Acer Al1716
-
Dimitri654
Expert
Acer Al1716
bude stačiť monitor Acer Al1716 na grafiku Sapphire Radeon HD6970 2GB alebo mám kúpiť BenQ G2222HDL 22 " - 1920 x 1080 ? 
Re: Acer Al1716
nova grafika nema problem s full hd, cize skor by som volil tu 22", nevidim dovod kupovat staru 17"-ku s ktorou samozrejme nebude mat problem....btw. ked uz novy monitor tak nie benq 
Presne ten BenQ mám, ale nekupuj ho. Ja som s ním spokojný, kým ide, tak neriešim. Ale na trhu je X lepších značiek. Napíš do nákupnej poradni, tam ti niečo vyberú.
No o značkách výrobcov... robieva to rovnaká fabrika, z rovnakých dieľov, s lacnou pracovnou silou. Iba pre tých "movitejších" dajú aj inú nálepku, keď na ňu má... ja mám 2 BENQ roky, nie jeden, a bez problémov. 22 a 24 palcov v prevádzke na zložitejšie práce v konštrukcii, a pre paralelnú prácu z jednoho PC /pohybom myši všetko spolu/ - obsluhujem viacero okien cez grafiku na 2 monitory, hodiny denne. A aj TV v okne pre sledovanie informácií a relax. A niesom dealerom nikomu. Iba nemám nadbytočné peniaze pre reklamu komukoľvek. Stačí mi "iba" HDMI, HDTV, SCART, kvalitný zvuk z 30 litrových drevených repro v dielni... a to som mával na grafické práce aj 20 palcový CRT monitor v cene cca 100 000 Kč, ale netreba to až tak.