Adobe premiere pro help

Informácie o software, ankety...
Livo563
Amateur
Amateur

Adobe premiere pro help

Príspevok od používateľa Livo563 »

Nazdar,
chcel by som Vás tu požiadať o malú radu. Chcel by som vedieť či je v adobe premiere pro nejaká možnosť ako renderovať videa v kvalite 720p pre youtube ale aby malo to video co najmenej Mb ?? Natáčam pre svoj youtube kanál ale keď 25 min video ma cca 1,1 gb tak to pre môj
upload 45 kB nie je veľká sranda. Uploadujem celú noc a preto by som žiadal o nejakú radu to urýchliť.
Vopred ďakujem .
peceman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Adobe premiere pro help

Príspevok od používateľa peceman »

priamo s adobe premiere pro nemám nejakú extra skúsenosť, ale to je jedno, lebo ak chceš mať 720p kvalitu, nemôžeš velkosť nijako zmeniť bez toho, aby výsledok videa bol rovnaký... ak teda nechceš orezávať a skracovať video, čo určite nechceš... môžeš nejako obmedziť počet snímkov, v nastaveniach by si to mal nájsť, ale video nebude potom také plynulé... potom dávaš to na youtube priamo cez to??- aspoň tak som to pochopil, skús to nedávať cez to, ale klasicky, pretože už som videl prípady, kedy soft dosť spomaloval odovzdávanie, čo by ale u tohto nemalo byť, ale chyba v inštalácii sa mohla stať :) ak trváš na 720p kvalite, myslím že moc možností nieje :)
Livo563
Amateur
Amateur

Nie nie na youtube to uploadujem cez youtube. Nepoužívam žiadny program na to.
Aha tak to je pre mňa celkom na nič keď to nezmenším :/ ... Čo už budem uploadovať po nociach :)
peceman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa peceman »

já som to napísal tak vo všeobecnej forme, možno sú nejaké možnosti, ale ak chceš 25 minútové, 720p videá, to nemáš moc ako zmenšovať veľkosť- jedine obmedzenie počtu snímkov, alebo menší, ale stále HD obraz, ale to potom bude to video aj pri fullscreene tak na polovicu obrazovky a ani neviem ako by to potom na youtube vyzeralo- ši by sa to roztiahlo, alebo to ostalo malé- každopádne bolo by to naprd :)

môžeš ešte skúsiť (určite to má aj adobe premiere pro) to video uploadovať priamo cez program na youtube, ale zmena rchlosti odovzdávania prakticky iná nebude :)
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Skus pozriet toto video. Možno ti ten program pomôže. :)

Awattar
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Awattar »

rendrujes to cez kodek xvid?

nedavaj to do obycajneho prednastaveneho pal/ntsc, vtedy ma to urcite vela..
Livo563
Amateur
Amateur

Ďakujem za to video práve to skúšam no akosi mi to velkosť nezmenší.

A awattar prosím ťa kde presne nastavím kodek xvid? pretože v adobe premiere pro mam z možnosti v renderovani pal/ntsc...

Ďakujem za pomoc no stále som ešte nenašiel riešenie
Napísať odpoveď