|
| Autor |
Správa |
Emerger Medium Expert

Stav:  Založený: 30.07.2006 Príspevky: 90
Zaslal: 10 Nov 2006, 13:44 Predmet: |
|
|
ja by som este dodal...ze naco to budem opisovat...nie som tip co rozprava ale co kona. Tak sa dohodnime moni dobehnem ja alebo ty ku mne a ukazem ti to hm ? co povies ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Masaker Medium Star

Stav:  Založený: 02.02.2006 Príspevky: 483 Bydlisko: NEMAM Karma: 
|
Zaslal: 11 Nov 2006, 11:06 Predmet: |
|
|
ja si to predstvujem takto: povedal by som jej "hybaj sem"
potom by som ju vytrtkal a povedal "mozes ist domov" |
|
| Návrat hore |
|
 |
michmach Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.11.2006 Príspevky: 23
Zaslal: 12 Nov 2006, 13:10 Predmet: |
|
|
| no po trojhodinovom bozkavani jej krku.... by sa mi vycerpala napaditost |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2263 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 16 Nov 2006, 11:26 Predmet: |
|
|
no tak neviem na co by bolo zvadzanie v tomto momente??? ved ked mate sukromie, pritmie a ona je uz v spodnom pradle, naco ju chces zvadzat??? ked pozves kocku na kavu vtedu je mas zvadzat aby ste sa dostali tam kam si napisal. a potom to uz asi bude zrejmeee...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
r4wMUnt34q Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.09.2006 Príspevky: 555 Bydlisko: Čo je bydlisko? Karma: 
|
Zaslal: 17 Nov 2006, 4:02 Predmet: |
|
|
| will.i.am napísal: |
no tak neviem na co by bolo zvadzanie v tomto momente??? ved ked mate sukromie, pritmie a ona je uz v spodnom pradle, naco ju chces zvadzat??? ked pozves kocku na kavu vtedu je mas zvadzat aby ste sa dostali tam kam si napisal. a potom to uz asi bude zrejmeee...  |
Boze, tuto nema nikto fantaziu ? Mozes aj napisat, ako by si chcel, aby ta ona zvadzala.. Je to pekne a vramci predohry by sa to nemalo zanedbavat.. Cim lepsia predohra, tym by mal byt lepsi sex.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1736 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 18 Nov 2006, 14:43 Predmet: |
|
|
| r4wMUnt34q napísal: |
| Boze, tuto nema nikto fantaziu ? Mozes aj napisat, ako by si chcel, aby ta ona zvadzala.. Je to pekne a vramci predohry by sa to nemalo zanedbavat.. Cim lepsia predohra, tym by mal byt lepsi sex.. |
zatial tu nevidim ziadny tvoj napad na zvadzanie. Skus nieco aj ty napisat, som zvedavy na teba. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5064 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 18 Nov 2006, 15:58 Predmet: |
|
|
OT premazany
A pre tych, co nahodou
stale nepochopili...
moni je nezne pohlavie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 936 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 19 Nov 2006, 13:11 Predmet: |
|
|
| r4wMUnt34q napísal: |
| Boze, tuto nema nikto fantaziu ? Mozes aj napisat, ako by si chcel, aby ta ona zvadzala.. Je to pekne a vramci predohry by sa to nemalo zanedbavat.. Cim lepsia predohra, tym by mal byt lepsi sex.. |
nejde o to že nikto nemá fantáziu, ale o to, že keď už máš babu tak poviediac nachystanú (v spodnom prádle a v pritmii), už to neni o zvadzaní, už si za štádiom zvádzania, teda si v ďalšom levele.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Drobec15 Novice

Stav:  Založený: 10.10.2006 Príspevky: 7
Zaslal: 19 Nov 2006, 19:43 Predmet: |
|
|
| moni napísal: |
| tak to by som vas fakt ani jedneho nechcela |
... ja by som sa s nou najsor porozpraval, popil nieco prijemne, mozno by som este hodil moj sarm no a myslim ze potom by to uz slo samo....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
rimo Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2006 Príspevky: 16
Zaslal: 19 Nov 2006, 19:51 Predmet: |
|
|
| Preco myslite hned na sex. Co tak ju objat, pozriet sa jej hlboko do oci, daj je pusu a v spolocnom objati si pozriet nejaky dobry film? To by bolo lepsie, ako jej vynadat, vyspat sa s nou a poslat ju niekam,.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1736 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 19 Nov 2006, 20:11 Predmet: |
|
|
| rimo napísal: |
| Preco myslite hned na sex. Co tak ju objat, pozriet sa jej hlboko do oci, daj je pusu a v spolocnom objati si pozriet nejaky dobry film? To by bolo lepsie, ako jej vynadat, vyspat sa s nou a poslat ju niekam,.... |
uz ked je v spodnom pradle, tak nebudem asi pozerat film. |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2637 Bydlisko: Chcem ju! Karma: 
|
Zaslal: 20 Nov 2006, 14:31 Predmet: |
|
|
nuz asi by som jej povedal nech vytasi svoje pazury, lebo ma svrbi cele telo a popritom by som asi aj to spodne pradlo dal dolu. radsej si to nepredstavujem bo potom len blbe pocity mam z toho ze len predstavovat si to mozem. takyto postup by bol asi:  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frco Medium Star

Stav:  Založený: 11.05.2006 Príspevky: 409
Zaslal: 20 Nov 2006, 23:42 Predmet: |
|
|
| spytal by som sa ci by nebola taka laskava a nevyfajcila ma. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dipset Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.11.2005 Príspevky: 296 Bydlisko: megauploadforum.lolco.net Karma: 
|
Zaslal: 21 Nov 2006, 9:58 Predmet: |
|
|
| spýtal by som sa jeje že či jej je zima ked má na sebe spodné prádlo.AK to pochopí tak už dalej... |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzu44 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.08.2005 Príspevky: 393 Bydlisko: NZ Karma: 
|
Zaslal: 12 Dec 2006, 12:12 Predmet: |
|
|
no ja osobne keby som u chalana..sami doma..a ja v spodnom pradle..este by som potrebovala taku fakt dobru masaz aby som bola cekom uvolnena..nie hned sex..na to netreba byt samia doma a ja v spodnom pradle..ked je to tak tak by sa to malo podla mna viac vyuzit a skusit nieco zaujimavejsie..dake dobre papanicko..kupel s vanou pllllllllnou peny..masaz..a potom by to uz slo aj samo..ved pozname rozne druhy masazi..napr taka francuzska tam aj to spodne pradlo musi ist samo dolu..a potom uz niet o com  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|