2 monitory 1 PC
-
demovic_svk
Medium Star
2 monitory 1 PC
Zdravim chcel som sa spytat ze ako by sa dali pripojit 2 monitori k 1 PC ale tak aby sa na kazdom dalo robit neco ine....diky
Re: 2 monitory 1 PC
Dve VGA karty. Ja mám jednu integrovanú na MB a druhú PCIE s HDMI/DVI/VGA výstupom a ovládam to jednou klávesnicou a jednou myškou na W XP.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ak mas 2 vystupy tak ani toto ti netreba...
demovic: skusal si to uz? Ak hej, a spravilo ti to to, ze si mal na oboch monitoroch to iste, tak ti treba len v nastaveniach vybrat "Rozsirit pracovnu plochu" alebo nieco take.
demovic: skusal si to uz? Ak hej, a spravilo ti to to, ze si mal na oboch monitoroch to iste, tak ti treba len v nastaveniach vybrat "Rozsirit pracovnu plochu" alebo nieco take.
-
demovic_svk
Medium Star
neskusal som to .....na grafike co su tie 2 vystupy tak to asi nebude ono co ? jeden modry tam mam teraz monitor a druhy je zlty
Isto to ide, ale ja to mám aj ako TV, nie stále potrebujem 1 m plochu. Takže častejšie mi tam ide IPTV na druhom. Mimo PC.
Ten žltý - to je RCA? Daj typ karty.
Ten žltý - to je RCA? Daj typ karty.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja mám taktiež dva monitory na jednej grafárni, má dva dvi výstupy, takže nebol problém spraviť split screen a rozšíriť plochu na oba. Takže áno, pokiaľ budeš mať takéto zapojenie, tak budeš môcť robiť rozličné veci na oboch monitoroch. Už len závisí od toho, akú tu grafiku máš.