aDSL od Nextry

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Tomman
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

aDSL od Nextry

Príspevok od používateľa Tomman »

Zdravicko

K 15. decembru mi konci viazanost v T-come ( momentalne mam datovy program) a rozmyslam nad niecim inym a dost ma oslovila Nextra a jej produkt ADSL Active Plus. Je to bez agregacie avsak s dost tvrdym FUP a limitom 2GB na den. To mi vsak absolutne nevadi, kedze ja to vyuzivam vylucne na hry, takze pre mna je alfou a omegou latency, teda pingy :wink: Je tam tiez pevna IP adresa, co je tiez super.

Chcem sa teda spytat.... mate niekto skusenosti s aDSL od Nextry? Hlavne ma zaujima ci to "nelaguje" popripade vo vecernych hodinach radikalne nekolisu pingy a pod. Tiez ako to je s vypadkami.... u T-comu som vypadok nemal ani nepamatam...

Na zaver.... ak mozem poprosit, ze by mi vlastnici aDSL od Nextry pingli tuto IP adresu a postli mi to sem.... 80.91.250.30

Velmi pekne dakujem
sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sundevil »

uz rok mam dsl od nextry a zatial maximalna spokojnost. vypadky ziadne, do 2-3 dni po objednani mi poslali router, a cena nizsia ako v t-come
ping na tu ipcku mam 40ms
a na porovnanie ping na sme.sk mam 15ms
kedze mam program data, co mi staci kedze som doma len cez vikendy, tak ani vtedy neklesa rychlost a pingy su stale rovnake
Napísať odpoveď