Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 16 Okt 2019, 11:05



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 500 ]  Predchádzajúca  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  Ďalšia

Choď na stránku
4KA - dalsi mobilny operator
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.12.2006
Príspevky: 653
Karma: Level +2
Príspevok Re: 4KA - dalsi mobilny operator
Však klasické penesenie, nezmenia nič ani predvoľbu, celé číslo zostane len si nakopíruj kontatky, SMS atď. do PC alebo telefónu lebo dostaneš prázdnu simkartu od 4ky a na tej budeš mať to svoje telekom číslo. Ale napríklad ja využívam presmerovanie vtedy že napr. keď beriem von druhý telefón tak mám nastavenie že keď primárny mobil vypnem tak hovory sa mi presmerujú na druhý mobil. Ale hneď ako zapnem tak presmerovanie prestane a dovolajú sa mi priamo. Ale ja mám nekonečné volania tak neplatím nič navyše.

Je to užitočná vec preto že ja som pôvodne kúpil 4ku do modemu že len na net využívať ale zistil som že modem nieje 4G a 4ka nemá 3G tak keď chcem internetovať tak si vyberiem z telefónu simkartu a dám do modemu ale keď je v modeme nedovolajú sa tak vtedy sa aktivuje presmerovanie na druhý mobil.


21 Dec 2017, 15:48
Profil  
Guru
Guru
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.7.2006
Príspevky: 2654
Bydlisko: phpbb_posts
Karma: Level +5
Príspevok Re: 4KA - dalsi mobilny operator
presmerovanie je neefektivne. prenesenie je ciastocne riesenie, ale nechcem mat 2 sim, ale len 1 (s dvoma cislami). pisal som na support 4ky a vraj sa to neda, chcel by som vela :D islo mi o to, aby sa mi dovolali ludia na oboch cislach..


21 Dec 2017, 21:24
Profil  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.12.2006
Príspevky: 653
Karma: Level +2
Príspevok Re: 4KA - dalsi mobilny operator
Toto som ani nevedel že teoreticky existuje možnosť mať 2 čísla na jednej SIM. Opak som už počul že na jedno číslo sa vybavia 2 simkarty ale neviem ako to funguje keby boli súčasne zapnuté obe simkarty, kde by to zvonilo?


22 Dec 2017, 11:52
Profil  
Redeemer
Redeemer
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.1.2008
Príspevky: 12887
Bydlisko: VK,TN
Karma: Level +5
Príspevok Re: 4KA - dalsi mobilny operator
ziadny operator neposkytuje moznost mat 2 simky s jednym cislom alebo jednu sim s dvoma cislami. ODB - jednoducho rozposli sms o tom, ze pouzivas len jedno cislo a vybavena vec. ak tam mas nejakych obchodnych partnerov tak si zaobstaraj dual sim telefon. v dnesnej dobe to nie je ziadny problem mat aj obe sim v stand-by rezime


22 Dec 2017, 12:18
Profil  ICQ  
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.12.2005
Príspevky: 734
Bydlisko: TN
Karma: Level +2
Príspevok Re: 4KA - dalsi mobilny operator
Každý operátor ponúka takzvane dve sim na jedno číslo, aktívne môžeš používať len jednu. Napríklad v starom aute som mal autorádio na sim kartu a druha bola v mobile. Pekne je to vysvetlene tu: http://www.fony.sk/clanky/8925-potrebuj ... va-telekom


22 Dec 2017, 13:49
Profil  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.6.2011
Príspevky: 1055
Karma: Level -3
Príspevok Re: 4KA - dalsi mobilny operator
Od 2.1.2018 budú nové cenníky. A TO.Nekonečno sa výrazne mení :/
https://www.4ka.sk/cenniky-a-dokumenty#cenniky


28 Dec 2017, 11:16
Profil  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.11.2005
Príspevky: 3430
Bydlisko: KE
Karma: Level +3
Príspevok Re: 4KA - dalsi mobilny operator
nekonecno po slovensky :evil: 301gb to uz mohli dat aspon tera


28 Dec 2017, 13:25
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.11.2011
Príspevky: 4021
Bydlisko: Košice
Karma: Level +3
Príspevok Re: 4KA - dalsi mobilny operator
4ka spúšťa 3géčko
https://www.4ka.sk/3g .

Len ako tak pozerám, tak ho nezahrnuli do Giga balíčku. Pýtajú dvojnásobok a je to len 4g..je na čase tam pridať všetky siete a 1GB dát.


01 Feb 2018, 11:10
Profil  
Guru
Guru
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.5.2016
Príspevky: 2885
Karma: Level -6
Príspevok Re: 4KA - dalsi mobilny operator
Ak som dobre pochopil, tak 3G dáta sa budú rátať do 1 GB balíka tak ako sa doteraz rátali 2G dáta v sieti partnera pre programy .To

Využitie bolo u mňa minimálne (20-30 mb/mesiac), ale aj to poteší.


01 Feb 2018, 11:31
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.11.2011
Príspevky: 4021
Bydlisko: Košice
Karma: Level +3
Príspevok Re: 4KA - dalsi mobilny operator
Tak to si zle čítal a zle rozumel, o tom tam nie je ani zmienka. Giga balíku sa to nedotkne.


01 Feb 2018, 13:51
Profil  
Guru
Guru
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.5.2016
Príspevky: 2885
Karma: Level -6
Príspevok Re: 4KA - dalsi mobilny operator
Ja ale nehovorím o giga balíku, jasne píšem že hovorím o .To programe.

Tam je pri .To 10 v sieti 4ka 10 GB dát a v sieti partnera 1 GB. Z tých 1 GB dát sa rátal prenos v 2G a teraz predpokladám aj 3G.


01 Feb 2018, 14:20
Profil  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.11.2005
Príspevky: 3430
Bydlisko: KE
Karma: Level +3
Príspevok Re: 4KA - dalsi mobilny operator
Mne to automaticky hadze Edge, ked zvolim manual 4KA je len LTE a GSM, ked chcem 3G treba zvolit Orange WDCMA ?


01 Feb 2018, 18:07
Profil  
Guru
Guru
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.5.2016
Príspevky: 2885
Karma: Level -6
Príspevok Re: 4KA - dalsi mobilny operator
V nastavení som nič nemenil, automatická voľba operátora a preferencia 4G.

Keďže v meste mám stále lte, šiel som na kolibu, kde mi na kopci v lese skočilo 2G.
Teraz som tam mal H a H+, po zídení dole zase 4G.


01 Feb 2018, 18:19
Profil  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.11.2005
Príspevky: 3430
Bydlisko: KE
Karma: Level +3
Príspevok Re: 4KA - dalsi mobilny operator
Cize by malo najst 4KA WCDMA ne? hlavne ze uvadzaju 90% pokrytie


01 Feb 2018, 18:29
Profil  
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.9.2008
Príspevky: 938
Bydlisko: BA/RK
Karma: Level +2
Príspevok Re: 4KA - dalsi mobilny operator
Mam giga balik. Vosiel som do Nayka kde mi to skakalo na 2g a mal som 3g.


01 Feb 2018, 18:33
Profil  ICQ  
Redeemer
Redeemer
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.1.2008
Príspevky: 12887
Bydlisko: VK,TN
Karma: Level +5
Príspevok Re: 4KA - dalsi mobilny operator
treba restartovat telefon (alebo zapnut letovy rezim) a uz sa bude automaticky prihlasovat do 3G namiesto 2G


02 Feb 2018, 7:20
Profil  ICQ  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.11.2011
Príspevky: 4021
Bydlisko: Košice
Karma: Level +3
Príspevok Re: 4KA - dalsi mobilny operator
Bad.boy píše:
Mam giga balik. Vosiel som do Nayka kde mi to skakalo na 2g a mal som 3g.

Nezabúdaj, že ak máš len Giga balík a nemáš cez SMSky vypnutý roaming (mne to nikdy cez nastavenia v telefóne nefungovalo), tak ti bude pri 2G a 3G ťahať cent za MB.


02 Feb 2018, 8:59
Profil  
Light Star
Light Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.8.2013
Príspevky: 251
Karma: Level -3
Príspevok Re: 4KA - dalsi mobilny operator
ludia je ten internet fakt neobmedzeny ? nepomaluju ho po nijakom precerpani dát ?


05 Feb 2018, 14:28
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.11.2011
Príspevky: 4021
Bydlisko: Košice
Karma: Level +3
Príspevok Re: 4KA - dalsi mobilny operator
To je čo za otázka? 4ka nemá neobmedzený internet...
Ak prečerpáš dáta a pôjde na inej ako LTE sieti (a nemáš zakázaný roaming), tak ti budú účtovať 1c/1MB. Neviem, či aj pre LTE sieť platí, že 1c/1MB. Ak prelezieš balíček, tak ak máš automatickú reaktiváciu, tak ti aktivuje nový balíček.


05 Feb 2018, 14:38
Profil  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 7.3.2006
Príspevky: 4777
Karma: Level +5
Príspevok Re: 4KA - dalsi mobilny operator
TO nekonecno nie je neobmedzeny?
Inak marketing tej stvorky je na zaplakanie. Porovnatelne s nejakym statnym molochom, kde ma kazdy v <>. Im to snad naozaj vymysla nejaka teta na poste..


06 Feb 2018, 15:42
Profil  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 500 ]  Predchádzajúca  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  Ďalšia

Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2016
[ Time : 0.169s | 12 Queries | GZIP : On ]