|
|
|
| Autor |
Správa |
manager666 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.08.2007 Príspevky: 55
Zaslal: 26 Jan 2008, 23:56 Predmet: Zvuk+sluchadla-Ubuntu |
|
|
Zdravim vas.
Mam notebook MSI EX600X-032CZ a na nom Ubuntu 7,10. Ale maam maly problemik. Zvuk mi ide v pohode,nie je problem, lenze po pripojeni sluchadiel do zeleneho vystupu na notebooku, sice zvuk v nich ide,ale ide aj v reproduktoroch. Jednoducho sa nevypnu. Vo Windwose to funguje,takze HW chyba to nie je.
Neexistuje dake nastavenie v Ubuntu,ale program,kt by to vyriesil?
vadka za odpovede
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomPD Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 346 Bydlisko: PD-city Karma: 
|
Zaslal: 27 Jan 2008, 14:19 Predmet: |
|
|
| program Kmix, pdoobny problem som mal a tam som to nadstavil .... GL |
|
| Návrat hore |
|
 |
martasko Novice

Stav:  Založený: 19.12.2006 Príspevky: 6
Zaslal: 29 Jan 2008, 20:55 Predmet: |
|
|
Mal som podobny problem s svojim notebookom. do
| Kód: |
| /etc/modprobe.d/alsa-base |
si skus pridat
| Kód: |
| options snd-hda-intel model=acer |
a restartuj. potom si otvor KMix a jeden z tych bezcov ti bude regulovat hlasitost na sluchadlach a nejaky iny hlasitost v reprakoch |
|
| Návrat hore |
|
 |
manager666 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.08.2007 Príspevky: 55
Zaslal: 02 Feb 2008, 9:42 Predmet: |
|
|
Mohol by si mi prosim ta napisat, presne co mam napisat do terminalu,aby sa vykonalo to co si mi poradil? Lebo som zaciatocnik v linuxe,takze to neviem.
Mam nainstalovany Kmix,ale nepomohlo,lebo,ked vypnem zvuk v sluchadlach,tak sa vypnu aj reproduktory. A zasa ked vypnem zvuk v reproduktoroch,tak sa vypne aj v sluchadlach.
Inac,preco mam tam dopisat acer,ked ja mam MSI ? Napisa mi prosim ta,ako to potom odstranim,ak by sa nahodou daco stalo.
vdaka |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|