Ad Block pre IE8

Informácie o software, ankety...
petanorech
Light Star
Light Star

Ad Block pre IE8

Príspevok od používateľa petanorech »

Čaute,
chcel by som poradiť, aký plugin by som si mal nainštalovať do IE8, aby som mal možnosti Adblock Plus-u pre Firefox (alebo aspoň dosť podobné). Skúšal som googliť, no tie čo som mal boli prednastavené a nedali sa pridať nové Ads do blokovania.

Vopred ďakujem za odpovede.

p.s.: Rady typu "používaj Firefox, alebo Operu" si, prosím, odpustite.
nyo
Amateur
Amateur

Nie len pre IE ale aj napr pre ICQ

Príspevok od používateľa nyo »

Najlepsie to bude s programom ad-msuncher. Nieje to free ale funguje na skoro kazdom browseri, na internete je takiez portable verzia kturu som nasiel sice len v rustine ale na vyskusanie staci ... Blokuje toho naozaj dost je tam aj zaujimava statisika... Na wareze urcite najdes aj s medicinou.... stoji to ozaj za vyskusanie odporucam kazdemu ;-)
petanorech
Light Star
Light Star

Re: Nie len pre IE ale aj napr pre ICQ

Príspevok od používateľa petanorech »

nyo napísal:Najlepsie to bude s programom ad-msuncher. Nieje to free ale funguje na skoro kazdom browseri, na internete je takiez portable verzia kturu som nasiel sice len v rustine ale na vyskusanie staci ... Blokuje toho naozaj dost je tam aj zaujimava statisika... Na wareze urcite najdes aj s medicinou.... stoji to ozaj za vyskusanie odporucam kazdemu ;-)
Ďakujem za odpoveď, ale vyskúšanie toho softvéru vynechám.
Rád by som nejaký plugin iba, nie celý program, až toľko by som ho nevyužil asi.
Napísať odpoveď