Vacsina skol s ziada k prihlaske aj zivotopis a nie je mi to tak uplne jasne. Pise sa klasicke CV? a ak hej, tak ake informacie tak treba poskytnut? ak by niekto mohol, tak nezaskodi aj nejaky priklad. Vopred dakujem
Aka vysoka skola ?
-
matus121
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte, rad by som sa spytal nieco ohladom prihlasky na VS. Viem, ze je to tak trochu od temy, ale nechcem kvoli tomu zakladat novu temu.
Vacsina skol s ziada k prihlaske aj zivotopis a nie je mi to tak uplne jasne. Pise sa klasicke CV? a ak hej, tak ake informacie tak treba poskytnut? ak by niekto mohol, tak nezaskodi aj nejaky priklad. Vopred dakujem
cawte... Tento rok aj mne treba vybrať nejakú vš. Rozýšľal som nad ekonomickou v BA. Chodíte tam niekto? Je to tam ťažké? Aké máte predmety a ktoré sú najťažšie?
a to isté by som sa chcel spýtať o Univezite Komenslého. Tam by som chcel ísť na Fakulta matematiky, fyziky a informatiky konkrétne na aplik. informu, alebo informu
a posledná vec: tež by ma zaujímalo to, čo matus121
//edit: toto som objavil na FIIT: http://www.fiit.stuba.sk/docs/dokumenty ... iculum.doc
a to isté by som sa chcel spýtať o Univezite Komenslého. Tam by som chcel ísť na Fakulta matematiky, fyziky a informatiky konkrétne na aplik. informu, alebo informu
a posledná vec: tež by ma zaujímalo to, čo matus121
//edit: toto som objavil na FIIT: http://www.fiit.stuba.sk/docs/dokumenty ... iculum.doc
Ahojte
Vedel by mi niekto poradiť ?či študent ktorý sa učí na vysokej za učiteľa napr. chémia-biológia či je to štúdium chémie rovnako ťažké(na rovnakej úrovni znalosti) ako keď niekto študuje čisto len odbor chémia
Ďakujem
Ďakujem
Neoplatí sa to odkladať, lebo nakoniec sa Ti môže stať, že možno im prihláška príde až po termíne a máš po chlebe. Ja mám ešte celkom čas, termíny odovydania som mal až v marci, ale radšej som si to vybavil už teraz...No ale niektorí spolužiaci si myslia, že na posledný deň všetko stíhajú - vypísanie prihlášky, potvrdenie známok školou a poslanieswollo napísal:vy ste nejakí sikovníJa som ešte ani jednu nedal
, ale už sa chystám. Dám si asi 4
Je jedno kedy im to pride, zalezi na datume odoslaniaPilifo napísal:Neoplatí sa to odkladať, lebo nakoniec sa Ti môže stať, že možno im prihláška príde až po termíne a máš po chlebe. Ja mám ešte celkom čas, termíny odovydania som mal až v marci, ale radšej som si to vybavil už teraz...No ale niektorí spolužiaci si myslia, že na posledný deň všetko stíhajú - vypísanie prihlášky, potvrdenie známok školou a poslanie
ak myslis PSA tka tam musis byt 4 roky co je hned odpudujuce a je to tazsie ako TMS .. ja studujem TMS...ja som bol vzdialeny 145 km a nedostal som ..dostava sa az od 150bart1234 napísal:Cavte, Najde sa tu niekto kto by vedel poradit aky odbor si vybrat na tuto fakultu vaham medzi Poz a Tms, skratka by som chcel poprosit aby my niekto blizsie priblízil tieto 2 odbory...a este by som sa chcel spitat aka je sanca ze dostanem intrak ked som vzdialeny od BA 110km..??
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Pozri VS ti nikto nevyberie, musis to spravit sam.. Vypocitaj co si mal za priemer za prve rocniky a proste hladaj kam ta na jeho zaklade zoberu..Dam si daj prihlasky ako poistku.. Potom si najdi skolu, co by ti fakt bavilo, aj ked tam budu skusky.. nezoberu ta, mas poistky.. Ak nevies TOTALNE kam chces ist, tak v kazdom meste mas statneho psychologa, ktory ti hodi na stol testy a povie ti na co by si sa hodil, ci na ne das alebo nie, je uz na tebe.