14 je t.c., pokial ma ale 15 a viac, tak uz niemurciano napísal:Btw: Pohlavny styk s osobou starsou ako 14 rokov nie je klasifikovany ako trestny cin... A oral uz vobec nie
14 rocne
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
Grond
Medium Professional
vystihol si to bravurne hlavne s tym pokecom ..... aj s tou buducnostou planuju dopredu ale je jasne ze ked ma tak malo rokov ze to nemoze byt vztah ce cely zivot ale oni to tak beru ..... niekde som cital ze ludska mentalita sa meni kazdych 7 rokov teda .... takze jak tu niekto pise ze niektore su deti a niektore blab la ... to je blbost nemoze sa 14 rocne decko ktore nema este ani obciansky preukaz prirovnaval k 18-20 rocnej zeneLord PROXI napísal:14ky v zivote, par su ze kost fakticky, ale su to deti, a potrva kym dostanu rozum.
Staci im kecnut par peknych slov a uz su nameko, a planuju si svami buducnost.
A vysedavaju na pokeci, a hladaju si chalanou.
Proste este to v hlave nemaju vse tak ako ma byt, este by samali hrat s barbinkamy.
-
Lord PROXI
King
-
qwerty-xyz
pane boze! tak to kamo nechaj tak...to neni dobre....ona proste ...to je este puberta.....tak by som to povedal....este nevie co poriadne chce.....pretoze chce vela veci naraz...a nevie sa este rozhodovat co je dolezite a co dolezite nie je...okrem toho meni naladu...pocas toho ze "ma svoje dni" a nevyvracajte mi to..ale ked jej v tele stupnu hormony tak ma taku naladu...a ked klesnu...tak hentaku inu......johny141 napísal:co je podla vas toto?
Pocuva TOKIO HOTEL
ma 13 rokov,spi v Tokio hotel tricku,smeje sa ako prije**** NA VSETKOM,ked sme vonku teda KED sme boli vonku stale bol niekto tam snami,nechce sa lyzat lebo ked sa PRED ROKOM bozkavala bolo jej zle, vracala co je podla mna totalna kravina ani nefajcil ten dotycni skym sa bozkavala takze....a dalej stale jej musim hovorit aby sa prejavila v chodeni ja mam 16 a ona 13 a uz sme sa asi 7krat rozisly ale zas sme spolu teda teraz zas nejsme spolu lebo som jej povedal ze je koniec lebo je hrozne detinska a neve preukazat chodenie cez prazdniny dobre no, na tie posledne dni ale teraz je skola a viem aka bude....no neviem nedokazem sa snou rozit lebo po 2 a pol mesiaci som si uz zvykol na ten typ chodenia a na to vsetko ako jej mam vysvetlit nech sa spameta uz aj jej kamosk jej dohovaralay no nic:(....skuste poradit
ked bude mat 16-17..tak sa to uz ako tak ustali...uz bude mat v hlave viac...
-
zelena macka
Amateur
ja ti skusim sat priklad, preco zakon v tomto pripade radsej neporusovat: chlapik (presny vek neviem, ale tak dajme tomu, ze uz mal nieco odzite) si namotal neplnoletu. presny priebeh vztahu neviem, a ani ma nezaujima, ale jednoducho, ked to chcel skoncit, tak dievca nanho vytiahlo, ze je tehotne (vysadila antikoncepciu, sikovnica jedna!), jej otec nanho vytiahol, ze dievca je pod zakonom, a ak sa to nejako nevyriesi, tak zavola policiu. kedze dievcatko otehotnelo prakticky schvalne, tak logicky nieco take, ako potrat asi moc do uvahy neprichadzalo. a tak si ju musel vziat. a mozno ziju stastne az dodnes. alebo skor nieShepDog napísal:zakony su na to aby sa porusovali nie ? ...ale aj tak je to priskoro ale ked na to pridea neni velky vekovy rozdiel tak nex si uziju
teraz netvrdim, ze otehotniet naschval by bola schopna len nejaka 14-tka - robia to aj devy, ktore by uz aspon teoreticky mali byt rozumnejsie - ale v jej pripade padne vsetka vina na chlapa. a myslim, ze starat sa o dieta v rodine, kde matka robi pravdepodobne nejaku predavacku (srry, ale ked je taka blba, ze otehotnie v 14-tich, tak neverim, ze sa bude vobec namahat urobit si nieco viac ako ucnovku), a pri ktorej chlapik prakticky "uviazol" nie je pekna predstava pre nikoho.
jooo, a ak ma chlapec osemnast, ergo tiez nie celkom jasno v zivote, tak to uz ozaj musi byt krasa
-
miki690
Medium Professional
prave som sa nad tym zamyslal, ci si zacat zo 14 rocnou (spoznal som totiz celkom fajn dievca) ... mam 17 a ked som si to vypocital (lebo chodim na to gymnazium
) tak 3 roky fakt niesu vela no zase ked som si snou pisal na icq tak ma niektore nazory, ktore su dost detinske a fakt asi nepriaznive pre vztah takze to vidim tak, ze by to nevydrzalo dlhsie ako 2 tyzdne .... a to by som nechcel ... radsej si s nou pokecam ale nebudem robit ziadne navrhy na chodenie alebo nieco take (btw nejde mi ani tak o sex ako o ten vztah ... akoze ak by to vydrzalo rok .... ale to asi tazko) 
mno pocuj ... na potrat sa da ist bud povie ze bola znasilnena a si vymysli pribeh alebo povie ze mala styk ale nechce povedat skym ... ono sa to da dnes bez problemov zariadit ... ale ta holka je daka divna ... no a mojej frajerky fotrika sa bat nemusimzelena macka napísal:ja ti skusim sat priklad, preco zakon v tomto pripade radsej neporusovat: chlapik (presny vek neviem, ale tak dajme tomu, ze uz mal nieco odzite) si namotal neplnoletu. presny priebeh vztahu neviem, a ani ma nezaujima, ale jednoducho, ked to chcel skoncit, tak dievca nanho vytiahlo, ze je tehotne (vysadila antikoncepciu, sikovnica jedna!), jej otec nanho vytiahol, ze dievca je pod zakonom, a ak sa to nejako nevyriesi, tak zavola policiu. kedze dievcatko otehotnelo prakticky schvalne, tak logicky nieco take, ako potrat asi moc do uvahy neprichadzalo. a tak si ju musel vziat. a mozno ziju stastne az dodnes. alebo skor nie
teraz netvrdim, ze otehotniet naschval by bola schopna len nejaka 14-tka - robia to aj devy, ktore by uz aspon teoreticky mali byt rozumnejsie - ale v jej pripade padne vsetka vina na chlapa. a myslim, ze starat sa o dieta v rodine, kde matka robi pravdepodobne nejaku predavacku (srry, ale ked je taka blba, ze otehotnie v 14-tich, tak neverim, ze sa bude vobec namahat urobit si nieco viac ako ucnovku), a pri ktorej chlapik prakticky "uviazol" nie je pekna predstava pre nikoho.
jooo, a ak ma chlapec osemnast, ergo tiez nie celkom jasno v zivote, tak to uz ozaj musi byt krasa
-
Morskavila
Amateur
Ako nechcem byt hnusna ale ako ste prisli ze 14-15 rocne baby su VSETKY psychicky velmi pozadu za napriklad 18 rocnymi?No lebo niektore 18-tky sa chovaju este stupidnejsie nez niektore 14.tky napriklad...nemozete hned vsetky nazvat deckami...aj 15 rocna baba moze mat inteligentne nazory.nehovorim ze niektore sa nespravaju ako deti.ale to zalezi od mentality daneho cloveka.

-
Smith
Medium Star
Uplne suhlasim s Morskavilou (sry ak som ten nic dako dobabral
). Nie vsetky 14-ky sa chovaju jak decka. Najlepsim prikladom je moja kamoska (nic viac, bohuzial
) akoze no myslenim je niekde na urovni 17, mozno aj viac a vzhladom taka fajnucka 16ka. Ale zopar chybyciek ma. Ked je s kamoskami tak sa sprava uplne inak ako ked je bez nich. V tedy mi obcas aj lezie na nervy. Myslim ze to vsetky baby su take, ak sa mylim tak cest vynimkam
-
braino.swk
Light Professional
suhlasim s tebou, moja holka ide mat teraz 15, sme spolu pol roka a naozaj nam to super klape.. ja si dost zakladam na tom aby moja holka nebola nejaky pubertalny vyrastok a to ona naozaj nieje... cize nehadzte setky 14ky do jedneho vreca, samo ze aj u nas pobehuju 14ky s kilom mejkapu na tvari v "sexi" obleceni a cigou v hube a nejde im o nic ine ako mat co najstarsieho chlapa a uzit si s nim..... ale nie su take VSETKY, aspon moja laska nie...Morskavila napísal:Ako nechcem byt hnusna ale ako ste prisli ze 14-15 rocne baby su VSETKY psychicky velmi pozadu za napriklad 18 rocnymi?No lebo niektore 18-tky sa chovaju este stupidnejsie nez niektore 14.tky napriklad...nemozete hned vsetky nazvat deckami...aj 15 rocna baba moze mat inteligentne nazory.nehovorim ze niektore sa nespravaju ako deti.ale to zalezi od mentality daneho cloveka.![]()
BTW ja mam 17
-
Morskavila
Amateur
dakujem za pochopenie..ono hlavne ma to natvalo aj preto ze ja sama mam 15.samozrejme s kamoskami sa vsetky baby chovaju inak ako ked su napriklad s frajerom alebo tak..to neberem.ale proste ide o to ze niekto tu pisal ze sa vsetky chovaju jak male decka a sami niektori vidite ako to je..teda ze to tak nieje.
-
Morskavila
Amateur
ehm nechapem jednej veci...ked ma baba 15 tak je este decko ale ked uz ma 16 tak je zrazu velmi psychicky vyspela a zacne uplne inak rozmyslat?lebo ja neviem ale ked je nejaka baba s prepacenim sprosta a to sa tyka aj chalanov tak vacsinou z toho tak rychlo nevyrastie aj ked bude mat 17 nebude az tak o moc viac psychicky vyspelejsia ako bola v dajme tomu v 15..

-
mauec
Light Star
Re: 14 rocne
netreba hodnotit knihu podla obaluModel napísal:Chalani su 14 rocne baby este decka ?
Moj kamos si pisal s jednou cez net.......a v pohodke ze sa s nim chce stretnut ze to ma aj buducnost.A naraz na druhy den ze si to rozmyslela ze nemaju mooc spolocenho a tak.........akoze sme sa s kamosom dobre nasmiali on ma 18 tak piste vase nazory
overe zopar krat
Ja si myslím že nezáleží na tom koľko ma rokov dotyčná osoba ale záleží na tom ako sa sprava a ako sa zaraduje do spoločnosti. Je pravda že 14 ročná alebo 15 ročná baba čo hádže na seba tony make-upu(hádam to je dobre napísanéMorskavila napísal:Ako nechcem byt hnusna ale ako ste prisli ze 14-15 rocne baby su VSETKY psychicky velmi pozadu za napriklad 18 rocnymi?No lebo niektore 18-tky sa chovaju este stupidnejsie nez niektore 14.tky napriklad...nemozete hned vsetky nazvat deckami...aj 15 rocna baba moze mat inteligentne nazory.nehovorim ze niektore sa nespravaju ako deti.ale to zalezi od mentality daneho cloveka.![]()