Organizator mozno ale ten co striela preco? On za to nemoze ze dotycna osoba nedohliadla na spravne zabezpecenie. Ale aj tak pokial su okuliare tak si myslim ze nehorzi ziadne vaznejsie zranenie. Ale kazdopadne ked niekto hra so silnou pruzinou tak by tam mali byt nejake mimoriadnejsie opatrenia napr povinne zakritie tvare atd.pershing napísal:praveze ju nesies ty... alebo organizator
• AirSoft •
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vidis ja mam masky dve proste podla mna ked niekto AS chce hrat tak by mal mat aspon tu slusnu vybavu(nemyslim maskače) Masku alebo niečo podobne a aspon rukavice ochranne . Inač nech ani AS ani nejde hrat. Mne sa napriklad stalo ked sme hrali tak som videl ze kamoš čiha za rohom v takom menšom ukrite 2metri za rohom. Tak som iba vystrčil zbran dal davku zasiahol ho do hrudi (standardna pružina niečo okolo M100) on ale tiez ešte stihol odpovedat a trafil ma s tych 2 metrov 2 krat (m16 pružina M120) do malička ... ostali mi tam dve krvave pod kožou hrže velke asi 3mm do vyšky a samozrejem v tvare BBčka.... trvalo mesiac nez mi tie dva krvave flaky odtial zmyzli ....Odvtedy pokial pojdem hrat na blizku už aj rukavice .....pershing napísal:S: sak o to tu ide ze ty ani nebudes vediet jak, kvoli tomuto si planujem kupit masku..
-
GIGABYTE
King
zaujimalo by ma ci je tato zbran elektrika myslim to tak e po kazdom vystrele ju netreba nabijat...dik
a este by ma zaujimalo ci ma niekto s tymto shopom skusenosti
Kód: Vybrať všetko
http://airsoft.cz/shop/product_info.php?cPath=176_1_210&products_id=1883-
tonken
Medium Expert
nie netreba jo dobit! cele to pohana elektoromotorcek! takze iba drzis spust a strielas o vsetkom co sa hybeSk1llord napísal:zaujimalo by ma ci je tato zbran elektrika myslim to tak e po kazdom vystrele ju netreba nabijat...dik
a este by ma zaujimalo ci ma niekto s tymto shopom skusenostiKód: Vybrať všetko
http://airsoft.cz/shop/product_info.php?cPath=176_1_210&products_id=1883
ty kokos ale je riadne lacna no nvm
-
GIGABYTE
King
ja sa nebojim len nechcem kupit volovinu... a co mate niekto skusenosti s tym e-shopom?pershing napísal:ja nechapem co sa vsetci bojite tych manualov...omg...sak to je sranda nahodou, aj teraz este sem tam zahram s manualkou...je to podla mna dobra vec
a este by ste my mohli doporucit neaky dobry e-shop aj s cenami aj bez problemou. viem ze to uz niekde v tejto teme je ale nechce sa my tu prehrabavat 29 stran takze dik
Je to sranda ale pokial aj tvoji superi maju manuali. Lebo raz som hral s manualom proti tipasom ktory mali elektricke, a oni sa este s nimi aj zakempili a cakali kym tam ja a dalis dojdeme. Naozaj velmi ferova hra.pershing napísal:ja nechapem co sa vsetci bojite tych manualov...omg...sak to je sranda nahodou, aj teraz este sem tam zahram s manualkou...je to podla mna dobra vec
aj takych som uz sundal...len treba rozmyslat
a proti aeg to je este vacsi adrenalin
eshop: airsoftguns.cz
alebo catus.sk mozno poznas
ta ked si kupis manual od TM nekupis volovinu, sa naucis hrat a potom si kupis normalny gun...tak ako vacsina z nas...Sk1llord napísal:ja sa nebojim len nechcem kupit volovinu... a co mate niekto skusenosti s tym e-shopom?
a este by ste my mohli doporucit neaky dobry e-shop aj s cenami aj bez problemou. viem ze to uz niekde v tejto teme je ale nechce sa my tu prehrabavat 29 stran takze dik
-
GIGABYTE
King
no ked som pozeral tie ceny na catus som skoro zo stolicky padil ze12 000 a vyzsie jedine este ak 47 tych 6000-7000, to sa dalo ale ani na jednej z tych stranok neni taky velky vyber ako na Airsoftshop.cz tak ak mate niekto skusenosti napistepershing napísal:aj takych som uz sundal...len treba rozmyslata proti aeg to je este vacsi adrenalin
ta ked si kupis manual od TM nekupis volovinu, sa naucis hrat a potom si kupis normalny gun...tak ako vacsina z nas...eshop: airsoftguns.cz
-
GIGABYTE
King
no tak ja som rozmyslal aj nad touto:pershing napísal:sak hovorim ze zacnes s manualkou a postupne nasetris na GUN, ked chces lacne ta si kup cymu kalach za 4 litre...to je este v pohode
Kód: Vybrať všetko
http://airsoft.cz/shop/product_info.php?cPath=176_1_199&products_id=1946