Zranenia

O športe...
recberko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

dwayne napísal:(+ myslim si, sorry ak sa dakoho dotknem, ze futbalisti su strasny simulanti a to nenavidim namiesto toho aby sa postavil ked mu nic neni tak lezi a zvyja sa ako keby umieral a pritom mu nic neni, cest vynimkam)
no ono to je niekedy až príliš o tom simulovaní to máš pravdu ale neškatuľkuj, nie všetci sú taký.. (bratranec hral s antiahnutím trieslom, ja som dohral 75 minút do konca zápasu s výronom na členku, chalani hrávajú s dlahami na rukách etc...) inak peace ;-)
dwayne
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dwayne »

recberko napísal:no ono to je niekedy až príliš o tom simulovaní to máš pravdu ale neškatuľkuj, nie všetci sú taký.. (bratranec hral s antiahnutím trieslom, ja som dohral 75 minút do konca zápasu s výronom na členku, chalani hrávajú s dlahami na rukách etc...) inak peace ;-)
nepovedal som vsetci povedal som vacsina, a s vyronmi som hraval pravidelne skoro kazdy 4 zapas... a odohral som polcas s potrhanimi slachami a vazivom v clenku...
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

dwayne napísal:nepovedal som vsetci povedal som vacsina, a s vyronmi som hraval pravidelne skoro kazdy 4 zapas... a odohral som polcas s potrhanimi slachami a vazivom v clenku...
si futbalista?? no tak to máš na zranenia pech vole... ale zasa nie je výron ako výron hehe a raz ma zašili a dochytal som turnaj v poho (hlava) ale inak peace všetkých takýmto športovcom čo sa dokážu prekonať ...moja úcta chalani :happyrespect:
Stanquo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stanquo »

kua pred par dnami som si vytkol clenok , a to pri ziadnom sporte iba pri behu okolo bloku som zlw stupil a bolo to ! :roll: :cry:
piskota224
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piskota224 »

podla mna je to rozne...fsade sa da zranit...aj pri obliekani...poznam z vlasnej skusenoti...ale inak asi skor volejbal hokej....asi thakto.... :)
Bendy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

.....

Príspevok od používateľa Bendy »

tak podla mna jednoznacne hadzana........... tak ked proti wolakomu vybehnes tak ta spokojne slahne o zem :twisted: mam 13 takze mne sa zatial nic wazne nesstalo ale par ludi som zranil dobre....... pri jednom zapase 5 hraci z nepriatelskeho timu od bolesti plakali....... mno hokej podla mna nni az taky nebezpecny tam mas po celom tele chranice ale korcula moze ubblizit...... a nemyslim si ze futbal je nieco hrozne ak ta wolado neskopne......... necel bych :smt065 takze tak......... xD ale to myslim len z tych beznejsich sportow :wink:
FHilip
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa FHilip »

thajský box, bojove umenia hlavne kde sa pouzivaju zbrane
alebo taka gymnastika
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Pri ktorom športe najviac zranení? No čo ja viem.. podľa toho, aké zranenia myslíš.. keby sme sa bavili len o nejakých tržných zraneniach, potom bojové športy.. keď o výronoch, najviac ich je na tenise po zlom dobehu, na volejbale po zlom dopade, na futbale po zlom doskoku alebo rýchlom behu a následne ťažkom pribrzdení atď. a čo sa týka zlomenín, pravdepodobne hokej a možno aj futbal.. Ale tak k zraneniam dochádza prakticky v každom športe.
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

k tomu futbalu :D

0:46 - 0:49 proste skaping :D
Napísať odpoveď