ty si pamatas kazdy clanok a post TG uctov ktore sledujes aj z pred dvoch rokov? pripadne si pamatas kazdy clanok hlavnych sprav, ci inych alternativnych medii, ktore povazujes za relevantnejsi zdroj informacii ako dennik N? Prestan trollovat, fakt sa len strapnujes. Tvoje slova, ak nieco tvrdis mas to vediet dolozit, podlozit zdrojmi. Takze zopakujem sa, je to len tvoja fabulacia.ArkanoviTigrovi napísal: 31 mar 2024, 11:15 nechce sa mi pol nedele stravit hladanim viac ako 2 roky stareho clanku ale ako fanusik denniku N by si si to mohol pamatat
A nam sa malo chciet stravit pol soboty tym aby sme ti dohadavali informacie, ktore si si ty sam vedel vygooglit?
Inak ma fascinuje aky mas presny prehlad o denniku, ktory ze vraj necitas, ze vies ze pred dvomi rokmi pisali nieco o nejakych udajnych biolabakoch a dokonca vies aj chronologicky postup informacii. Ja sa priznam, ze nemam ani sajnu co pisu na alternativnych media, pokial mi to nevyskoci niekde na FB/alebo pokial ich tu niekto nezdiela, pretoze mi ani len nenapadne aby som si dobrovolne otvaral alt media a sliedil o com aktualne pisu. Ty mas evidentne pasiu v denniku N.