberlist by bol ideálnym riešením... |
aj ja som zastanca tohoto nazoru, ked potrebujem niekoho rychlo vyhladat tak sa to zide..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
tomasso Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.05.2005 Príspevky: 943 Bydlisko: Smižany(SNV) Karma: 
|
Zaslal: 28 Sep 2006, 16:05 Predmet: |
|
|
| aj mne sa to uz velakrat stalo ze som niekoho potreboval najst...a nemohol som
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13837 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 28 Sep 2006, 23:59 Predmet: |
|
|
| Vyhladavanie uzivatelov spravim coskoro.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|