4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
mLuks
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa mLuks »

ArkanoviTigrovi napísal: 31 mar 2024, 11:15 nechce sa mi pol nedele stravit hladanim viac ako 2 roky stareho clanku ale ako fanusik denniku N by si si to mohol pamatat
ty si pamatas kazdy clanok a post TG uctov ktore sledujes aj z pred dvoch rokov? pripadne si pamatas kazdy clanok hlavnych sprav, ci inych alternativnych medii, ktore povazujes za relevantnejsi zdroj informacii ako dennik N? Prestan trollovat, fakt sa len strapnujes. Tvoje slova, ak nieco tvrdis mas to vediet dolozit, podlozit zdrojmi. Takze zopakujem sa, je to len tvoja fabulacia.

A nam sa malo chciet stravit pol soboty tym aby sme ti dohadavali informacie, ktore si si ty sam vedel vygooglit?

Inak ma fascinuje aky mas presny prehlad o denniku, ktory ze vraj necitas, ze vies ze pred dvomi rokmi pisali nieco o nejakych udajnych biolabakoch a dokonca vies aj chronologicky postup informacii. Ja sa priznam, ze nemam ani sajnu co pisu na alternativnych media, pokial mi to nevyskoci niekde na FB/alebo pokial ich tu niekto nezdiela, pretoze mi ani len nenapadne aby som si dobrovolne otvaral alt media a sliedil o com aktualne pisu. Ty mas evidentne pasiu v denniku N.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Tak spet k Ficovej vlade: https://dennikn.sk/3907808/urazky-vyhra ... v-bibiane/

Viac detialov tu

clovek by necakal, ze totalitne praktiky zacnu na ministerstve o ktorm doteraz len malokto pocul. Tyka sa to aj zasahu voci protetsujucim umelcom a studentom umenia.

Navyse mi pride zvdratene, ze centrum ktore sa zaobera detskou literaturou ma prezentovat "narodne temy" a najlepsie pod vedenim novej riaditelky, co zije v rakusku a na tuto poziciu nema kvlifikaciu.
mLuks
Addict
Addict

ArkanoviTigrovi napísal: 31 mar 2024, 11:50 A uz to nerozobejajme. Kvoli 1 jednoduchej otazke tu piseme o vsetkom moznom len nie o Ficovej vlade.
a toto je tiez tvoj sposob diskusie, najprv ty sam vyvolavas flame hlupou otazkou na ktoru by si si vedel dohladat odpoved aj sam za par sekund ale chces sa v tom rypat, potom ked sa ukaze ze si nemal pravdu a flame sa natiahne, tak sa zrazu tvaris ako moralista a moderator, ktory poukazuje na OT. Nabuduce sa zdrz svojho manipulativne stylu diskusie a vyhneme sa OT aj zbytocnemu flamu.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

jackb napísal: 31 mar 2024, 10:15 https://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-52407177
"v zivote nikdy"
presne tak, dokonca ho tam BBC aj cituje, stačí si to prečítať

Ale ako trápny pokus o kopnutie si ti to takmer vyšlo ;-)
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

"ArkanoviTigrovi, Ktorý je na vo vašom zozname ignorovaných, uverejnil tento príspevok."
Solved
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

harrison314 napísal: 31 mar 2024, 12:10 clovek by necakal, ze totalitne praktiky zacnu na ministerstve o ktorm doteraz len malokto pocul. Tyka sa to aj zasahu voci protetsujucim umelcom a studentom umenia.
Praveze totalitne praktiky prisli presne tam kde ich chcu mat najviac pod kontrolou. Podobne zacinal aj Meciar, ked vykuchal Kolibu. Odvtedy sa uz slovensky filmovy priemysel nikdy nespamatal, a take pekne filmy sa u nas tocili hlavne k jej koncu.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

mLuks napísal: 31 mar 2024, 12:10 a toto je tiez tvoj sposob diskusie, najprv ty sam vyvolavas flame hlupou otazkou na ktoru by si si vedel dohladat odpoved aj sam za par sekund ale chces sa v tom rypat, potom ked sa ukaze ze si nemal pravdu a flame sa natiahne, tak sa zrazu tvaris ako moralista a moderator, ktory poukazuje na OT. Nabuduce sa zdrz svojho manipulativne stylu diskusie a vyhneme sa OT aj zbytocnemu flamu.
ja som sa opytal uplne jednoduchu otazku na ktoru sa dalo odpovedat 10 slovami...
otazka sa tykala niekoho kto mal nieco spolocne s ministrom vo vlade ktora je v nadpise, toho cloveka som tu dokonca ani nespomenul ako prvy...
ak by tu dotycny koho som sa na to pytal napisal normalnu odpoved, tak by ziadny OT nevznikol...
v com som nemal pravdu?

Autoeditácia príspevku po 1 min 26 sek:
starysomar napísal: 31 mar 2024, 15:03 "ArkanoviTigrovi, Ktorý je na vo vašom zozname ignorovaných, uverejnil tento príspevok."
Solved
Chod radsej na balkon nakrmit vtakov a nehraj tu hrdinu.

Autoeditácia príspevku po 1 min 8 sek:
mLuks napísal: 31 mar 2024, 12:07 ty si pamatas kazdy clanok a post TG uctov ktore sledujes aj z pred dvoch rokov?
nie kazdy ale niektore by som si tiez mohol pamatat

Autoeditácia príspevku po 1 min 36 sek:
mLuks napísal: 31 mar 2024, 12:07 pripadne si pamatas kazdy clanok hlavnych sprav, ci inych alternativnych medii, ktore povazujes za relevantnejsi zdroj informacii ako dennik N?
nebud ako jackb a nehodnot ma podla svojich domnienok, hlavne spravy necitam, je to podobne manipulativne ako dennik n
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

A je to cim dalej tym lepsie
Riaditeľka komunikačného odboru Ministerstva kultúry a bývalá poslanecká asistentka Martiny Šimkovičovej odhalila na proteste pred Bibianou okultné rituály. Protestujúci sú podľa nej v spojení s Luciferom.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=81 ... 0042400101

Ten vyber Republiky/SNS je fakt kvalita.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

presne tak, dokonca ho tam BBC aj cituje, stačí si to prečítať

Ale ako trápny pokus o kopnutie si ti to takmer vyšlo ;-)
Ano, presne tak, kzdy to video videl, kazdy videl zdesenu odbornicku, je to ako titulok BBC, ale pred maggotov sa skutok nestal.

Tak ako tu uzivatel, ktory dostal link, kde sa jeho hrdina priznava ku zlocinom a priestupkom, ale podla uzivatela on nikdy v zivote nic zle nespravil :smt006
ArkanoviTigrovi napísal: 31 mar 2024, 17:34
ja som sa opytal uplne jednoduchu otazku na ktoru sa dalo odpovedat 10 slovami...
otazka sa tykala niekoho kto mal nieco spolocne s ministrom vo vlade ktora je v nadpise, toho cloveka som tu dokonca ani nespomenul ako prvy...
ak by tu dotycny koho som sa na to pytal napisal normalnu odpoved, tak by ziadny OT nevznikol...
v com som nemal pravdu?
17:14 si sa opytal
17:38 si dostal link od harrisona
17:44 si dostal link odo mna, kde su screenshoty toho, ako sa ku zlocinom priznava.

Do polhodiny vybavene, no tebe nestaci ani priznanie tvojho hrdinu. Ty chces stale nieco ine a pritom neustale vulgarne napadas ludi, ktori na tvoju otazku odpovedali a este sem tahat svoje lzi o Ukrajine, Balkane a najnovsie aj o pristati na Mesiaci.
ArkanoviTigrovi napísal: 31 mar 2024, 11:15 Ja nieco napisem, tvoja bujna fantazia si to prekruti a ked pytam link kde som napisal to co si si ty domyslel tak napises toto? :D
nemas odkaz na moj prispevok = vymyslas si, zavadzas a klames (robis to stale)
Videli sme. Dostal si dokazy o tom, ze AT boli fasisticka genocidna banda a ty si napisal "bla bla bla". Potom si este sam urobil screenshot toho, ako si ku zalobe ICTY na Arkana napisal: "bla bla bla" ako dokaze, ze si to nenapisal :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

jackb napísal: 01 apr 2024, 10:00 Ano, presne tak, kzdy to video videl, kazdy videl zdesenu odbornicku, je to ako titulok BBC, ale pred maggotov sa skutok nestal.
nie je nič jednoduchšie, ako odcitovať, že "skrachovanec vykrikoval, ze SARS2 sa vylieci ockovanim dezinfekciou do zily"
Zvládneš to?

Podľa možnosti do adekvátnej témy, aby si to zase nezagrcal v téme o Ficovej vláde
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

jackb napísal: 01 apr 2024, 10:00 Videli sme. Dostal si dokazy o tom, ze AT boli fasisticka genocidna banda a ty si napisal "bla bla bla". Potom si este sam urobil screenshot toho, ako si ku zalobe ICTY na Arkana napisal: "bla bla bla" ako dokaze, ze si to nenapisal :D
Prave ze nedostal, to ze niekoho obvinili este neznamena ze je vinny, neviem na co je toto dobre... pochop, to nema cenu rozoberat...
jackb napísal: 01 apr 2024, 10:00 17:38 si dostal link od harrisona
o akom odsudeni za aky trestny cin sa tam pise? sorac asi som to prehliadol...
jackb napísal: 01 apr 2024, 10:00 17:44 si dostal link odo mna, kde su screenshoty toho, ako sa ku zlocinom priznava.
tak ja potom neviem
Prílohy
Bez názvu.png
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Harrisonov link vysvetluje preco ma sledovacie zariadenia na clenku - zatykace.
Link na Bencika ukazuje ako sa priznal a a ako ho jeho fanusikovia podporovali ked robil 200 hodin VPP. Co robi Bencik? Screenshoty vyjadreni ludi bud pod ich menami, alebo pod prezivkami, pod ktorymi sa daju stostoznit. Takze pan B. dakoval svojim fanusikov za podporu pri odpykavani si trestu. Bencik ani nikto, koho spomina nic nenaraficili.
30 novembra 2019 sa pochvalil a v tom case mal ako profilovku fotku z policajneho hladania za utok.
To dokonca bolo este predtym, ako sa z komparzu Slizov stal komparz fasistov, ktory v Londyne Bolivii (zavadzajucej ludom v Tube) hovoril "tu tak vzrastla kriminalita cudzincov, ze sa bojim chodit von", alebo nieco take. Cele video a klenot a kazdy Brit, ktoremu som ho pustil a prelozil repliky sa smial nad hlupostou ich obsahu.

Ak si fanusik Spartaka, budes sam o sebe klamat, ze si fanusik Slovana? Ak nikdy v zivote nebol za nic trestany, tak jeho post z 30. 11. 2019 nedava zmysel. A ten zaver je samozrejme vtip najlepsi - o Lipsicovi a inych ludoch, ktori maju domnely alebo priznany zidovsky povod. Dalsi vtip je, ze Bencik mal pracovat pred daku firmu vlastnenu Esetom. Uz len na tom obrazku je tolko lzi, ze verit mu cast o "cistom registri" je naivne.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

ja si ho nijak neidealizujem ale...
Davaju sa v GB VPP aj za priestupok?
Je v GB alkohol za volantom automaticky trestny cin alebo do urcitej hranice len priestupok?
Podla mna je mozne, ze mal toho na rovasi viacej ale trestny cin nespachal (on tvrdi, ze ma register cisty).
Ak by som sa 5x pobil, 3x prekrocil rychlost a nafukal pod 1 promile na Slovensku zo mna este nerobi zlocinca a register trestov by som mal aj nadalej cisty...
a vobec, bol to ozaj jeho facebook?
Prílohy
Bez názvu.png
Bez názvu2.png
mLuks
Addict
Addict

ArkanoviTigrovi napísal: 01 apr 2024, 18:55
k tej prilohe v tomto tvojom poste.

spajat nejakych “globalistov”, CIA s dennikom N je na hlavu padnute. Takze siti hoaxy o zom, zeby dennik N spolupracoval so CIA a ze to je este aj ich sukromna firma, vedome klame, zavadza a vymysla si.

Nazyva Kostolneho, Sindla, Todovu a ludi z dennika N zlocincami. Ked sa ta opytam zaco su tito ludia trestani/odsudeni ze ich nejaky dezolat moze nazyvat zlocincami? (to iste co si sa pytal ty nas). Tak isto ako ty spochybnujes to ci ho my mozme nazyvat zlocincom poprosim, spochybnuj aj jeho tvrdenia o zlocincov v denniku N a o zlocineckom denniku N? Bud ferovy, dakujem.

A o Este sa ani radsej nezamyslam.

Povedz mi, naco sa chces natahovat na tomto blaznovi, deziformatorovi, hoaxerovi, manipulatorovi? Preco mas potrebu sa ho nejako zastavat, chranit ho, pripadne sa tu dotahovat na tom ci ho mozme alebo nemozme nazyvat zlocincom? Preco?

Autoeditácia príspevku po 5 min 58 sek:
ArkanoviTigrovi napísal: 31 mar 2024, 17:34]
nie kazdy ale niektore by som si tiez mohol pamatat
no vidis, tak isto ja si nemozem pamatat kazdy clanok co napisal dennik N a uz duplom nie pred dvomi rokmi ako ty sam tvrdis
nebud ako jackb a nehodnot ma podla svojich domnienok, hlavne spravy necitam, je to podobne manipulativne ako dennik n
hodnotim ta podla toho ako sa prezentujes na tomto fore. Nalinuj mi co take manipulativne pise dennik N.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ArkanoviTigrovi napísal: 01 apr 2024, 19:33 (on tvrdi, ze ma register cisty).

a vobec, bol to ozaj jeho facebook?
register trestov mozes mat po case cisty aj ked nieco spachas, existuje predsa vymaz z registra, to isto vies. v uk je to rovnako.

bol.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Lol, hádzať tu takéto hovna od človeka, čo ani nevie že 9.11 neznamená 9.september.
FB_IMG_1711994755997.jpg
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

mLuks napísal: 01 apr 2024, 19:54 Povedz mi, naco sa chces natahovat na tomto blaznovi, deziformatorovi, hoaxerovi, manipulatorovi?
Primarne mi nejde o DK, ide o nieco trosicku ine... Vies, je skandalozne ked sa minister vnutra "stretava" so zlocincom ale je to naozaj zlocinec? :D

Autoeditácia príspevku po 54 sek:
M142 napísal: 01 apr 2024, 19:55 register trestov mozes mat po case cisty aj ked nieco spachas, existuje predsa vymaz z registra, to isto vies. v uk je to rovnako.

bol.
to je dalsia z moznosti
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Uz by ste to tu mohli prestat spamovat nezmyselnym hadanim sa s tym popletencom. Minate hlavne svoj cas uplne zbytocne.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

wladas napísal: 01 apr 2024, 20:18 Uz by ste to tu mohli prestat spamovat nezmyselnym hadanim sa s tym popletencom. Minate hlavne svoj cas uplne zbytocne.
spravne, uplne zbytocne so mnou stracaju cas ked mi nevedia priamo napisat za aky zlocin bol odsudeny :D
mLuks
Addict
Addict

ArkanoviTigrovi napísal: 01 apr 2024, 20:10 Primarne mi nejde o DK, ide o nieco trosicku ine... Vies, je skandalozne ked sa minister vnutra "stretava" so zlocincom ale je to naozaj zlocinec? :D
masturbujes si pipika na blobosti. Ja to poupravim. Je skandalozne, ked sa minister vnutra stretava s dezinformatorom, hoaxerom, clovekom ktory vedome klame a zavadza slovakov clovekom, ktory zverejnoval osobne udaje zdravotnikov a nabadal obcanov SR aby isli k nim pod okna. atd atd Takze v celom kontexte toho co urobil Estok je primarne, ze sa stretol s DK a ide o to kto je DK a co robi.

To ze je “zlocinec” je uz len ceresnicka na torte tohto vsetkeho.

A ak on nie je podla teba zlocinec, tak ani dennik N nemoze byt zlocinecky a ani manipulativny, lebo z toho neboli usveceni. Takze si kadis do vlastnych ust.

Ale ako vravim, toto je tvoj sposob diskusie, chytis sa jedneho slovicka a natahujes si na nom pipika na tri strany, potom sa zacinas hrat na moda a upozornovat na OT a nakoniec z toho chces vykorculovat akoze my sme somri a ty lietadlo.

Autoeditácia príspevku po 3 min 28 sek:
ArkanoviTigrovi napísal: 01 apr 2024, 20:21 spravne, uplne zbytocne so mnou stracaju cas ked mi nevedia priamo napisat za aky zlocin bol odsudeny :D
rovnako ani on nevie priamo napisat za aky zlocin boli odsudeni ludia z dennika N. Ak ma pravo on pisat o zlocincoch z dennikach N, mam pravo aj ja o DK napisat, ze je zlocinec a nepotrebujem na to ani rozhodnutie sudu. Narozdiel od neho, ludia z eNka nemaju monitorovacie naramky a oroblemy so zakonmi ako on.
Napísať odpoveď