adsl wifi router
adsl wifi router
Caute, mam novy adsl wifi router ZyXEL P-660HN, presne tento: http://www.misco.co.uk/applications/Sea ... 0&NoMapp=0 a nemozem cez neho rozbehnut net a pritom mam vsetko zapojene. Na routri mi svietia vsetky kontrolky , ktore maju svietit, az na DSL diodu. Ta mi nesvieti. V com moze byt problem ? Nemoze to byt v kabloch, ktore idu do dsl konektoru na routri ? Lebo su 4 aj 2 pinove, tak neviem no... Dik za kazdu radu.
Ten dsl konektor, je klasika RJ-11...
Ten dsl konektor, je klasika RJ-11...
net mam od T-Comu, mam Turbo 2 program, nemozem ho ani konfigurovat nejak, ako su tam nejake moznosti, vsetko som skusal, ale aj tak to nefunguje, vraj ked pripojim kabel do dsl konektoru na routri, tak to ma uz automaticky svietit, ta dsl dioda... a potom by som mal len nastavit udaje, aby slapal net... tak v com moze byt problem ? Nemal by byt problem, ze ten router je z anglicka, nie ?
par routrou som uz zapojil a postup bol rovnaky
1.zapojit vsetky kable (spravne
)
2.dostat sa do nastaveni cez webrozhranie
3.zadat meno a heslo od T-comu v tvojom priapde.. v ADSL casti routra
4.niekedy je treba prestavit aj modulaciu na G-DMT sem tam som to musel takto zmenit..
5.restart a pockat kontrolka by mala u veciny pripadou najprv blikat a po nadviazani spojenia svietit
1.zapojit vsetky kable (spravne
2.dostat sa do nastaveni cez webrozhranie
3.zadat meno a heslo od T-comu v tvojom priapde.. v ADSL casti routra
4.niekedy je treba prestavit aj modulaciu na G-DMT sem tam som to musel takto zmenit..
5.restart a pockat kontrolka by mala u veciny pripadou najprv blikat a po nadviazani spojenia svietit
No zistil som, ze je to nekompatibilita, moj adsl wifi router podporuje annex a, no pre pouzitie na slovensku musim mat annex b, je to skoda, neda sa to spravit ani zmenou firmwaru ani nicim...
Nepoznate nejaky adsl wifi router, ktory ma hardwarove tlacidlo na vyp/zap wifi ? Hladal som uz dost, ale zatial som nenasiel... a hlavne aby to fungovalo s t-comom...
Nepoznate nejaky adsl wifi router, ktory ma hardwarove tlacidlo na vyp/zap wifi ? Hladal som uz dost, ale zatial som nenasiel... a hlavne aby to fungovalo s t-comom...
to tlacitko fakt neviem ... ja by som bral asi tento http://www.alza.sk/edimax-ar-7265wnb-ex ... 109278.htm
a ked potrebujes vypnut wifi tak staci jednpducho cez webove rozhranie ... inac naco presne potrebujes vypnat tu wifinu ak smiem vediet
a ked potrebujes vypnut wifi tak staci jednpducho cez webove rozhranie ... inac naco presne potrebujes vypnat tu wifinu ak smiem vediet