2012 koniec sveta?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Čo si o tom myslíte?

Verím tomu
97
13%
Neverím tomu
524
68%
Nezaujíma ma to
149
19%

Celkom hlasov: 770

JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Mayský kalendár a rok 2012

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Pillo napísal:Zaujímavý dokument. film v slovenskom preklade si môžete pozrieť tu http://eurozoznam.eu/modules.php?name=N ... cle&sid=78
Od 27.1.2009 tam bude zriadená nová sekcia o Záhade roku 2012 na podklade výskumu tímu pána Eliota Nelsona. Film je úvodom do danej problematiky.
Ľudia, ako môžete veriť takým :censored: ? :roll: Aspoň si prečítajte toto:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

JaJeNiektoIny napísal:Tu sa nehovorí o zničení planéty - to sa stane až o niekoľko miliárd rokov keď Zem "pohltí" Slnko, ale o zničení prirodzeného prostredia pre ľudí a následne zničenie civilizácie ako ju poznáme. A to sa v budúcnosti stane na 100 percent (v dôsledku globálneho otepľovania, preľudnenia, deforestácie, rozširovania púští, znečisťovania pôdy, vody a vzduchu atď.) ak sa človek nezačne inak správať k prírode. :!:
...Pochybná teória o AGW stále ešte odvádza pozornosť ľudí všade vo svete a pritom sa ignoruje skutočná hrozba, ktorou je neodvratne sa blížiaca doba ľadová, ktorá bude mať za následok, že väčšina severnej hemisféry bude neobývateľná.
agy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa agy »

Ono je jasne ze ak sa bude svet hybas smerom ako teraz, narusi sa casom cely kolobez a vsetko sa bude nicit.. ale myslim ze to je dldodobejsia zalezitost ako len par rokov... a vseliake ateroidy a podobne veci... tak nvm tomu sa asi nevyhneme, ale urcite by sme o tom dopredu vedeli kedze sa to nepretrzite monitoruje
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

prop.sk napísal:Mnohé údaje vraj svedčia o tom, že nás čaká "dlhodobá zmena podnebia", pretože súčasné prechodné teplejšie obdobie medzi dobami ľadovými, ktoré zvyčajne trvá okolo 12 000 rokov, práve končí.
Súhlasím, že sa blíži doba ľadová, ale nikde v tom článku som nenašiel dôkazy prečo by mala nastať vo veľmi blízkej budúcnosti.
prop.sk napísal:Pretože doba ľadová sa vždy vracia v pravidelných prirodzených cykloch, ktoré nemôže ovplyvniť žiadne "globálne otepľovanie" v dôskedku ľudskej činnosti.
Toto je čisté zavádzanie. Po prvé, dôsledky ľudskej činnosti na prírodu tu máme po prvý krát a preto podmienky sú iné ako keď ešte ľudia do prírody nezasahovali. A po druhé, tie cykly nie sú až také pravidelné. Sú tam odchýlky niekoľko tisíc rokov, preto sa to nedá prirovnávať ku tlkotu srdca. Okrem toho, vo wikipedii sa môžete dočítať, že sa v časopise Nature publikoval článok, ktorý hovorí, že táto doba medziľadová by mohla skončiť až o 50 000 rokov.
Wikipedia napísal:The Earth has been in an interglacial period known as the Holocene for more than 11,000 years. It was conventional wisdom that "the typical interglacial period lasts about 12,000 years," but this has been called into question recently. For example, an article in Nature[10] argues that the current interglacial might be most analogous to a previous interglacial that lasted 28,000 years. Predicted changes in orbital forcing suggest that the next glacial period would begin at least 50,000 years from now, even in absence of human-made global warming [11]
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

hehe tuna toho jee... ja som nieco cital na zelenaratolest.szm.sk je to vlastne o tom co cirkev taji uz 40 rokov a tym je predpokladany narodenie ducha svateho ktory bol napredovany niekolkymi zjaveniami na zemi... ja osobne neverim v boha a vsetko co k tomu patri ale zevray sa narodil na slovensku, rodicia su znamy a narodil sa v roku 1999 cize teraz ma 9 rokov a zevraj ak sa mu nepodari do decembra (tusim) roku 2012 zmenit ludstvo k lepsiemu nastane apokalypsa (kso nevie co to je tak to znamena ze nastane uplne znicenie vsetkeho ziveho na zemi a znovuzrodenie ludskej rasy) takze ked sa to nepodari tak tou apokalypsou ma byt vybuchnutie hviezdy v bklizkej galaxii ktora bude na zem vyzarovat silne gama ziarenie (cize radiacia) ktora avsak neprejde 20 cm hrubym olovom... cize nam ostava postavit okolo zeme velky plast 20cm olova :D no mozete zacat ... ja tejto teorii verim ale neverim ze 12 rocne decko dokaze zmenit 6 miliard ludi k lepsiemu :D no to som zvedavy co bude sak sami uvidime... a inak mi je to totalne jedno ci to bude skor ci neskor...
kazdopadne kdo chce vedet viac tak nech si tu stranku precita aspon cosik z nej je to zaujimave sui tam aj veci o cestovani v astrale a kam smeruje dusa po opusteni tela (posmrtny zivot) a podobne... jhe to zaujimavo pisane ale mne sa to necelo cele citat aa ete sa cem vopred ospravedlnit ze tie udaje co som tu popisal ze niektore nebudu celkom pravdive mozno som sa sekol o mesiac alebo cosik :D dik za pochopenie...
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

JaJeNiektoIny napísal:Súhlasím, že sa blíži doba ľadová, ale nikde v tom článku som nenašiel dôkazy prečo by mala nastať vo veľmi blízkej budúcnosti.
ale je to tam!
"Denník Pravda píše, že ruskí vedci k tomuto záveru dospeli na základe "rozsiahleho množstva presvedčivých dôkazov v oblasti vedy o podnebí". Mnohé údaje vraj svedčia o tom, že nás čaká "dlhodobá zmena podnebia", pretože súčasné prechodné teplejšie obdobie medzi dobami ľadovými, ktoré zvyčajne trvá okolo 12 000 rokov, práve končí."
JaJeNiektoIny napísal:Toto je čisté zavádzanie. Po prvé, dôsledky ľudskej činnosti na prírodu tu máme po prvý krát a preto podmienky sú iné ako keď ešte ľudia do prírody nezasahovali. A po druhé, tie cykly nie sú až také pravidelné. Sú tam odchýlky niekoľko tisíc rokov, preto sa to nedá prirovnávať ku tlkotu srdca. Okrem toho, vo wikipedii sa môžete dočítať, že sa v časopise Nature publikoval článok, ktorý hovorí, že táto doba medziľadová by mohla skončiť až o 50 000 rokov.
za:
1. suhlasim malo to byt lepsie formulovane.
2. vsetci cerpaju z rovnakych zdrojov, v tomto pripade "The Antarctic Vostok ice core..." a kazdemu vychadzaju ine vysledky. mozes si tipnut, ze kto v tomto pripade zavadza, kto ma dovod zavadzat?
Ať už to je jak chce, příštích pár let ukáže, jestli náhodou nemá pravdu ruský příklad podle části médií „neexistujících“ vědeckých klimatických skeptiků Abdusamatov. Vedoucí laboratoří kosmických výzkumů Hlavní (Pulkovské) observatoře Ruské akademie věd totiž tvrdí, že naše klima řídí především Slunce a že se brzo budeme vzhledem k očekávanému poklesu sluneční aktivity divit. V tom případě by ochlazování světového oceánu a stav v Antarktidě byly jen první změny z velké taškařice s úplně opačným koncem, než předpovídá IPCC.
http://www.osel.cz/index.php?clanek=2482
...graf: http://www.museum.state.il.us/exhibits/ ... graph.html
ta krivka uz stupa pekne dlho a preto je nepravdepodobne, ze bude stupat dalsich 50 000 rokov ododnes.
3. ja len ze co hovoris na toto?
4. ale mozme zostat aj na planete Zem. co hovoris na to, ze sahara bola pred 6 000 rokmi zelenym rajom s vacsim poctom jazier ako ma dnes finsko?
5. co hovoris na to, ze priemerna denna teplota na sahare je 38 st. celzia? teplota po zapade slnka klesa obrovskou rychlostou. rozdiely medzi dnom a nocou sa pohybuju pravidelne okolo 28 st. pani kam sa podeje ten CO2 po spominanom zapade slnka?
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

krija napísal:2. vsetci cerpaju s rovnakych zdrojov, v tomto pripade "The Antarctic Vostok ice core..." a kazdemu vychadzaju ine vysledky. mozes si tipnut, ze kto v tomto pripade zavadza, kto ma dovod zavadzat?
Buď zavádzajú tí, ktorí chcú poprieť globálne otepľovanie spôsobené ľudskou činnosťou preto, aby mohli naďalej bez obmedzenia znečisťovať ovzdušie skleníkovými plynmi napr. CO2 a aby neohrozili svoje zisky. Ale ty asi hovoríš, že zavádzajú tí, ktorí vlastne vytvorili mýtus, že globálne otepľovanie je spôsobené človekom a oni na tom nejakým spôsobom zarábajú. Takže dôvod zavádzať majú obidve skupiny.
Toto: http://astrobiology.nasa.gov/ask-an-ast ... n/?id=4571 a viacej verím vedcovi (astrobiológovi) z NASA ako nejakým pseudo-vedcom.
krija napísal:4. ale mozme zostat aj na planete Zem. co hovoris na to, ze sahara bola pred 6 000 rokmi zelenym rajom s vacsim poctom jazier ako ma dnes finsko?
Neviem čo tým chceš povedať. Že globálne otepľovanie bolo aj pred 6000 rokmi? Alebo čo? Lebo ak si tým myslel to, tak si na to dal veľmi zlý argument, pretože rozširovanie púští nie je dôsledkom len globálneho otepľovania, ale aj iných faktorov. A podľa mňa, vtedy boli klimatické podmienky iné ako dnes. A keď hovoríš iba o jednej oblasti, tak to nie je globálne otepľovanie, ale lokálne.
krija napísal:5. co hovoris na to, ze priemerna denna teplota na sahare je 38 st. celzia? teplota po zapade slnka klesa obrovskou rychlostou. rozdiely medzi dnom a nocou sa pohybuju pravidelne okolo 28 st. pani kam sa podeje ten CO2 po spominanom zapade slnka?
Nie je to trochu odveci? Veď je všeobecne známe, že sú tam také rozdiely teploty preto, lebo tam nie sú takmer žiadne rastliny, ktoré udržiavajú teplo. Čo to má spoločné s globálnym otepľovaním alebo koncom doby medziľadovej?
winni napísal:takze ked sa to nepodari tak tou apokalypsou ma byt vybuchnutie hviezdy v bklizkej galaxii ktora bude na zem vyzarovat silne gama ziarenie (cize radiacia) ktora avsak neprejde 20 cm hrubym olovom...
Najbližšia galaxia je vzdialená 170 000 svetelných rokov, takže toľko rokov bude trvať kým z nej na Zem dorazí nejaké žiarenie. A v minulosti (pred cca 1000 rokmi) sa už stalo, že "neďaleko" (v našej galaxii) vybuchla supernova a na Zemi bolo vraj vidno aj v noci ako cez deň. A stále tu sme a žijeme, koniec sveta nenastal.

Autor stránky www.zelenaratolest.szm.sk to podľa mňa nemá v hlave v poriadku. Pripomína mi to vesmírnych ľudí - www.vesmirni-lide.cz
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

JaJeNiektoIny napísal:Buď zavádzajú tí, ktorí chcú poprieť globálne otepľovanie spôsobené ľudskou činnosťou preto, aby mohli naďalej bez obmedzenia znečisťovať ovzdušie skleníkovými plynmi napr. CO2 a aby neohrozili svoje zisky. Ale ty asi hovoríš, že zavádzajú tí, ktorí vlastne vytvorili mýtus, že globálne otepľovanie je spôsobené človekom a oni na tom nejakým spôsobom zarábajú. Takže dôvod zavádzať majú obidve skupiny.
ako moze vedec profitovat na znecistovani? to ta druha skupina bude do nemoty tvrdit nezmysli, lebo v opacnom pripade by prisli o pracu.

"Lož obíde pol sveta, kým si pravda obuje topánky"
Mark Twain
http://project-respublica.blogspot.com/ ... stria.html
JaJeNiektoIny napísal:Toto: http://astrobiology.nasa.gov/ask-an-ast ... n/?id=4571 a viacej verím vedcovi (astrobiológovi) z NASA ako nejakým pseudo-vedcom.
NASA je poplatna tej druhej skupine, ktoru si spominal. a verit im? nie su schopni ani dokazat, ze boli na mesiaci tak potom o com to je?
Also, it is not correct that the Sun's activity has increased during this century. In fact, the level of solar activity has been unusually low the past two years.)
toto podla teba nie je zavadzanie? a vonkoncom to nevysvetluje ako ani cely clanok oteplovanie napr. na marse.
http://www.osel.cz/index.php?clanek=4129
JaJeNiektoIny napísal:Neviem čo tým chceš povedať. Že globálne otepľovanie bolo aj pred 6000 rokmi? Alebo čo? Lebo ak si tým myslel to, tak si na to dal veľmi zlý argument, pretože rozširovanie púští nie je dôsledkom len globálneho otepľovania, ale aj iných faktorov. A podľa mňa, vtedy boli klimatické podmienky iné ako dnes. A keď hovoríš iba o jednej oblasti, tak to nie je globálne otepľovanie, ale lokálne.
aj teraz cca o 2:45 su ine klimaticke podmienky ako budu o 12:00. preto sa tomu hovori - klimaticke zmeny.
JaJeNiektoIny napísal:Nie je to trochu odveci? Veď je všeobecne známe, že sú tam také rozdiely teploty preto, lebo tam nie sú takmer žiadne rastliny, ktoré udržiavajú teplo. Čo to má spoločné s globálnym otepľovaním alebo koncom doby medziľadovej?
tak pridam tiez nieco co by malo byt vseobecne zname. rozdiely teploty na sahare su z dovodu nizkej respektive takmer ziadnej oblacnosti. inak povedane bez vodnej pary vo vrchnych sferach atmosfery. vseobecne znamy fakt, je ze vodna para pohlcuje najviac slnecneho ziarenia. ak by bol CO2 tym slavnym sklennikovym plynom, tak by mal byt schopny udrzat teplotu na relativne vyssej urovni ako spominany 28 st. rozdiel. snazil som sa tym poukazat na fakt, ze CO2 je dosledkom globalneho oteplovania a nie jeho pricinou.
http://www.osel.cz/popisek.php?popisek= ... 119917.jpg
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Do určitej miery je pravda, že zvýšená hladina CO2 je spôsobená aj globálnym otepľovaním - a to napríklad tak, že keď sa oteplí, permafrost sa roztopí a do vzduchu unikne veľké množstvo CO2. Ale to nie je argument pre to, že CO2 nie je skleníkový plyn.

Čo podľa teba, alebo ruských vedcov, spôsobuje globálne otepľovanie?

Je podľa teba CO2 skleníkový plyn?
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ja sem len pridavam tento link
http://dolezite.sk/Proroctva_2012_video_dokument.html

kdo chce nech si pozre koho to nezaujima nech to neha plavat... ale vlastne v tom dokumente je zohladnene skoro vsedko co ste tuna pisali... zaujimave uz sa zacinam bat ked tolko veci "nahodne" nasmeruje na 21.december 2012 ae uprimne mam to na haku vsetko sa raz zacina a vsetko sa raz konci... a ak to tuna uz bolo tak sorry...
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

ale no tak, nemaj obavy, zomrieme uz o rok ked sa budu pustat atomovky
teraz sa msuia vsetci rozhodnut ci idu verit aztekom, ci vestici ktorej vyslo vraj niekolko predpovedi, alebo nostradamovi, alebo nejakej sekte, alebo.... mate na vyber :)
Alebo neverit tymto radobyproroctvam

Proroctví slepé bulharské vědmy Evangelie Gušterové přezdívané "Vanga" vyděsilo celý svět. Proslulá jasnovidka, která předpověděla smrt princezny Diany i teroristický útok na Světové obchodní centrum 11. září, prohlásila, že v roce 2010 nás čeká třetí světová válka. Mnoha lidí se tak zmocnila panika. Když byly její věštby tolikrát pravdivé, bude mít pravdu i teď? Opravdu svět čekají jatka, která dovedou lidský druh na pokraji vyhubení?

Vanga (†85) zemřela v roce 1996, proroctví se našlo nyní v její pozůstalosti. Globální konflikt prý začne pokusem o atentát. Další příčinou války budou údajně boje v Indii. To všechno v něm věštkyně předpověděla. Vangu měli v oblibě i bulharští státníci, kteří si od ní nechávali věštit například výsledky voleb. Vědecký institut, který před lety zkoumal její předpovědi, jí přiznal úspěšnost téměř osmdesát procent!Stala se proto oficiální státní věštkyní, za což dokonce pobírala řádný plat.

Další předpovědi, které jí vyšly:
- Datum Stalinova úmrtí (1953)
- Perestrojka v Rusku (1987)
- Jednání Gorbačova a Reagana (1987)
- Rozpad Sovětského svazu (1991)
- Smrt princezny Diany (1997)
- Potopení ruské ponorky Kursk (2000)
- Teroristický útok 11. září 2001
- Konflikt v Jižní Osetii (2008)

Co nás čeká :
# 2010 - III.světová válka začne v listopadu 2010 a skončí v říjnu 2014. Začne jako obvykle(konvenčně), pak se ale použijí jaderné a chemické zbraně.
# 2011 - V důsledku jaderného spadu na severní polokouli byly ponechány svému osudu všechna zvířata a vegetace. Pak muslimové povedou válku proti Evropanům s chemickými zbraněmi.
# 2014 - Většina lidí trpí rakovinou kůže a jiným kožním onemocněním (jako důsledek chemické války).
# 2016 - Evropa bude téměř prázdná(pustá).
# 2018 - Nová Čína se stává světovou velmocí. Rozvojové země zase ovládají vykořistˇovatelé.
# 2020 - Vše ze Severní a Jižní Ameriky se zformuje(včlení) do Svaté říše z Británie.
# 2023 - Menší změna v zemské oběžné dráze.
# 2024 - Svatá říše z Británie začne ovládat Nový Zéland, dobyté Japonsko a část z Indočínského poloostrova
# 2025 - Evropa je stále málo osídlená(obydlená).
# 2028 - Vytvoření nového zdroje energie (asi řízená termonukleární reakce). Hlad je postupně překonán. Vypuštěná posádka s kosmickou lodí k Venuši.
# 2033 - Polární led taje. Vyšší hladiny oceánů.
# 2043 - Světová ekonomika je prosperující. V Evropě vládnou muslimové.
# 2046 - Každé tělo (orgány) může být vyrobeno (klonování?). Výměna částí těl se stává jedním z nejlepších způsobů léčby.
# 2066 - Při útoku na muslimský Řím, Spojené státy použili nový druh zbraně - klima. Prudké ochlazení (okamžitý mráz).
# 2076 - Beztřídní společnost (komunismus).
# 2084 - Obnova přírody.
# 2088 - Nová nemoc - stárnutí za pár sekund!
# 2090 - Aeolia Schenberg popisuje potenciální řešení na globální krizi spojenou s pohonnými hmotami - teoretický základ pro kombinovaný orbitální výtah a fotovoltaický energetický systém. Výstavba a ochrana, kterou předpovídá zaměstnávat humanoidní stroje ne nepodobné mobilním oblekům.
# 2097 - Nemoc rychlého stárnutí poražena.
# 2100 - Umělé slunce osvětluje odvrácenou stranu Země.
# 2111 - Lidé se stávají živými roboty.
# 2123 - Válka mezi malými národy. Velké národy nezasahují.
# 2125 - Maďarsko zachytí signály z vesmíru.
# 2130 - Kolonie pod vodou (s pomocí solidárních úřadů).
# 2164 - Zvířata se stávají napůl lidskými.
# 2167 - Nové náboženství.
# 2170 - Velké sucho.
# 2183 - Kolonie na Marsu se stane jadernou mocností, a požaduje nezávislost na Zemi (jako v historii - Spojené státy na Anglii).
# 2187 - Zastaví se dvě velké erupce sopek.
# 2195 - Mořské kolonie plně vyvinuty, oplývající energií a potravinami.
# 2196 - Úplné promísení Asiatů a Evropanů.
# 2201 - Na Slunci došlo ke zpomalení termojaderného procesu . Teplota poklesla.
# 2221 - Při hledání mimozemského života, lidstvo přichází do styku s něčím strašným.
# 2256 - Kosmické lodi zanechaly na Zemi hrozné nové choroby.
# 2262 - Planety postupně mění oběžné dráhy. Mars je ohrožen kometami.
# 2271 - Znovuspuštění fyzikálních konstant se změnilo. (změněny zákony fyziky?)
# 2273 - Míchání žluté, bílé a černé rasy. Nová rasa.
# 2279 - Energie z ničeho (pravděpodobně z vakua nebo černé díry).
# 2288 - Cestování zpátky v čase (vynález cestování v čase?). Nové kontakty s mimozemšťany.
# 2291 - Slunce se ochlazuje. Byly provedeny pokusy na obnovu.
# 2296 - Silné erupce na Slunci. Změna síly gravitace. Začínají padat staré vesmírné stanice a družice.
# 2299 - Ve Francii, partyzánské hnutí proti islámu.
# 2302 - Nové důležité zákony a tajemství vesmíru odhaleno.
# 2304 - Tajemství Měsíce odhaleno.
# 2307 - V důsledku vyčerpání fosilních paliv lidstvo muselo hledat nové zdroje energie. Pomoc byla nalezena v podobě obrovského pole solárních kolektorů elektrárny na orbitu Země, podporované třemi orbitálními výtahy, každý sloužící jednomu ze tří "energetických bloků" na této planetě. Tento téměř nevyčerpatelný zdroj energie ale využívají pouze velké mocnosti a jejich spojenci, jinak je neustálé válčení po celém světě mezi zeměmi pro pohonné hmoty a energii. Státy které kdysi hospodářsky spoléhaly (jen) na fosilní paliva se propadají do chudoby.
# 2308 - Vytvoření soukromé vojenské organizace, zvaná Nebeské jsoucno, určené k vymýcení války a sjednocující lidstvo prostřednictvím využití čtyř humanoidní strojů zvané Gundamy.
# 2341 - Něco hrozného se blíží Zemi z vesmíru.
# 2354 - Nehoda v jednom z umělém slunci vede k suchu.
# 2371 - Veliký hladomor.
# 2378 - Nová rychle rostoucí rasa. Cestovatel(Voyager) se vrátil na Zemi.
# 2480 - Dvě umělé slunce se srazí. Země v soumraku.
# 3005- Válka na Marsu. Porušena trajektorie planety.
# 3010 - Kometa zasáhla Měsíc. Kolem Země se vytvořil kroužek/pásmo, ve kterém je kamení a prach.
# 3797 - V této době je na Zemi zabit veškerý život, ale lidstvo položí základy pro nový život v jiném hvězdném systému.
# 3803 - Nová planeta je obydlena jen málo. Menší počet kontaktů mezi lidmi. Klima nové planety ovlivnˇuje organismus lidí - jejich mutací.
# 3805 - Válka mezi lidmi kvůli zdrojům. Více než polovina lidí vymírá.
# 3815 - Válka skončila.
# 3854 - Rozvoj civilizace se prakticky zastaví. Lidé žijí ve stádech jako zvířata.
# 3871 - Nový prorok promlouvá k lidem o morálních hodnotách, náboženství.
# 3874 - Nový prorok obdrží podporu od všech částí populace. Organizovaní nové církve.
# 3878 - Podle církve se znovu vyškolují noví lidé zapomenutým vědám.
# 4302 - Nová města rostou ve světě. Nová církev podporuje rozvoj nových technologií a vědy.
# 4302 - Rozvoj vědy. Vědci rozluštili celkový dopad chování všech onemocnění v organismu.
# 4304 - Našli způsob jak vyhrát nad každou chorobou.
# 4308 - Vzhledem k mutaci lidí od posledního začátku, používají jejich mozek více než z 34%. Zcela ztratili pojem zla a nenávisti.
# 4509 - Poznání Boha. Člověk konečně dosáhl takové úrovně rozvoje, že může komunikovat s Bohem.
# 4599 - Lidé dosáhli nesmrtelnosti.
# 4674 - Rozvoj civilizace dosáhl svého vrcholu. Počet lidí, kteří žijí na různých planetách je asi 340 miliard. Začíná asimilace s mimozemštˇany.
# 5076 - Hranice vesmíru. Nikdo neví co s tím.
# 5078 - Rozhodnutí opustit hranice vesmíru. Ačkoli asi 40 procent obyvatel je proti tomu.
# 5079 - Konec světa.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

preco vsetky predpovede su katastroficke. Caka nas taka hrozna vec, hentaka..... :roll:
bajlachVT
Expert
Expert

Príspevok od používateľa bajlachVT »

newerim tomu
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

celkom funny :D ja stále tvrdím, že všetko smeruje do s*ačiek :lol:
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

S tej predpovedi nadomnou by mozno bola dobra strategia ale neverim tomu...Mozno sa stane nieco prevratne ale zas odtial potial
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Mne naskakuje husia koza z toho prveho bodu, aj ked nehovorim, ze tomu verim. Proste sa to zle cita. Staci napriklad, ze Rusom prepne, zase odstavia plyn pre pol Europy a je to tu.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

neviem ale myslim si aspon dufam ze niesu natolko sprostý aby sa znicili ... velmi dobre vedia co by to znamenalo pre nasu zemegulu keby boli o5 pouzite jadrove zbrane .... takze dufam ze vzdy sa nejako dohodnu a nebudu ziadne konflikty
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

v poslednej dobe som trochen googlil aa nasiel stranku http://www.mysteria.sk/ je tam toho kopec zaujimaveho, akoze nielen o konci sveta v roku 2012 ale aj o cestovani v case, klonovani a aktivitach NASA, proste ma to cele zaujima... ale inak ked som tie clanky cital po sebe tak to vsetko do seba celkom zapada...
maysky kalendar sa konci prave 21.decembra 2012, pretoze mayovia verili ze po kazdych 5125 rokoch nastane apokalypsa v podobe piatich zivlov. prave tento datum ma by to 5125 rokoch ten osudny.

dalej sa hovori o prepolovani zeme, teda tam kde je severny pol bude juzny a tam kde je juzny bude severny, toto prepolovanie moze trvat niekolko sekund az niekolko hodin, vraj sa potom cela priroda zblazni a zivle nas zmetu zo zeme. pozeral som jeden dokument o tom (sice bol po anglicky ale nieco som rozumel :) ) hovorili v nom ze niekolko hodin alebo dni pred prepolovanim maju z obeznej drahy zeme spadnut druzice, pretoze toto bude sposobovat solarna burka... solarna burka sposobude vypnutie elektriny, nasa zem sa brani svojim elektromagnetickym polom a toto pole vytvara jadro zeme, ale to pole nieje neprerazitelne.... preto ked pride solarna burka silnejsia nez doterajsie solarne pole sa oslabi, druha burka nam na polovici zeme vypne elektrinu, ale nielen elektrinu nebude fungovat veskery signal (mobily radio) NASA o tom vie a vie aj to ze ked nebude elektriny nastane chaost a rabovanie... ale nema co spravit... tieto stavy mozu trvat niekolko dni alebo aj niekolko mesiacov.... vraj posledna takato solarna burka bola okolo 70 rokov dozadu (tusim) a zasiahla nejake pobrezie v amerike... nesli semafory, nesli telefonne budky ani svetlo... nastastie bol tento stav len na niekolko dni... este podotknem ze solarnym burkam predchadzaju polarne ziare na celej planete... cize mozno uvidime nejaku :D

este sa hovori o navrate planety X.... am to byt desiata planeta o velkosti asi 4x vacsej ako je zem, a jeden obeh jej trva priblizne 3200 rokov (niektore clanky hovoria aj o 12000 alebo 15600) tuto planetu vyzobrazovali azekovia na svojich doskach, nikdo nevie ako mohla civilizacia stara niekolko tisic rokov objavit planetu taku vzdialenu... tato planeta bola objavena v roku 2004 ale astronomovia ju oznacili ako Sednu, vray sa kazdych 3200 rokov vracala a ked prechadzala niekde medzi jupiterom a zemou svojou gravitaciou sposobila jemne vychylenie osi zeme co malo za nasledok mohutnu sopecnu cinnost, erupcie, zaplavy, popripade aj dalsiu dobu ladovu. NASA hovori ze nemoze svojou gravitaciou ovplyvnit zem pretoze je prilis daleko, naopak hovori ze ked bude prechadzat okolo jupiteru, prerazi prstenec a niekolko asteroidov poleti priamo na zem... ako spominal uz nejden prorok, prvy sposoby hladomor, druhy sposoby zaplavy pretoze ma padat do vody, a treti ma byt nuklearna hlavica... pretoze sa maju staty byt o kazdy zvanec jedla... to predpovedaju prorokovia...
mayovia predpovedali navrat nibiru (tak ju volali) kazdych 3600 rokov, tuna je zoznam toho ako to bolo doposial a co sposobila zatial:

Rok 12 388 PNL - Svetová potopa (Noeova archa...)

Rok 8788 PNL - Začiatok doby kamennej

Rok 5188 PNL - Ďalšia svetová kasatrofa, po ktorej vznikla Sumérska civilizácia

Rok 1588 PNL - Legenda o temnnom dni

Rok 2012 NL - ???

ked uz som pri nuklearnych hlaviciach, predpoklada sa atomova vojna na prelome rokov 2008-2009... 2008 uz mame to som zvedavy co bude, nakoneec mozno bude nasou "apokalypsou" nasa vlastna technologia a nie vesmir....

tych koncov je naozaj vela, mne je jedno kedy to bude ale niekedy urcite, ale zopar krat sa to uz muselo 100% udiat pretoze preco by potom vymreli sumeri? mayovia? aztekovia? ved ako tak pozeram oni mali zdokumentovanu velku cast vesmiru, dokonca vacsiu ako my, u nas bola planeta pluto objavena niekedy v roku 1960 kedy sa konecne podadrilo zostrojit ostre skla... neni to nejako divne? mayovia vedeli o desiatej planete skor nez my, u nas to bol rok 2004...
ale aby ste neveriuli vsetkym tymto teoriam naraz (je to len vycuc preto je to pisane tost divne a asi sa to bude aj blbo citat... hadam tam cosi videt :) ) tak prinasam zoznam proroctiev ktore neboli nikdy naplnene, zoznam koncov sveta :D

najdete to na linku - http://www.mysteria.sk/readarticle.php?article_id=94

pretoze je to dost dlhe a adminom by sa asi nelubil moj prispevok (na celu stranu :D)
no to som zvedavy na vase nazory ae pls skor nez kliknete na to cervene tamto pod mojim nickom precitajte si nieco o tom na nete... dakujem.
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

winni, len pre buducnost - risu Aztekov, Mayov a Inkov dobili hernan cortez a francisco pizzaro v 16 storoci , a sumeri asimilovali :)

A k tym rokom, mozes mi hodit nejaky link na legendu o temnom dni a tych katastrof pred tym ? To ze je to mysterii neznamena ze je to pravda
Napísať odpoveď