nieco taketo som mal na mysli. ak sa naucis jazdit na zigulaku kde nie je servo, nejdu brzdy, spojka a rychlost zaradis asi tak, ze zatrasiem a uvidime co tam spadne a nezabijes sa pri tom, tak budes vediet jazdit na vsetkom. moja uplne prva jazda bola s fotrom na spominanej 120 s letnymi gumami na snehu. dost tvrde zaciatky, ale som za ne vdacny. zatial vsetko co mi dali do ruky som v pohode odsoferoval, ci uz 120, favorita, alfu, VW, osobak, mikrobus, velku dodavku, limuzinu, terenak,...Retsko napísal:Heh tak ja mam Skodofku 125L a najma v zime je to parada... Kedze to ma zadny nahon, lietas na tej ceste ako pingpongova lopticka, ale ked ten smyk dokazes kontrolovat a nasledne vyuzit, je to pekny adrenalinovy sport...
Btv. Les, asi myslel to, ze na S 120 sa naucis podradovat v zatacke aj pri brzdeni (lebo tie brzdy... mno...), koordinovat smyk, kedze to nejde velmi rychlo, nemas s cim machrovat, naucis sa davat pozor a aj byt ohladuplny, kedze vzhladom k odpichu a zrychleniu si nemozes dovolit sebecky sa niekam strcit ako vidly do hnoja... atd...
ten kamarat ak by sa ucil jazdit na niecom starsom, viac by si vazil nove, mozno by sa do starych zamiloval ako ja, no nevravim, ze by nejazdil tak ako jazdi, ale stale si stojim za tym, ze stare auto je najlepsia skola. ja som mohol kupit mladsie, silnejsie a spolahlivejsie auto, ale rozhodol som sa pre favorita. nie pre financie, ale pre lasku k starsim autam. kopa ludi si teraz zacala kupovat rapidy a podobne stare auta, lebo zistuju ich hodnotu, a ziadna automatika, klima ani servo tam nie je...