Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Zvukovka s grafickym EQ??
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
KoCi
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 19.01.2006

PríspevokZaslal: 21 Sep 2006, 23:44    Predmet: Zvukovka s grafickym EQ?? Odpovedať s citátom  

Hm.. dneska mi dorazila Audigy 4, a cely nateseny ze som spravil nejaky krocik vpred, som ju zapojil.. Kym to hralo na repro - 100pro spokojnost - ale tie hraju same osebe vyborne... Horsie to bolo ked som zapojil sluchadla a.... dpc onicom zvuk plochy.. na integraci od realteku s nVMixer od NVIDIA som mal equalizer ktorym som si krasne mohol nastavit vysky stredy basy a vlastne vsetko co sa na 9st equalizeri nastavit da - a zvuk bol ozaj dobry, nie ako v pripade beznych EQ co su vo winampe ci inych SW..

Uz som sa viacmenej rozhodol ze tuto Audigy 4 nechcem, ale chcem nieco ine, na com by som mal moznost si upravit EQ, a hralo by to dobre (ten EAX je na dve veci)

Tak sa obraciam na vas: ak poznate nejaku schopnu zvukovku, ktora disponuje aj equalizerom, dajte mi prosim vediet. Maximalne som ochotny ist do X-Fi Platinum, avsak po tom ako ma sklamal SW k Audigy 4 som tiez neisty cim disponuje tato zvukova karta.

(to ze je Audigy 4 vyborna karta - o tom nepochybujem - ma cisty zvuk a repro s nou hraju tiez cisto - ale na repro nebudem pocuvat stale - to by susedia proti mne spisali peticiu.. no a na sluchadlach zase pozadujem tiez perfektne znejuci zvuk - a to mi tato zvukovka nedala bohuzial)
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Johnnny
Medium Star
Medium Star

Založený: 09.06.2006

PríspevokZaslal: 22 Sep 2006, 21:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

myslim ze X-FI by ti uz mala vyhovovyt, ak nie tak uz potom neviem, a X-FI platinom je len rozsirenie Extreme music o panel a DO(ak nahodou nevies Very Happy )takze ak nechces DO staci ti aj klasicka X-FI
lenze zaroven si myslim ze nieco u teba nebolo v poriadku a keby si sa pohral s tou kartou tak urcite zahra krajsie ako realtek
Návrat hore
KoCi
King
King

Založený: 19.01.2006

PríspevokZaslal: 22 Sep 2006, 22:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

mno u ten audigy slo o to, ze ked som skusal nastavit zvuk, ktory by disponoval lepsimi basmi, odpovedou mi bolo v pazazach s hlbokymi tonmi take chrapcanie.. navyse to co mi predviedla ta audigy.. nejak ma nepotesilo.. nepatrim k audiofilom, ale tak na zvuk kladiem nejake tie naroky Smile

To ze platinum je len rozsirena o ten predny panel - ano toho som si vedomy, ba prave preto som nexcel extreme music, ze by som rad keby som mal S/PIDF + optiku (ked repro umoznuje pripojenie cez digital, tak preco toho nevyuzit...)

.. nakoniec som sa rozhodol pre X-Fi Fatal1ty - a co sa tyka spokojnosti... Ano ma tato zvukovka dost velky potencional a uz o5 mozem pocuvat hudbu aj na sluchadlach s pomerne sirokym spektrom nastaveni. Za audio som za tento tyzden vyhodil az az, dufam ze mi to vydrzi aj pre dalsich X rokov cela zostava ako je.

A preco som teda nakoniec presvihol este aj ten platinum a siel rovno na fatal1ty? Ked som videl ze doplatok je ozaj smiesny (do 200), tiez sa zvyknem cas odcasu zahrat.. tak uz sa mi pri tak drahej zvukovke setrit neoplati... V kazdom pripade ale dik za snahu pomoct Wink vazim si toho

ps: ten predny panel nema chybu Wink
Návrat hore
Johnnny
Medium Star
Medium Star

Založený: 09.06.2006

PríspevokZaslal: 23 Sep 2006, 9:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

tak ak by si nebol spokojny z Fatality tak si fakt narocny Laughing
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe
Strana 1 z 1

Prejdi na: