YurY napísal:Ja predpokladam ze sa zavedie nanocipovanie priamo do tela..napojene na nerv.system...ziadne extern
Vsecko mozne co sa len da vymysliet..naj by bola komunikacia mozog-cip
no a ja sa prave toho bojim.nehcel by som mat v sebe ziaden cip, asi som trochu paranoidny ale ne
myslim ze budu hlavne viac prisposobovane na telo (prsty nohy ruky) , a hlavne budu mat moznost aj starat sa o zdravie cloveka (v pripade problemu sa kontaktuje nemocnicne stredisko) a pod
tieto funkcie co pisete su huste no zabudate na jedno,s tymito funkciami by wam mobil wydrzal asi hodku,bolo by tam treba 10 000 mega amperowu baterku,ktora by sa dobijala sln.ziarenim.....celkom husty by tam bol mikroskop(cez fotak zamieris a na display budes widet...)
low-rider napísal:myslis ze to swetowim znackam neda wyrobit sem-tam maly telefonik ????
už dnešne telefóny sa častokrát zle ovládajú, lebo tlačidlá sú zhustené. Ak budú chceť predať, musia robiť dobré výrobky a teda asi nepôjdu do takých extrémov. Možno nejaký prototyp aby tá firma držala prvenstvo, ale sériovo sa asi nič také nebude robiť
podla mna wyrobia telefon 70*20*10 , ktory bude cely jeden welky dotykowy display a klawesnica bude tiez zobrazena na display,myslim ze taky telefon uz je(niekde u cinancow)
myslim si buducnost je v all in one, nieco podobne ako Mio A701 (vid link), akurat s tym ze zacnu vyrabat s ultralahkymi 10+ gigovymi hdd, samozrejme zdokonalene vsetky bezne funkcie, nova technologia wi-fi kde bude net vsade for free, a baterka ktora bude zvladat vsetky poziadavky uzivatela....
do 2010 inak ziadne radikalne zmeny
dnesne telefony mi uplne stacia.....funkcie sa budu uz len zdokonalovat a zlepsovat......az nakoniec budes chodit len s malym sluchadlom v uchu a vsetkoo co povies urobi,a tebe sa to bude premietat v oku napr. internet,....s takou rychlostou,ze skor jak na nieco kliknes uz sa to bude stahovat....ale v jap. fici telefon kt. si chytis jak golfovu palicu,udres jako do lopty...a na displeji sa ti ukaze kam si ju odje*... dost huste,,..ale neviem si predstavit jak by som to robil na zastavke napriklad alebo v autobuse......
a deti nasich deti nasich deti nebudu chapat preco sa to vola mobilny telefon ked to ma vsetko; a budu pouzivat slovnik zastaralych vyrazov a archaizmov aby to pochopili
no bude to taky mobil ze na rozpravanie ti to daju do ust a do uch mikrofon na celo so daj holografiu ako displej a okolo pasu budes mat stol a no nom bude klavesnica a myska a z nich kabel pojde do zadku
gandus napísal:a deti nasich deti nasich deti nebudu chapat preco sa to vola mobilny telefon ked to ma vsetko; a budu pouzivat slovnik zastaralych vyrazov a archaizmov aby to pochopili