Aj ked som volil SaS s týmto s nimi nie vždy súhlasim keď povedia, že trh všetko vyrieši. Nie je to uplne pravda a nie vo všetkom.aacid napísal: 21 máj 2024, 11:18 ale toto je nieco co si ma trh vyriesit sam, nemusi to kontrolovat stat.
pokial mas bulvarny casopis co pise co ho napadne a vobec neriesi ci je to pravda alebo nie alebo ci sa to vobec stalo, tak casom ziska povest nedoverihodneho casopisu. jasne ze ludia si ho budu kupovat aj tak lebo ista skupina ludi ma rado senzacie, ale to nie je nic nove, plus 7 dni a novy cas tu mame desatrocia a nikdy to nebol problem.
pokial chces seriozne spravodajstvo tak budes sledovat seriozne media.
No a spomínaný nový čas, plus 7 dní vlastní oligarcha, ktorý si akurát tak dobre na tom zarába, aj na blbosti ludí čo si to neuvedomujú.
Sloboda by nemala hned znamenat rebelantstvo, anarchiu na obohacovanie sa na polopravdách, neuplnych informaciach, klamstvách.
Napr aj to seriozne medium/dennik ako aktuality, dennik N, prečo uvideli Majskeho ako podnikatela ked bol odsúdený podvodnik ?
Mali to aj do nadpisu napísať tak ako to je a ako to snim naozaj bolo a nie mu takto urobiť reklamu len aby sa nad nim malo truchliť.
Autoeditácia príspevku po 3 min 30 sek:
Niečo podobné o tom ako google dáva ine linky som cital od ineho usera. To o Romoch, Slafkovskom, reálnej nezamestnanosti a pod si vieš napísať aj slovensky aj anglicky. Nie nebol podnikatel bol podvodnik ako aj jeho partáci v BMG Invest, Horizont Slovakia. Kradnutie nie je podnikanie. Nemocnicu mali v rukách nielen Ficovci a im podobní ale aj opačné politické spektrum.harrison314 napísal: 21 máj 2024, 11:22 Ty to tvrdis, ty mas dat dokaz, to je zaklad slusnej diskusie. Navyse Google dava kazdemu inemu ine linky kvoli personalizovanym vysledkom. A ja nie som telepat aby som ti precital myslineky a vedel, ktory clanok myslis. Preto povedat, ze si to vygoogli je zle.
Chces povedat, ze oficialne nebol podnikatel? Vies, netreba citat iba nadpisy.
A este k tej nemocnici, na slovensku ju nestavia nahodou tak dlho akurat vlady zlozene z tych ludi, co chcu teraz obmedzovat slobodu medii?