a co sa tyka toho, ze ta to chyti, tak je to fakt
• AirSoft •
-
Majro
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
no ale M4 sa vyrabaju vacsina aspon co vidim na nete na stranke municaku, tak pisu mechabox 2.. a aj tka sa upgraduje.. v tom neni az taky problem.. ide o to, ze ked si kupis lacnu zbran, tak upgrady, ktore tam das, menusi vydrzat ta konstrukcia alebo co, a preto ked robis up, tak musis mat kvalitne vnutro.. (mozno som napisal presno to co ty
, nejak mi to z rana nemysli)
)
.. aj ja som si vravel ze len zbran kupim a to je vse.. bohuzial stale nieco nove sa dokupuvava 
-
Stoporko
VIP
majro - povedal som to iste inymi slovami
M16 a jej klony maju mech dvojku a ten nemusi zniest silny up. Da sa kupit zosilneny mechac, no to uz su investicie v radoch 2-4000 sk (ak ma pamat neklame). Pokial viem, chalani do M4 (TM a CA, žiadna čína) šupli 120 pružinu a novú vzduchotechniku aby mali aspoň aký taký výkon. Keď tam narveš 130 péro a viac, tak ti hrozí puknutie mechu...
a naviac som počul o kývaní hlavne na M4 pri spoji s telom zbrane...
a naviac som počul o kývaní hlavne na M4 pri spoji s telom zbrane...
-
Stoporko
VIP
hejkal - pokial nerobis prieskum alebo sa nehras na snipera (mimochodom v airsofte je sniper viac menej zbytocny - diskusia na dlhsie), tak ti je ghilie zbytocne.
Robil som svoje, no nedokoncil - prilis prace a aj ked robim priekum, tak by praca don vlozena nevyvazila vyhodu, ktoru pri airsofte a vzdialenostiach cca 30m od nepriatela poskytuje.
Robil som svoje, no nedokoncil - prilis prace a aj ked robim priekum, tak by praca don vlozena nevyvazila vyhodu, ktoru pri airsofte a vzdialenostiach cca 30m od nepriatela poskytuje.
A klasifikuje sa aj elektricka projektilogulovnica ako airsoft ?
http://inflater.wz.cz/site/el/cg1.htm
Take ste este nevideli, co?
Projektil je vyslany do vzduchu bez akychkolvek mechanickych casti, aj ked zatial to neprestreli nic, treba tam vacsiu kapacitu a spinaci tyristor 
http://inflater.wz.cz/site/el/cg1.htm
Take ste este nevideli, co?
Zdravim chlapci, dnes ku mne dorazilo toto a chcem sa spytat ci sa k tomu da kupit vysokokapacitny zasobnik, ktory by som nemusel rucne stale natahovat, proste ci existuju zasobniky s motorcekom ktore by gulicky posuvali automaticky.
-
Jancuk
Professional
Gangy pekne
ja mam 47
tu mas zasobnik s elektrickym podavanim ale podla mna je to blbost ak chces hrat realne tak 30 ranovy tlacak si kup radsej http://www.municak.sk/component/page,sh ... /Itemid,1/
-
Stoporko
VIP
gangy: pozri sa na www.wgcshop.com alebo www.redwolf.com , tam by nieco take mali mat. Ono k AK sa vseobecne robia hlavne hicapy a realcapy, z elektrickych len bubnove (a tie sa ti nepacia) a mozno nejaka vynimka - hladaj na tych obchodoch co som ti postol... 
-
Majro
Light Star
gangy: ked nechodis nikam hrat, tak preco ti to nieje jedno ?
ked len tak strielat, tak mozes si kupit aj tlacak s 30BB a aj 2bubonovy zasobnik na 4000BB.. nechapem naco to riesis..
podla mna ti staci na vyblaznenie obycajny taky, aky si dostal.. neviem aky to je ale tpiujem nejaky cca 450-600BB.. to kym vystrielas tak az vyhladnes..
podla mna ti staci na vyblaznenie obycajny taky, aky si dostal.. neviem aky to je ale tpiujem nejaky cca 450-600BB.. to kym vystrielas tak az vyhladnes..
Ja viem ze to bolo extremne hlupe, okuliare som samozrejme mal a dokonca som zakazdym co som siel skusit vystrelit notebook zavrel, takze uprimne nechapem ci som na to zabudol alebo sa stal zazrak ale teraz je to uz jedno. No nic, nabuduce si aspon budem davat vacsi pozor 
Snad uz nikdo dalsi po precitani mojho prispevku neurobi rovnaku hlupost.
Snad uz nikdo dalsi po precitani mojho prispevku neurobi rovnaku hlupost.