Aka kava v bare?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Fiju
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Aka kava v bare?

Príspevok od používateľa Fiju »

Jeden moj znamy onedlho otvara novy bar, ako majitel s prevadzkovanim este skusenosti nema a tak hlada znacku kavy, ktoru do toho baru dat. Ide samozrejme aj o to,aby to bola dobra kava, ale hlavne o to, ze s kym sa da uzatvorit dobra zmluva, ktora znacka poskytuje kavovar, salky a ostatne prislusenstvo (tak, ako je to napriklad aj s pivom, ked vam daju capovaci pult, pohare, podpivniky). Vyzna sa v tom niekto, vedeli by ste mi poradit?
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Aka kava v bare?

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Snáď Lavazza.
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

Ta praveze nie, tam uz kavovary nedavaju. Zatial mam vo vyhliadke Alfredo, J. J. Darboven (draha moc) a Oro Caffe.
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Miko. Mali sme od nich kávovar a keď si bral od nich kávu mal si lacnejšie tie sušienky ku káve a mlieko.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Skus MAURO. Inac Lavazza mi nepride ako "barova" kava. :) Skor sa mi to hodi do kaviarni ako do baru.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

veeelmi dobra kava je Barzuz. aj ked asi trosku drahsia.
viac info: kafe.sk, odporucam guatemalu
Reanimated
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reanimated »

illy, lavazza, oro, spominany j j darboven, pokial je to do baru a nie kaviarne tak postaci aj alfredo, po drhasich znackach by som mozno nesiel, lebo to v bare asi nebude primarny sortiment ;)
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Ako pises vo svojom prvom prispevku, tvoj znamy ide otvarat bar. Ak chce robit konkurenciu kaviarnam a cajovniam mal by zvolit lepsiu znacku kavy, ale ak sa chce drzat svojho podnikatelskeho zameru odporucal by som skor zamerat sa na napoje a pochutiny, typicke pre bary. Napr. vacsiu ponuku piv, nealko, aperitivu, a doplnkovych sluzieb ako su hracie stoly a pod. Kavu by som v takom prostredi stavial na nizsi hodnotovy stupienok. Ale aby som nebol tak OT, nie som velky gurman kav a tychto na teplo zafarbenych tekutin (vyjedam len tie sladke keksiky) ale co som si vsimol svojich priatelov a znamych tak v podnikoch do ktorych chodime im nosia najcastejsie Lavazzu a J.J Darboven
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

U nás robia segafredo a tiež je to taký podnik, že kávička ich prioritou nebude.
Najlepšie, aby si tvoj známy obehal tieto značky /ich dealerov/ a vybral si, kto mu ponukne lepšie. U pív je to tak, že čím viac čapuje, tým výhodnejšie má rôzne doplnky danej značky /slnečníky, reklamne predmety/. U kávy to bude zrejme podobne.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

uplny zaklad je mat kvalitny kavovar. neviem ake kavovary davaju ku znackovym kavam, no podla mna by si mal tvoj znamy kupit vlastny a rozhodne na nom nesetrit. mozes mat prvotriednu kavu, no bez dobreho kavovaru nikdy nebude taka ako by mohla byt...
Napísať odpoveď