Ake je vaše auto snov??
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
auto
ja asi mazda rx-8,subaru imreza wrx sti 2,5,lancer evo 9,skyline r-32,33,34;chcel som aj clio v6 ale som pocul ze je to velmi neprakticke auto ale inak este nieco od brabusa a hammana.
Ale to na fotkach je obycajny Civic a nie Type-R->slavo<- napísal:honda civic Type R
Ja som bol stale na hot hatches a keby som mal vymenit moj, tak idem do Renault Clio 197 (aj ked nazivo ma az tolko neoslovil
Ale keby som si chcel fakt polepsit, tak to by som musel ist do niecoho viac a to jednoznacne EVO IX abo M3, prve menovane by bol skvely rodinny sedan
Supersporty ma az tak nelakaju. Ja som skromny clovek
ako mne sa paci straaaasne mustang ale keby som si uz mohol bybrat ze by som mal dost penazi tak by som asi daco porobil s Ladou Nivou....pekna modra alebo zelena farba (nie vsak kriklava) oramovanie by nesmelo chybat... navijak mrte vela svetiel vpredu...vybrate blatniky s peknymi kolesami... a znutra pekne sedadla (nie sportove) a pristrojova doska z niecoho ineho nech to daaako vyzera...kedze som elektrotechnik stroboskopy a blikatka a cojaviem este co by som si porobil sam....a este jasne ze by nesmela chybat poraaaadna hudba
hh ale to by som najprv musel dat nejak odhlucnit motor...nechcel by som vymenit motor skor len dako upravit ale nie velkymi zasahmi...motor chcem original
Nuz ale to su sny. Keby som mal taku ako je na obrazku bol by som strasne stastny.
-
Skrewdriver
Light Expert