15 ročná

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
MaRtIn065
Medium Expert
Medium Expert

15 ročná

Príspevok od používateľa MaRtIn065 »

čaute, spoznal som sa s jednou 15ročnou babou, pôvodne len tak na pokecanie, žiadne balenie ani nič, ale aj tak medzi nami prebehla "chémia" a teraz mi už len zostáva rozhodnúť sa či ísť do toho alebo nie
problém je v tom že budem mať 21 rokov, teda aspoň mne sa to zdá ako problém, preto by som chcel vedieť vaše názory či je toto normálne :?
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: 15 ročná

Príspevok od používateľa audiotrack »

z toho "vzťahu" nič nebude, hľadaj si niekoho dospelého
Prílohy
10986479_910244742350114_5292396949421547089_n.jpg
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

MaRtIn065 napísal: či ísť do toho alebo nie
do coho?

normalny vztah - tazko, velmi tazko, ale mozno motyka vystreli, ale dufat ze ano za to nestoji.

a do sexu ? pravdaze, ked sa to pytas na fore, tak si si nie moc isty. cize ruky prec, spravis si zle.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

nemusi to tak byt vzdy. na strednej som mal spoluziacku, ktora zacala ako 16 rocna chodit s chalanom, co mal 22. teraz su zobrati a maju uz tusim 2 deti.
ziadny univerzalny kluc neexistuje, pravdou je, ze nie je velka sanca, ze to vydrzi.
mne by vadila jej nevyzretost, urcite caste party so spoluziakmi a pod.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Som o rok starsi ako ty, ale predstavit si chodit s 15tkou fakt neviem. O com sa budete bavit? Co dnes preberali na zemepise?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tém o vekových rozdieloch je tu plno. Samozrejme, občas to funguje. Ale čím sú väčšie, a čím mladší jeden z nich, tým je tá šanca nižšia. V 15 rokoch je to ešte decko, čo nezažilo lásku, je možno namotaná ale určite je ešte sprostá. Tým pubertálnym spôsobom sprostá. V takom veku nevie čo chce, iba je pobláznená
MaRtIn065
Medium Expert
Medium Expert

sám sa tomu čudujem ale mám sa s ňou o čom rozprávať, a dosť mi pripomína mňa keď som bol približne v jej veku
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

jej rodicia musia byt z tej predstavy nadseni...
nie je to nahodou este aj trestne? sex s neplnoletou? ci to len do 15?

ale uplne suhlasim s audiotrackom, pre nu je to rebelia a frajerina, ze ma o tolko starsieho chlapca, naopak ty budes asi pre vsetkych weirdo co ma 15 rocne dievca...
na strednej ked nejaka spoluziacka chodila so starsim chalanom tak sme si z toho robili srandu, samozrejme vtedy to bola ziarlivost, postupom casu sme si uvedomili ze je to skor smutne, ked si chlapec nevie najst niekoho seberovneho (popripade smutne pretoze si nasiel niekoho seberovneho kto ma 15 rokov)...
MaRtIn065
Medium Expert
Medium Expert

práveže sama mi hovorila že by bola radšej keby bola staršia, sama si ten rozdiel medzi nami uvedomuje
a celkovo mi pripadá dosť rozumná, pre jej rovesníkov je čudná
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Ma 15.
4 roky strednej
Mozno dalsich 5 vysoka.
To mas viac menej 9 rokov "cakania" kym sa pustite do niecoho spolocneho.
Teraz si namotany, ruzove okuliare a vsetko je zrazu super. Proti vekovemu rozdielu nemam nic. No so vztahov, co poznam viem, ze pre nu to bude este skoro. I ked sa mozte zaradit medzi percento parov, ktore budu spolu od teraz do konca zivota. Urob si podla seba, no ber na vedomie aj tieto veci, ktore som ti spomenul. Aby sa nestalo to, ze ona bude chciet studovat a ty uz zakladat rodinu.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

to zase trochu daleko zachadzas, ona ma 15, on 22 a ty uz o zakladani rodiny pises.

skor sa zamysli nad tym ako vas vztah bude fungovat? co budete robievat spolocne? predpokladam ze chodis na VS, budes ju bravat so svojou partiou von? budu mat oni s nou o com porozpravat? aleob naopak budes chodit ty von s 15 rocnymi deckami?
ci budete len sami dvaja vsade chodit? pustia ju rodicia s tebou na vikend niekam?

ale celkovo z tejto temy mam pocit ze nema ziadny zmysel. ty si napisal otazku, viac menej vsetci ti davaju rovnaku odpoved a ty aj tak stale tlacis opak...
ak s nou chces byt, tak s nou bud, ak nie, tak nie.
MaRtIn065
Medium Expert
Medium Expert

ja nemám partiu, ona nemá partiu

akože náš spoločný kamarát mi radí nech idem do toho, že sme sa našli, ale aj tak sa neviem rozhodnúť
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Mal som kolegu ktory mal 32 ked si zacal s 15tkou. Vydrzalo im to 7 rokov.

Ja osobne som si v tvojom veku tazko vedel predstavit chodenie so 17tkou. Ked sa vsak pozriem na tvoju situaciu - mas co stratit ked si nieco zacnes?

Budes musiet zvladat jej ruzove okuliare, byt pri jej deziluziach, znasat problemy ktore tebe uz nepripadaju ako problemy, bojovat s jej rodicmi, citit sa blbo ak ta vezme na party s jej kamaratmi, ak ti ju niekto pretiahne tak tvoje ego bude zapasit s pocitom "prekonal ma 17rocny sopliak", pozerat s nou presladene romanticke filmy, vyrovnat sa s jej hnevom ked budes mat viac povinnosti a menej casu na nu (aj ked to vobec nebude tvoja vina), kazdu chvilu jej slubovat lasku az za hrob, davat si pozor na akekolvek spolocenske fopa atd. (napisal by som dlhsi zoznam ale uz musim pracovat).

Ak ti to za to stoji tak chod do toho.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Veď choď do toho.. podľa mňa nemáš čo stratiť, maximálne čas, ale na to si ešte príliš mladý. Ak Vám to nebude fungovať, jednoducho sa rozídete.

Skúsenosti ostatných hovoria, že Vám to klapať nebude, ale ako bolo písané vyššie, občas motyka vystrelí. Ak máte spoločné záujmy, spoločné koníčky, nebudete mať problém byť spolu popri jej škole a Tvojom zamestnaní, nech sa páči.

Nepoznáme ju a ani Teba, takže viac sa poradiť nedá.. je to individuálne.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

brm napísal:Veď choď do toho.. podľa mňa nemáš čo stratiť, maximálne čas
cas strateny vo vezeni? :D
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

aacid napísal:to zase trochu daleko zachadzas, ona ma 15, on 22 a ty uz o zakladani rodiny.
Musis to brat do uvahy. Ci ty chodis so zenou len pre vyplnanie volneho casu ? Pisem to preto, ze tato situacia nastala s mojou byvalou. Hoci som bol dost tolerantny k jej vzdelavaniu.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

aacid.. vezenie mu hrozí jedine ak jej bude ponúkať alkohol a cigarety.. sex je od 15r legálny.

Ja som narážal na to, že miesto chodenia s ňou by mohol nájsť inú, s ktorou by možno bolo aj niečo viac a naozaj vážne.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ak si s ňou máš čo povedať, tak choď do toho, ale prvé týždne by som sa ju snažil presvedčiť, aby sa moc nenamotala, lebo ak zistíš, že to nie je ono a vzťah s tak mladou babou ti nevyhovuje, budeš sa s ňou chcieť rozísť, tak ti určite začne robiť scény a bude to považovať za najväčšiu krivdu v jej živote...

Inak prednedávnom som zažil trošku dlhšiu konverzáciu so 17-ročnou babou, ktorá sa ma snažila baliť v klube. Zo začiatku som si nemyslel, že je taká mladá, celkom dobre vyzerala, tak som si povedal, že s ňou trochu pokecám, keď sa už tak snažila...Keď však otvorila ústa, hneď som si bol istý, kde je zádrheľ :-D Tie veci, ktoré popisovala ako jej najväčšie životné problémy, tak to bol des. Že jej strašne vadí, že je vysoká a kvôli tomu nevie nájsť lásku, je z toho strašne nešťastná (WTF, v 17 rokoch?)...No a proste celkovo tie debaty, ktoré sme viedli, mi fakt prišli, ako keby som sa bavil s deckom a pritom už mala pomaly 18 :!: Som si hovoril, že vzťah s takouto osobou by som si predstaviť nevedel. Moje skúsenosti ma utvrdili v tom, že vzťah 2 ľudí s tak veľkým vekovým priemerom fungovať nebude kvôli už spomenutým dôvodom - na škole by to ešte mohlo vydržať, ale keď nastúpiš do práce, tak budeš mať minimum voľného času, ona naopak kopu a bude ti to neustále vyčítať.

Ak si však myslíš, že v tvojom prípade to tak nie je a tá baba nie je len facebooková blbka, tak by som do toho išiel, ale len veľmi zľahka, aby sa tá baba príliš nenamotala a nemala potom z toho depky, ak by to náhodou nevyšlo.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

preco hned vsetci predpokladaju, ze by mu dala? :)

nech sa stretavaju, rozpravaju, robia, co len uznaju za vhodne, po par tyzdnoch az mesiacoch budu vediet obaja
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

beardie napísal:preco hned vsetci predpokladaju, ze by mu dala? :)
a co myslis co budu robit? hrat gorotky
:nono:
...
vseobecne je malo pravdepodobne ze takto mladsia baba ti moze nieco dat, ale ved nahody sa stavaju.

keby bol vek naopak, to by si bol sef :P
Napísať odpoveď