ešteže elvis žije
2012 koniec sveta?
-
Royalflush
Guru wannabe
Ale ono na tom Majskom kalendari predsa len nieco bude....mozno nie koniec sveta, ale nieco sa sto pro stane, podla mna.....ved je davno zname, ze predosle kmene boli niekolko nasobne inteligentnejsie a mudrejsie ako dnesne drbnute ludstvo....a stojim si za tymto nazorom.JV napísal:lol tak ako prispevky niektorych tu fakt stoja za to ze Viko 6ale k teme zaprve je to asteroid a ne meteorit a za druhe pravdepodobnost je je strasne mala btw kto to vlastne povedal/vymyslel ze 2012 ved to je taka kktina jak remen zas uz vidim tie spravy v novinach 16rocna arabska studentka sa zabila pred obavamy z roku 2012 neviem co by sa malo stat za to ze konic majsky kalendar mfg
-
winni
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
hele ale jako tak na to pozeram dakde som cital ze mayovia vypocitali ze kazdych niekolko tisic (heh ja som zabudol to cislo necem trepat kraviny a nece sa mi to hladat na nete... to podstatne je nizsie) rokov sa cosik opakuje... ako uz si nepamatam co sa opakuje ale prave na tom sje to zalozene ze maysky kalendar sa cyklicky opakuje takze mozn oto neni koniec sveta ale len "novy zaciatok novej hostorie"
sak uvidime heh...
sak uvidime heh...
-
Flinstone
Light Professional
ale ja myslím ten postoj k tomu .... co tu uz niekto napisal ze kto tomu veri straca zmysel zit ... mam kamosku napriklad co si povedala prestavam chodit do skoly lebo 2012 konec svetaLub0$ napísal:Nemas robit nic.....respektive keby si si precital aspon jeden clanok o Majskom kalendari tak zistis viac, a mozno zmenis nazor....
-
Začiatok Konca
Professional
podla mojich informacii nastane vek vodnara az niekedy okolo roku 2150.punkton napísal:Maysky kalendár je pravdepodobne periodický (žiadne, že si povedali, že sa im nechce)... každých cca 25800 rokov (mimochodom toľko trvá aj precesný pohyb zeme) sa zem dostáva do konjukcie s rovinou ekliptiky a priesečníka mliečnej dráhy... mayovia o tom vedeli (boli fakt presný)... môže nastať prepólovanie zeme, môže sa k nám priblížiť jedna planétka (bohužial nespomínam na názov) ... ak nastane rýchlo prepólovanie alebo tá planétka sa priblíži príliš blízko, tak nám to spraví veľké problémy... proste prichádza vek Vodnára... myslím, že by sme to nemali brať len tak, ale trochu premýšlať... a hlavne pozerať sa okolo seba na veci... ak sa vám to zdá normálne ste slepý! Ale koniec sveta neverím, že bude.
Asi takkzelovoc napísal:2012? asi preto ze vtedy konci maysky kalendar. ale koniec sveta nenastane. mala by nastat veeka zmena. aka? netusim. mozno koniec krestanstva. zem by mala prejst z veku ryby do veku vodnara.
moj predpoklad na rok 2012:
vsetci budeme mat o 4 roky viac
bude este drahsi benzin
ceny bytov budu tak na 70 rocnu hypoteku
snad budem mat po skole, a budem pracovat
v dosledku globalneho oteplenia budu fajne leta a kratke zimy
odstahujem sa od rodicov
hadam este nebudem otec
edit:// hojko dospeje(ale niesom Nostradamus, tak kto vie)
v roku 2012 koniec sveta nebude, na facebooku som si spravil test http://apps.facebook.com/qwhen-will-you-fjbfe/?ref=nf a vyslo mi nieco ine ako rok 2012. facebook by neklamal... 
-
FX4087
Medium Expert
Pane bože.. jak takej somarine môže vôbec niekto veriť? Koniec sveta mal nastať už aspoň sto krát a nakoiec to skončil otak že kuklači vytiahli z pivnice abo jaskyne bandu fanatikov... nič viac nič menej. žijeme dalej.
//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 21:45 )
Pane bože.. jak takej somarine môže vôbec niekto veriť? Koniec sveta mal nastať už aspoň sto krát a nakoniec to skončilo tak že kuklači vytiahli z pivnice abo jaskyne bandu fanatikov... nič viac nič menej. žijeme ďalej.
//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 21:46 )
Pane bože.. jak takej somarine môže vôbec niekto veriť? Koniec sveta mal nastať už aspoň sto krát a nakoniec to skončilo tak že kuklači vytiahli z pivnice abo jaskyne bandu fanatikov... nič viac nič menej. žijeme ďalej.
//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 21:45 )
//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 21:46 )