Sheep napísal:ked 17 rocna povie ze chce decko to znamena ze ma kramy
Toto mi prosim vysvetli, lebo nechapem ani po piatich precitaniach a zamysleniach.
PS: rozumiem kazdemu slovu ale nechapem co si tym chcel povedat
/turtlak69: no vykyvy maju skor do negativnej oblasti...su nervozne a tak, ved to poznas
Fabo:
to ze zena povie, ze "chcem dieta" neznamena, ze ho NAOZAJ chce, teda pokial este nema 35 rokov potom to uz nie je o kramoch, vykyvoch nalad, ale o biologickych hodinach atd...
...deti su krasne, mile...ale treba sa vediet o ne postarat,
to tu vsetko uz
bolo spominane
GothaR napísal:Toto mi prosim vysvetli, lebo nechapem ani po piatich precitaniach a zamysleniach.
PS: rozumiem kazdemu slovu ale nechapem co si tym chcel povedat
/turtlak69: no vykyvy maju skor do negativnej oblasti...su nervozne a tak, ved to poznas
Fabo:
nerozumiem comu nerozumies
Fabo napísal:Chlapec si mysli ze rozumie zenam, neries.
ty im snad rozumies?
Maki napísal:sheep je mimo... :D taku hovadinu som uz davno nepocul
to ci moj prispevok oznacujes za hovadinu alebo nie, mi je jedno
turtlak69 napísal:zrejme tym chcel povedat, ze je to len vystrelok. zeny v tom obdobi mozu mat vykyvy nalady. aspon tak som to pochopil ja
najde sa aj niekto kto pochopil, ani tak nejde o vykyvy nalady ale proste pochopil si spravne
Ja vobec nerozumiem co si tym chcel povedat. Ked ma zena kramy, tak je citliva a naladova v tom, ze sa lahko zacne hadat a hnevat, ale nie ze sa v nej prebudi materinsky instinkt... tak som od teba chcel vysvetlenie, vidim ze ho ani nevies podat...a bavenia sa v takychto neurcitych narazkach, ktore si kazdy vysvetluje po svojom, neznasam.
//uz sa o tom nechcem bavit, s tebou je to horsie ako s Ficom kludne mozes posielat prazdne prispevky, informacna hodnota bude rovnaka...
GothaR napísal:Ja vobec nerozumiem co si tym chcel povedat. Ked ma zena kramy, tak je citliva a naladova v tom, ze sa lahko zacne hadat a hnevat, ale nie ze sa v nej prebudi materinsky instinkt... tak som od teba chcel vysvetlenie, vidim ze ho ani nevies podat...a bavenia sa v takychto neurcitych narazkach, ktore si kazdy vysvetluje po svojom, neznasam.
to ze je to castejsie mierene na negativne reakcie to neznamena ze nemoze byt aj kladneho smeru
Alofok napísal:Som citala nejaky vyskum ze v obdobi ovulacie sa zenam pacia neoholeny chlpati smradlavi muzi
Alofok napísal:Som citala nejaky vyskum ze v obdobi ovulacie sa zenam pacia neoholeny chlpati smradlavi muzi
tak to pre tarzanov ako stvorene priatelka neznasa chlpy a nech je v akomkolvek obdobi, tak ich nemoze ani citit. ked som neoholeny, tak ju to normalne znepokojuje z toho usudzujem, ze je to asi riaaadna blbost navyse si tiez dievca, mozes sa k tomu vyjadrit lepsie. plati tato definicia aj na teba? mam taky pocit, ze nie. neviem preco...
GothaR napísal://uz sa o tom nechcem bavit, s tebou je to horsie ako s Ficom kludne mozes posielat prazdne prispevky, informacna hodnota bude rovnaka...
mas pravdu, som velmi zly clovek, presne ako fico, raz sa tu objavi tema antisheep
Najprv k teme : Poznam milion dievcat vratane seba zo ked uvidim zlate diecatko tak hned chcem aj ja dieta, ale ked uz je u mna nejake na navsteve tak mam chut ho vyhodit von oknom....
A odpoved : Kedze som to uz citala davnejsie neviem posudit. To je ako ked si precitas ze najoblubenejsie jedlo na svete je zmrzlina a ty si povies : A fakt, ja milujem zmrzlinu
Gangy napísal:Mal si na mysli ked ovuluje nie? (to je v strede cyklu, zena ma niekolkokrat viac prekrvene ohambie a tak je ludovo povedane "nadrzana")
neviem ci toto spravanie ma biologicky povod, je to vsak mozne, taktiez neviem ci sa to stava castejsie sexualne aktivnym holkam atd...ale asi vsetko toto ma na taketo nazory vplyv
t0m4s3 napísal:Ty si asi naozaj dusevne zaostaly ked nepochopis ani takuto jednoduchu narazku ...
jednoducha, nejednoducha narazka, co tu mate pisat ko*ot o tom ci zenam rozumiem alebo nie, mam pravo sa vyjadrit do hocijakej temy a komu sa nepaci jeho problem
nakoniec moj prispevok som napisal na zaklade realnych skutocnosti tak co sa tu ohanate comu ja mam alebo nemam rozumiet, nakoniec zenam na takej urovni ako pisal Fabo bude rozumiet malo muzov tak neviem naco ste zacali riesit OT
Hmm ja by som sa radsej vratil spat k teme...Podla mna je 17 rokov primalo na to aby sa clovek dokazal sam (alebo aj s partnerom) postarat o dieta a zabezpecit ho po vsetkych strankach. Nech si hovori kto chce co chce, nech si niekto mysli, ze on uz nie je pubertak, nepije, nefajci...ale aj tak je to malo. Ja by som tiez chcel mat dieta skor ako vacsina ludi...no okej, povedzme ze by som chcel stihnut aspon 3 este pred 30-tkou...ale v prvom rade si musim najst stale zamestnanie, mat vlastny byt, byt stastne zenaty a proste vsetko okolo toho, aby sa dieta mohlo narodit do prostredia, ktore je nan pripravene. Hej s pomocou rodicou atd sa da zvladnut vselico...aj vychovavat dieta popri vysokej skole, ale podla mna ma vsetko svoj cas...