2gb vs 4gb ram
-
James13579
Star
2gb vs 4gb ram
Mam AMD ATHLON 64 X2 4800+, 2x1GB DDR2 800MHz, MSI 8800GT 512MB OC ked dokupim este 2gb ziskam vykon pri hrach? hravam najcastejsie na high v dx9 v 1024x768. Mam Win XP Pro SP3.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tebe to treba na obrazok ukazat, alebo si naozaj taky nechapavy? Vista-nevista, velkost pamate ti pri hrach prinesie akurat znizenie casu nacitania, prip. sekanie pri nacitavani novej lokacie, ale ziadny graficky vykon tym neziskas! Tak uz prestan dookola mlet o Vistach.johny_sk napísal:v pripade vist az taky nizky ten narast nebude
hm..., ja pod pojmom vykon pri hrach, nerozumiem len grafiku, ale ako si ty sam spomenul vyssie, aj casy nacitavania levelov a pod. alebo to k hram nepatri?
samozrejme, dnes rozdiel 2gb v 4gb na XPckach pociti minimalne (predsalen, su pamatovo "nenarocne" v porovnani s vistou).
ale nema cenu sa hadat
hold, asi budeme mat kazdy svoj nazor. Ja mam sice 2GB pamate, ale v pripade prechodu na vistu (alebo win 7, ked dovtedy vydrzim na XP) urcite pojdem na 4GB, ak nie potom aj viac. 
samozrejme, dnes rozdiel 2gb v 4gb na XPckach pociti minimalne (predsalen, su pamatovo "nenarocne" v porovnani s vistou).
ale nema cenu sa hadat
mozem ti povedat ze nejako extra to citit nie je. kym sa neobsadi celych 2GB, tak nie je dovod zvysovat kapacitu. 2GB pre XP a hry bohate staci. co sa tyka rozlisenia, tak to je vec kapacity grafiky. co sa tyka 64b systemov, tak ano vedia vyuzit 4GB, co je prakticky dostacujuce na dalsich par rokov. vo viste a pri hrani som vyuzil maximalne 2GB (750MB vista, 1250MB hra). v XP su 2GB absolutne postacujuce, takze vykon nepribudne ziadny.