32bit Soft na 64bit Win
32bit Soft na 64bit Win
Zdravim vie mi niekto poradita ako nainstalovat 32bit soft na 64bit Win, ktory vyhadzuje tuto hlasku (vid.priloha),ide o starsi soft, ktory na 32it Wine 7 ide v poriadku,ale potrebujem ho dat aj na 64bit Windows,dik za rady.
Re: 32bit Soft na 64bit Win
mal by ho pustit normalne, ak robi toto tak musis proste najst verziu programu pre 64bit, niekedy to nejde
To je divné, že to nejde. 64bit systém má Program Files aj pre 64bit aj pre 32bit ...
Skús to spustiť ako Správca (klik pravým » Spustiť ako správca) alebo skús mód kompatibility (Windows XP Service Pack 3).
Našiel som na nete tiež, že by si to mohol nainštalovať na 32bit systéme a prekopírovať celý nainštalovaný k sebe. Ale pochybujem, že to pôjde.
Skús to spustiť ako Správca (klik pravým » Spustiť ako správca) alebo skús mód kompatibility (Windows XP Service Pack 3).
Našiel som na nete tiež, že by si to mohol nainštalovať na 32bit systéme a prekopírovať celý nainštalovaný k sebe. Ale pochybujem, že to pôjde.
No uz to je vyriesene, nakoniec som nasiel nejaku verziu aj pre win 7 64bit, ale pravdepodobne to neslo pretoze ten soft je dost stary a na nete som sa docital ze to je 16bit verzia tak asi preto to neslo nainstalovat, ale dik za odpovede.