tak to mas pravdumck napísal:Freelan, len som chel riect, cisto pausalne (statisticky), ze taka 14, ked to na nu pride, tak sa skor nalepi nie na 18 rocneho ale na 20+) Oni vedia, ze tam dostanu viac
))
14 rocne
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
k tejto teme len tolko su 14 ktore su v pohode a da sa s nimi normalne komunikovat a su aj take ktroe su totalne deti a neda sa s nimi o nicom bavit a tak isto to je aj u chalanov proste dospievanie ako fyzicke tak aj psychicke je individualne u kazdeho jedinca tot vse ps : sorac za pravopis uz som 2 mesiace nepisal 
Ja som vo veku ked pozeram po 14r babach,napisem par veci a poznatkov - skutocnych
Dojdeme v skole na internet baby zapnu pokec a hned ze "hííí pozri ake ma pekne oci" , "to je ale fesak" a pod. a ked sa pozru o kolonku nizsie tak tam je vek ze 21r a pod.
A mam spoluziacku ked mala 12 (vlastne DECKO to som bol aj ja aj iny si myslim) tak chodila s nejakym 15-16r a potom sa chvalkala kamoskam a pod.
MYSLIM SI ZE VACSINA TYCH KTORE MAJU 14R. SU ESTE DETI KTORE SA CHCU CHVALIT SVOJIM KAMARATKAM alebo sa im ten chalan vazne paci ale zbadaju druheho a uz idu za nim stretol som sa s tym na vlasnej kozi.
----------------
ak som napisal nejaku blbost...tak sry
Dojdeme v skole na internet baby zapnu pokec a hned ze "hííí pozri ake ma pekne oci" , "to je ale fesak" a pod. a ked sa pozru o kolonku nizsie tak tam je vek ze 21r a pod.
A mam spoluziacku ked mala 12 (vlastne DECKO to som bol aj ja aj iny si myslim) tak chodila s nejakym 15-16r a potom sa chvalkala kamoskam a pod.
MYSLIM SI ZE VACSINA TYCH KTORE MAJU 14R. SU ESTE DETI KTORE SA CHCU CHVALIT SVOJIM KAMARATKAM alebo sa im ten chalan vazne paci ale zbadaju druheho a uz idu za nim stretol som sa s tym na vlasnej kozi.
----------------
ak som napisal nejaku blbost...tak sry
-
last_knight
Light Professional
Chodit so 14-tkou, tak to asi tazko... Az tak zufaly nie som... Vsetky tie argumenty proti su ok.... Ale ked si na diskoteke a trochu naliaty, tak preco si neuzit v duchu hesla: "poje**** a zahodit"
Preco to spravi ona mi je absolutne ukradnute.. A ked to robi len preto, ze sa chce pochvalit kamaratkam, tak prosim... Rad som jej pomohol
Btw: Pohlavny styk s osobou starsou ako 14 rokov nie je klasifikovany ako trestny cin... A oral uz vobec nie
Btw: Pohlavny styk s osobou starsou ako 14 rokov nie je klasifikovany ako trestny cin... A oral uz vobec nie
-
last_knight
Light Professional
poznam 14 ktore su strasne decka ale aj 14 ktore su fajn a nieco v tej hlave maju...a tie ktore v hlave nieco maju vedia,ze nedostanu vsetko naraz ale postupne a po poriadku.. 14 - decka su len male soplane ktore si myslia ze su naj a ze vsetko dostanu na striebornom podnose
na striebornom podnose??? to mi dobre napadlo..to si musim zapametat
na striebornom podnose??? to mi dobre napadlo..to si musim zapametat
co je podla vas toto?
Pocuva TOKIO HOTEL
ma 13 rokov,spi v Tokio hotel tricku,smeje sa ako prije**** NA VSETKOM,ked sme vonku teda KED sme boli vonku stale bol niekto tam snami,nechce sa lyzat lebo ked sa PRED ROKOM bozkavala bolo jej zle, vracala co je podla mna totalna kravina ani nefajcil ten dotycni skym sa bozkavala takze....a dalej stale jej musim hovorit aby sa prejavila v chodeni ja mam 16 a ona 13 a uz sme sa asi 7krat rozisly ale zas sme spolu teda teraz zas nejsme spolu lebo som jej povedal ze je koniec lebo je hrozne detinska a neve preukazat chodenie cez prazdniny dobre no, na tie posledne dni ale teraz je skola a viem aka bude....no neviem nedokazem sa snou rozit lebo po 2 a pol mesiaci som si uz zvykol na ten typ chodenia a na to vsetko ako jej mam vysvetlit nech sa spameta uz aj jej kamosk jej dohovaralay no nic:(....skuste poradit
Pocuva TOKIO HOTEL
ma 13 rokov,spi v Tokio hotel tricku,smeje sa ako prije**** NA VSETKOM,ked sme vonku teda KED sme boli vonku stale bol niekto tam snami,nechce sa lyzat lebo ked sa PRED ROKOM bozkavala bolo jej zle, vracala co je podla mna totalna kravina ani nefajcil ten dotycni skym sa bozkavala takze....a dalej stale jej musim hovorit aby sa prejavila v chodeni ja mam 16 a ona 13 a uz sme sa asi 7krat rozisly ale zas sme spolu teda teraz zas nejsme spolu lebo som jej povedal ze je koniec lebo je hrozne detinska a neve preukazat chodenie cez prazdniny dobre no, na tie posledne dni ale teraz je skola a viem aka bude....no neviem nedokazem sa snou rozit lebo po 2 a pol mesiaci som si uz zvykol na ten typ chodenia a na to vsetko ako jej mam vysvetlit nech sa spameta uz aj jej kamosk jej dohovaralay no nic:(....skuste poradit
kým u nej neskončí puberta nemá to zmysel si myslím...ja som vedel, že je to stratený prípad už pri vete: "spi v Tokio hotel tricku"johny141 napísal:co je podla vas toto?
Pocuva TOKIO HOTEL
na tvojom mieste uteciem a budem sa tvarit, ze som ju nikdy nevidel, nepoznal. Najdi si novu, toto nikdy nebude fungovat, kym ona dostane rozum prejde este vela rokov a tebe by som poradil precitat si to, co si napisal este raz, pretoze to nie je problem, ale diagnoza. Musis sam vediet, ze takto sa nikde nedostanes.johny141 napísal:co je podla vas toto?
Pocuva TOKIO HOTEL
mal som podobny vstach a pomohol mi kamos a kamoska sa od nej odreagovat stale mi pila nervy a ja som ju mal hrozne rad
ale tak bola taka aka bola... rozisiel som sa snou x krat a dal do kopy ale poviem ti jedno kasli na to alebo vydrz ... teraz mam holku s ktorou som nesmierne spokojny ma 14 a ja 18 pomali 19 mojarozisli sme sa 1x asi pred 6 mesiacmi a pak sme sa dali do kopi cca 4mesiace rozisli sme sa pre to ze som sa bal buducnosti a reakcie nasich ... ale zisitl som ze neviem bez nej zit a kaslat na nasich nech si myslia co si myslia ..sice som ju sklamal ale teraz je stastna ze sme spolu... vsetko chce cas ani moja sa necela zo zaciatku bozkavat ale je vo veku poznavania a viem ze je ina ako ostatne, jedine co lutujem je ze medzi tym co sme neboli spolu tak spravila zopar veci ktore lutujem
...no...ale ja pravopis dost svedci o intelektualnej urovni....johny141 napísal:co je podla vas toto?
Pocuva TOKIO HOTEL
lenze moj problem je to ze ja som si na to chodenie zvykol...chapes nie?...uz som si ten cely kolkobeh osvojil...a ja ju mam rad a aj ju lubim no skoda ze je takato no:(pinco napísal:na tvojom mieste uteciem a budem sa tvarit, ze som ju nikdy nevidel, nepoznal. Najdi si novu, toto nikdy nebude fungovat, kym ona dostane rozum prejde este vela rokov a tebe by som poradil precitat si to, co si napisal este raz, pretoze to nie je problem, ale diagnoza. Musis sam vediet, ze takto sa nikde nedostanes.
ale dokedy sa chces hrat na to, ze si zvyknuty? To je uplne padnute na hlavu. Chces povedat, ze ste sa este ani nebozkavali, pretoze jej vtedy bolo z toho zle? Tak v takomto vztahu by asi nevydrzal nikto. Ako ti prejavovala, ze ta ma rada? Len to, ze ste spolu chodili von? Uvedom si, ze ty potrebujes normalnu babu, co si vie vazit lasku a nie este take dieta ako je ona (sorry nechcem ju urazit, ale je to pravda). Uz len to, ze ste sa rozisli x krat nieco hovori o vasom vztahu. To nema cenu, skor ci neskor stretnes inu a na tomto sa budes len smiat.johny141 napísal:lenze moj problem je to ze ja som si na to chodenie zvykol...chapes nie?...uz som si ten cely kolkobeh osvojil...a ja ju mam rad a aj ju lubim no skoda ze je takato no:(
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
A preco si si zvykol? Pretoze sa ti nechce balit nejaku inu? Kazdemu ako si zasluzi, ked ti zacne liezt paradne na nervy, len preto, ze ty "si si zvykol" tak si spomenies na tieto prispevky...johny141 napísal:lenze moj problem je to ze ja som si na to chodenie zvykol...chapes nie?...uz som si ten cely kolkobeh osvojil...a ja ju mam rad a aj ju lubim no skoda ze je takato no:(
14 rocne su sice v dnesnej dobe riadne kocky
( niektore) ale zas uplne blbe ( niektore ) zvycajne cim krajsia tym blbsia !! tie krajsie si myslia ze su bohyne na tejto zemi a mozu mat kazdeho chalana na akeho sa pozru ! nevedia ece co je to zivot a chcu si iba uzivat. so 14 rocnou to nema buducnost je to len na pubertalne zalezitosti. asi tak v skratke 
MOJ NAZOR